15

Анонимен

преди 12 години

това си е абсолютна експанзия - денационализиране и сагрегация без война, само чрез икономически механизми ..

14

Анонимен

преди 12 години

Германия ще напусне еврозоната, но по този начин няма да спаси Еврото, а ще даде най- мощният тласък за разпадането на ЕС. Това Германия да не е брашнен чувал да я тупат вечно. Но това е напълно разбираемо, след всичко, което направи Гърция срещу ЕС и всичко, което направи Германия за спасяването му Германската марка ще бъде следващата световна валута. Лесно е да създадеш нещо изкуствено като ЕС и после да го оставиш да съществува ,ама на теория само. Какво излезе? Който поиска му дават заеми и не си ги търсят, а дават още. А за какво ни беше на нас този ЕС ? За да угодим на някой който да се налапа ! Голяма грешка беше допусната с паричната помощ за Гърция. Имаха 300 милиарда дълг и вместо да продават активи и да си го връщат, те им отпуснаха още 100 милиалда. А имат какво да продават. Имат над 1000 острова, държавни предприятия, земи. Те нашите политици разпродадоха България и без да имаме такъв дълг.

13

aku

преди 12 години

евро съюза може да се превърне в супер обединена и силна държава и май това не се харесва на някои

12

Томас

преди 12 години

101. Кой ти каза, че хората съществували от 250000 години?2. Хората умират и страдат, поради своите дела, след прегрешението на Адам и *** животът се променя - всички проблеми на хората почват от тогава. 3. Това, че не познаваш Господ и начина Му на действие, не значи, че не съществува.4. Имаш ли някакво предложение за премахването на страданието, болестите, смъртта? - Защото Бог има и е направил нужното, за да се случи.

11

пако

преди 12 години

И сега кво ще стане ,едните ще щракат с пръсти,други ще работят като луди да им плащат сметките!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 12 години

"Докато хората не се обърнат към Създателя и не разберат, че само Той мисли добро за нас."***, хората съществуват от около 250 000 години. От тогава до сега са се родили 100 милиарда души, от които 50% са умряли още като деца от болести.Тпзи твой "създател" лично е убил 50 милиарда невинни деца. Личи си колко ни мисли доброто. Добрата новина е че не съществува.

9

Анонимен

преди 12 години

Да ни е честит европейският социалистически съюз.

8

мен

преди 12 години

пазарите? по скоро щази бабичката и еврейското джудже и техните господари от петролните и химически монополи. *** всичките апаратчици от европейската комисия - Ван Ромпой, Аштьн и тн. идват избори, хората се пробуждат малко по малко и скоро ще си сьрбате попарата.

7

Не е верно!

преди 12 години

Никакви политики няма да променят нищо! Докато хората не се обърнат към Създателя и не разберат, че само Той мисли добро за нас. Ние сме прекалено жалки за да се грижим сами за себе си... Морал НЯМА, скъпи сънародници. Морал, труд, скромност и покаяние. Има плазми, мерцедеси, яхти, пари, измами, МЪРЗЕЛ, АЛЧНОСТ и САМОВЛЮБЕНОСТ - смъртни грехове. Содом и Гомор, Лондон и Ню Йорк, Москва и Пекин, Берлин и Париж. Отврат!!! Къде ще живеят децата ни????

6

ves666

преди 12 години

palen batak nachelo s faliralata balgaria .vsiaka godina se vnasiat v evrozauza po 1 miliar evro posle idvat po evropeiski programi s nikoia dryga globa 500 700 miliona polovinata se kradat a tia pari sa ot drane na kojite na horata.

5

гюлето

преди 12 години

шя ге тласна , ад , найш как ше ги тласна. Оня шуфа та съюза дека мяза на Флинт от продиджи в прическата, ше ставал президент моля ви са, мани бегайАз излизам от съюза!!! Току що обявих независимост, от балкона на блока. Съседката бая странно *** изгледа, *** като е проста нека стои в тоя съюз, аз ни мога повече!

4

Антон Путев

преди 12 години

Къде са ми армиите ??? Защо още никой не е написал нещо лошо за ЕС ,САЩ и колко е велика майка Русия ?

3

С.М.

преди 12 години

Май се работи добре в посоката на NWO. И пак ни убеждават, че се налага. Забавно как всяка диктатура идва като "спасение" :-)

2

Анонимен

преди 12 години

Стадо без *** може ли, др. 1?

1

мен

преди 12 години

само през труповете ни кучета. европа не иска сьединени европейски щати а няколко фалирали банки и мазни *** като ромпой, барозу и прьмова по занданите.