40

Анонимен

преди 12 години

Многу обичам да ***.Това нездравословно ли е ?

39

Анонимен

преди 12 години

Само не мога да разбера каква е целта на Световната Мафия да пуска такива статии и да руши семейната единица в целия свят. Животът е направен за двама! Не мога да си представя, че ако си гледах сама децата, те щяха да имат всичко, което имат сега!

38

freedom

преди 12 години

Истина е! Откакто се разведох се почуствах човек! Съобразявам се САМО със себе си и с децата си,това ме прави свбодна и щастлива! жени- НЕ РОБУвАЙТЕ на патриархалните порядки в Бг, останете женени САМО ако желаете,за нищо друго на света, живота се дава веднъж, не го похабявайте!

37

Анонимен

преди 12 години

Loshoto vinagi pobejdava. V edna kompania ako ima edin losh chovek vsichki stavat loshi no ne i obratno ako ima edin dobar chovek ne vsichki stavat dobri

36

do 26

преди 12 години

da ti kaja 4estno ti mi prili4a6 na nai-bezmoza4noto sa6testvo - takiva kato tebe koito po cql den stoqt i se 4udqt koq po red bira sa izpili i ne moga i edna jena da si namerqt, stoqt i pi6at komentari. Mn si zle moi 4ovek!

35

do 35

преди 12 години

a 6tot vie majete ste mnogo idealni nali? vse jenite sa vi vinovni za vsi4ko koeto stava....

34

правилно

преди 12 години

Брака е най- шибаното нещо! Разбива ти здравето и лоши гени се предават по полов и генен път на жени и деца. Със здраве! Дества зле както на здравето така и на навиците на жените и децата.

33

Fox

преди 12 години

М.К.Р. най лошото си взел ТИ лично от *** и това не е показателно за останалите. Напълно съм съгласен, че мъжете са с по-слаби ангели от жените и носят повече пороци.

32

М.К.Р.

преди 12 години

Най лошото децата взимат от майките си!!

31

Мето

преди 12 години

До 28 - малка корекция - "слънце, въздух, онанизъм - здрав и бодър организъм"

30

Абориген

преди 12 години

Да бре... мъжете им виновни за заседналият живот и 300 килограмовите им кюфтаци наречени жени... ай сиктир...

29

семеен с 2 деца

преди 12 години

Тъпите изследвания са по- заразни. Спрете им парите на тези в Синсинати, намерете им партньори, за да не онанират и ще открият обратното.

28

-

преди 12 години

ЕДНА П*ТКА ПРОЛЕТ НАПРАВИ!!!

27

жената на james bond

преди 12 години

Аз пък откакто имам мъж за 5г напълнях с 10кг водя заседнал живот и излизам извън къщи само с бронежилетка - всичко това заради неговите лоши навици. Кажете после,че статията не е вярна!

26

gft

преди 12 години

@31сутрешен онанизъм, здрав и бодър организъм хахахаха, бате и на теб не ти е лесно.

25

-

преди 12 години

Че женките има ли всъщност какво да предадат в един брак? Да не говорим ,че като цяло ,тез безмозъчни същества дърпат човешкият прогрес назад в развитието му!

24

gft

преди 12 години

хахах коя недок**тена феминистка е писла това????намери си муж и ще видиш как "вредните навици" ще изчезнат.

23

1

преди 12 години

Поля, не е само в България, дори ние засега сме добре. Мога да ти напиша цяла книга за семейните отношения в Германия ( то такива няма, но това е дълга история ). Мога да ти кажа че в западна Европа почти насякъде е така дори в пъти по зле. Разведените в Германия са над 80%. Пълно е със насилствено зети деца от родителите им, вповечето случаи са от Източна европа. Социален зима премия за отнето дете. Направи си извода..

22

отвратен

преди 12 години

Боже Господи. Как е възможно да се пускат такива статии. Боже Господи. И после умувате защо раждаемостта и падението на човешкия морал и дух е стигнал дъното ? Само едно ще кажа, ако това е вярно в статията и заглавието, то ЗАЩО най-богатите фамилии имат най-сплотените СЕМЕЙСТВА ? Хора, опитват се да променят децата ви с ежедневни помии. Хора общувайте с децата си вкъщи и не позволявайте тази машина да им съсипе живота а оттам и държавата и народа..

21

поля до марио

преди 12 години

Когато думите и мислите ми станат адекватни на реалния живот в БГ, ше се гръмна:-))) Обичам приказки детски книжки и вярвам само да децата