331

Анонимен

преди 12 години

за една дупка и шепа космарлъци, то вече нема и косми

330

до 385

преди 12 години

прав си, само да допълня, че не след 84, а съм 81 и по моето време също се боцкаха от 12 годишни

329

Анонимен

преди 12 години

Това за съжаление е днешното поколение,пълни ***,без никакви ценности и манталитет...и за каква ''жена'' става дума,почват на 12-13 год. да правят секс,а на 16 ги върти двама и вече е ''жена''...неадекватни тийнейджъри със бушуващи хормони,мислещи се вече за големи...за голямо съжаление след 84-86 набор,всичко е плява.

328

аноним

преди 12 години

романтика...и Пушкин е застрелян заради жена

327

Анонимен

преди 12 години

Тъй като по предварителни данни "жената" е на 16 и се води "девойка" а мъжете са на по 20-22 би следвало да предположим че педофилите са си получили заслуженото като са отървали света от себе си!

326

Анонимен

преди 12 години

Въртиопашка не е виновна, че има балами да й се връзват на номерата, мъжете такива жени искат, ето че са си намерили. Жалко за момчетата, не са постигнали нищо освен да й вдигнат акциите още повече.

325

Анонимен

преди 12 години

А въртиопашката си е добре, нали? И търси поредните гламави, който да и' хранят самочувствието.

324

ranik56

преди 12 години

Като си купиш законен пистолет - значи ти трябва .Като си купиш - незаконен пистолет- значи си решил да направиш нещо нередно - Убийство - например ...и си мислиш ,че няма да та хванат .Като направиш простотия с незаконния пистолет ...миг след това ти просветва - аааамииии - Сега ...... затвор или гроб .

323

слави

преди 12 години

тва от тъпотия и от много гледане на филми виж кво става

322

Todor

преди 12 години

Ужасна драма, трябва да е бил много болно влюбен в тази девойка, за да извърши такова нещо. И все пак, какъв е смисълът да убиеш човек и да се самоубиеш, след като имаш възможност да разговаряш с нея като нормални хора и ако тя не изпитва същите чувства, да я оставиш. Боли, знам, но това е единствения нормален начин да се сложи край. Времето лекува всичко останало.

321

Фелини

преди 12 години

"Децата" на демокрацията така и не разбраха ,че във филма умира лирическия герой-артистите остават живи и богати.

320

Анонимен

преди 12 години

Да ве днес ни пържат мозъците с непркъсната информация за двама ***

319

Анонимен

преди 12 години

тази дето са се скарали за нея ще си намери някой друг-какъв е смисал на убийството и самоубийството?

318

didi

преди 12 години

Ей Марио, ти си просто един болен мозък, всъщност е болна дупката, в която е трябвало да бъде поставен мозъкът ти. Ти нямаш нито жена, сигурно дори и член, който да използваш и добре, че е нета да си измисляш, че някой може да се кланя на виртуалният ти к-р. *** комплексар, за който човешката мъка е повод да се включи в някаква беседа и да дразни с елементарното си поведение. Аре скрии си психарщината докато не те е гръмнал и теб някой, но съм сигурна че не би съжалявал. Включи се другаде

317

Анонимен

преди 12 години

до ОБЕРТОН, май по скоро въпроса е правят ли разлика мъжете между това дали са влюбени или жената трябва е тяхна собственост

316

Василев

преди 12 години

Ей тези младежи изкукаха вече, за една *** селска п...а са изтрепаха!!!

315

мечо

преди 12 години

Да *** и простия му, отчаян, беден, елементарен, мизерен и *** народ, ПСЕВДОЕВРОПЕЙЦИ

314

бурсука

преди 12 години

e къде в тея селяци бойно оръжие?

313

Анонимен

преди 12 години

Много *** парчета. Да убиват и да *** заради жена?

312

Георги

преди 12 години

Марио, Марио, опазил я Господ жена ми от такива като теб! А що се отнася до рогата нека ги има но да бъдат от качествени и здраво мислещи хора! А всъщност какво общо имаше това с темата, че се чудя и аз защо ли ти се връзвам на провокацията! А за служба КОС дано и те започнат да работят по-ефективно и на такива като теб отнемат и пушки и пистолети и ви забранят и прашки да носите!