51

Сави

преди 12 години

отг. на 23...като не ти харесва,извикай си линейка,ако изобщо ти обърнат внимание...

50

DDD

преди 12 години

До 50Всяка работа си има трудности, като си се хванал да я работиш ще се примиряваш с тях. А 23 е прав. Веднъж баща ми го бяха приели в реанимацията в Пирогов, и бакшиша каза че за 3 км не му се ходело и като му казах че ще му дам 5 лв се съгалси

49

До 23

преди 12 години

Разликата е там,че ти докато си спиш спокойно посред нощ,в мекото легло въпросния бакшиш работи!Така,че не прави сметка на хората колко печелят и тяхната не е лесна.

48

Анонимен

преди 12 години

Че кой луд още ползва услугите на тези мошеници бакшишки?

47

:)

преди 12 години

До 28 да затова сега оправят закона за такива като теб Бакшиш кадето много знаят и са много хитри.Дабезплатен обяд няма крайно време е и ти да го разбереш

46

Бакшиш висшист

преди 12 години

Много от клиентите са отчайващо неграмотни и глупави!

45

до 45

преди 12 години

Като ти е писнало-при колегите от Страбаг-образованието изискващо се е еднакво

44

Шишо бакшишо

преди 12 години

Писнало ми е от миризливи и вонящи клиенти. Писнало ми е от капризни клиенти. Писнало ми е от безпарични клиенти

43

Шишо Бакшишо

преди 12 години

Ми,обикновено тези които стават бакшиши са типичните некадърни за друго селски тарикатчета.Тарикат за жълти стотинки,прай шантаж за по кафе и цигара,най големия крадец на кибрит за 2010г Много ясно,че ще хитрреят-те друго не могат.Да не кажа,че 50% от тя са си направо престъпници

42

АЗ666

преди 12 години

Такси ползвам само в краен случай. Много ми харесва да ми се пазарят за цена въпреки, че имат апарат - такива ги отсвирвам директно. В повечето таксита е мръсно, задимено, яко дъни чалга, изключително рядко ме питат по кой маршрут да минат. Не дай Боже да се прибирам от път и да съм с куфар - автоматично ги стяга дископатията, багажника вечно пълен с какви ли не ***. Да не говорим за спазване на правилата за движение... С 2 думи пълен въздух под налягане без покритие,и претенции много...

41

Това е картинката

преди 12 години

Повикваш си такси. Идва някаква малолитрашка, за да влезеш и си заемеш мястото на седалката трябва да се прегъниш на две и да си извадиш портфейла от джоба. Не за да платиш, а защото ти пречи да се събереш в тясното пространство ако не си тренирал йога. Шофьора с шикозни виетнамски джапанки бързо натиска ***, та чак потника му вибрира от вятъра през прозореца, където на загорялата му ръка му гордо стоят татуировки на змия и Ш+A=Л. От радиото незнайна силиконка надува глас в бързи ритми.

40

Анонимен

преди 12 години

Няма нужда да сравняваме нашите с европейските таксита.Достатъчно е да видим колегите им в Турция - чисти и спретнати шофьори,хубави коли и любезно обслужване.Там ми се случи шофьора да ми даде чадъра си а той под дъжда пренесе куфара ми на около 50 метра,за да не се намокря.Нашите са съизмерими само с колегите си в Гърция.

39

БАКШИШ

преди 12 години

ПРОЦЕНТА НА НЕКЪПАНИТЕ М/У КОЛЕГИТЕ БАКШИШИ И КЛИЕНТИТЕ Е В ПОЛЗА НА ВТОРИТЕ! НИЕ СИ ДЪРЖИМ НА ПРОФЕСИЯТА! ;)

38

Анонимен

преди 12 години

Ползвайте колело поне лятно време

37

до БАКШИШ

преди 12 години

Добре, кажи ми с каква кола си, на колко год. е колата, чиста ли е и ти къпеш ли се преди да излезеш на работа? А климатика пуснат ли е, или се потиш в колата? Нямам проблеми да плащам и го правя, но за тока като платя Х лева получавам ток, при вас като платя Х лева и не знам какво ще получа - приятно возене от т.А до т.Б или смърдящ шумахер в *** кола.

36

Гол шаран

преди 12 години

Копърката е най-евтината риба. Копърките са най-скъпият превоз. За нас, шараните. Такса за повикване, първоначална такса, за сфетофар, за градско, за извънградско, дневна тарифа, нощна тарифа, за ляв мигач...То човек като си вземе такси трябва да е въоръжен с хронометър, калкулатор, джипиес и добър с аритметиката за да устои на фокусите.

35

Анонимен

преди 12 години

Бакшишите твърдят, че такситата били евтини, ами съгласна съм да дам и малко повече, но да ме возят в нова и чиста кола с климатик и с любезен шофьор. А не да ме вози смръдлив *** по потник, който през цялото дъни чалга и ми пуши в лицето и единствената му цел е да ме прекара и да ме излъже в цената. Ок?

34

29-част3

преди 12 години

И че били първа кола на терминала, а ние като сме се обадили по телефона и трябвало те да дойдат. Те какво - искат някой чужденец и да го ошушкат ли... Изкарвам добра заплата, мога да си позволя таксита, но с това качество на услугата цената им е висока. Да се поддържат малко, да карат като хората, да почистват колата и отвътре и да се научат на работа. Ако за 1час вземе 5 малки курса по 3лв = 15лв, а иначе за този час я вземе я не 1 курс за 10лв примерно.

33

БАКШИШ

преди 12 години

КОГАТО ВИ УВЕЛИЧАВАТ ЦЕНИТЕ ЗА ВОДА, БЕНЗИН ИЛИ ТОК СИ ПЛАЩАТЕ, КАТО ПОПОВЕ, А ТУК РЕВЕТЕ. :))))

32

29-част2

преди 12 години

Онзи ден от автогарата до Младост 4 не виждаше. С една огромна лупа гледаше машинката за повиквания и т.н. че се разпищя - изпаднах в ужас като видях това. Това, че не знаят кое къде е... има GPS ама нали трябва да дадат 300+лв. за него. В Париж всеки шофьор беше чист, имаше GPS, можеше и с кредитна карта да платиш при някои (и колата нова както казах). Тук пък ги и мързи - всеки ден правехме курс Летище София-Бъкстоун през дървеница (около 20-22лв) и пак се оплакваха, че им било малко..