96

neyznavaem

преди 12 години

kadafi bewe istinski maj i imawe pari vav stranata , a sega biagai narode po t4yjdi mirii i tarsi hliab den za den i sas t4yjda religia

95

Адолф

преди 12 години

Кадафи пие кафе с евреите.

94

Анонимен

преди 12 години

ся няколко години ще го търсят и ще хвърлят бомби из цяла африка

93

Що да Ви несерем у

преди 12 години

Крийте я третата вой.. .Няма да е за дълго

92

Анонимен

преди 12 години

В някоя бедуинска палатка разпъната в пустинята стой и си суче нефт

91

MURDOC

преди 12 години

"Не е известно къде се намира в момента либийският лидер Муамар Кадафи." Както се очакваше , покриха старите "чучела" след това в подходящ момент ги "намериха " и убиха (Садам и Осама) . Сега е ред на Муамар да се прави на новото "***"на света.

90

Анонимен

преди 12 години

Каддафи е в сърцата на милиони либийци и милиарди хора по света, момчета. И няма как да бъде убит от нещастни слуги и предатели и служещи на ЦРУ религиозни фанатици.

89

ДОЙНО

преди 12 години

666-тия разбойник и рушител на Държавата България се изказва много "компетентно" ,но на есен от неговите демократи ще остане само файтонжията.

88

Анонимен

преди 12 години

Стойна ПреподобнаРодена на 9 септември 1883 година в село Хазнатар, Серско. На седемгодишна възраст се разболява от едра шарка, в резултат на което ослепява. След това се появяват ясновидските и лечителските и способности. Докато навърши 16 години, тя прекарава в пълно уединение в отделна стая. Когато навършва тази възраст, ѝ се явява насън св. Георги, който ѝ казва да копае в двора, където ще намери негова икона и кандило. С помощта на съседите, тъй като семейството ѝ е бедно, в двора на това място се построява малък параклис, където Стойна живее до 1913 година. Прозвището си получава от съселяните си заради аскетичния начин на живот. Преподобна Стойна предупреждава близките си, че няколко дни ще бъде като мъртва, но да не я погребват. След една седмица се съживява и хората от района започват да идват при нея за помощ и изцерение.След Междусъюзническата война цялото и семейство се преселва в България. На път за Петрич, минавайки през село Долна Сушица (Златолист), Преподобна Стойна решава да остане да живее в храма Св. Георги в селото. Там тя прекарва остатъка от живота си до 22 февруари 1933 г. в пост и молитва. До смъртта на Преподобна Стойна много хора идват при нея за помощ, съвет, утеха и изповед, като по този начин изразяват почитта си към ясновидката, която са смятали за светица. Тя не е канонизирана от Българската православна църква.Преподобна Стойна е погребана в двора на черквата Св. Георги в село Златолист, където е оформен малък мемориал. Тя е сочена, като предшественичка на по-известната ясновидка Ванга.

87

до 90

преди 12 години

Не знам това сериозно ли го казваш или не, но Стойна Преподобна /не знам дали си чувал за нея/ е казала още преди много години, че жълтата раса ще завладее света.Стойна Преподобна е живяла преди Ванга. Била е дори по-известна от нея. Смята се, че няма грешни предсказания.

86

Анонимен

преди 12 години

Къде изчезна Кадафи?На гости е при Саркози.

85

do predskazanie

преди 12 години

кадафи имаше оникалния шанс да им избие исляма от главата ама е *** като ***

84

ПРЕДСКАЗАНИЕ

преди 12 години

Баба Ванга е предрекла че през 2066 година комунизма ще се разпространи в цял свят от жълтата раса. Ха сега остава да видим ако доживеем . На капиталистите сигурно им се смръзват сърцата от тази новина.Комунизъм (обща собственост дмек моят трабант е твой и твоето ферари е мое :) Досега всичките и предсказания се сбъдват така че ще ВИДИМ!

83

шпионин

преди 12 години

срещу 1 млн. евро ще кажа!!!!

82

Анонимен

преди 12 години

Където стъпят краварите, нищо не вирее.

81

Анонимен

преди 12 години

Румен Петков е предложил убежище на диктатора,че скоро ще трябва и той да бяга.

80

Магистралка

преди 12 години

бих го облекчила тоя красавец на снимката ,само срещу едно петролно кладенче!

79

1313

преди 12 години

Егати красавеца :)

78

1234

преди 12 години

няма Южноафриканска република бе, ***! Нема и ЮАР, има Република Южна Африка! ей, напълни се с неграмотни журналета

77

Анонимен

преди 12 години

Нищо общо няма комунизма с кадафи. В Либия никога не е имало комунизъм, нито пък комунисти!