263

Анонимен

преди 12 години

Национализация на Нефтохим или да ги накарат да продадат 50-60% от бизнеса си чрез борсата заради наличието на монопол и злоупотреба с него.

262

до 258

преди 12 години

Иванчо черничкият закопа държава - той подари Кремиковци, балкан, нефтохим, заедно с онзи 10% - завещаха на българия глад и мизерия.

261

ДПС e нoм.1

преди 12 години

Cамо Ахмед Доган може да спре безумието ГЕРБ !до сега никога не съм гласувал за ДПС. Но в ден днешен няма друга алтернатива

260

Анонимен

преди 12 години

НА Бойко ли е плащал Лукоил последните 2 години?Защо при Хамстера Златев е плащал данъци а при Тиквата не плаща?Плува няква тиня в Бирата ... май е на Бойко оставката!

259

Мен

преди 12 години

На мен ми е интересно защо навремето продадоха печелившо предприятие от национално значение. Нямаше ли да е по-добре печалбата да я прибира държавата ?

258

Ваня

преди 12 години

Затова именно,Златев купи на втората си жена яхта,а сега щял да и купува самолет,щото му била родила момиче,за третото дете сигурно ще купи телескопа Хабъл,че да си гледат звездите!!Почвам да си мисля,че само една спешна национализация ще оправи нещата,и ще върне откраднатото там,където му е мястото!!Тези дерибеи оплячкосаха България,съсипаха ни живота,направиха ни заложници на безкрайната им лакомия!Но ще дойде и за тях Видовден,убедена съм в това!

257

Анонимен

преди 12 години

лукойл върви уверено по стъпките на кремиковци

256

сашо

преди 12 години

Костов,само от Костов ги е страх .

255

Анонимен

преди 12 години

интересно твърдение, излиза, че Лукойл са спрели да плащат на държавата през последните 2 години, що ли ?? на кого плащат ?

254

Анонимен

преди 12 години

..."Аз твърдя, че Лукойл до този момент е нулев данъкоплатец, тъй като преки данъци не е внесъл в последните 2 години нито една стотинка,..." Тоест от както Вие управлявате ли? И защо за 2 години не взехте мерки?

253

Анонимен

преди 12 години

Сложили били 30 процента от уредите докладва Шарафутдинов?!?Илшат Шарафутдинов е именно един от инициаторите заедно със Сергей Андронов, Димитър Добрев и още няколко руски другари активисти, за изгонването на Петр Медведик - пратен от руснаците в Москва да разследва кражбите в Лукойл Нефтохим и на терминала в Росенец. Всички нарушения, които докладва за кражбите на пристанището в Росенец, бяха потулени, като самият Медведик беше прогонен обратно в Русия, а неговият екип разформирован и порицан. На тяхно място са удобните марионетки-риби, а те не говорят.

252

анонимен

преди 12 години

е танов признахте ли си герберите че скубете само народа с акцизи и данъци а вашите приятели в.златев и другите не ги закачате .има господ той си знае работата.свещички от 2 лв. няма да ги покаят а ще ги накаже алчните и крадливи политици и най-вече гербери защото поругаха българина.

251

Пурко

преди 12 години

Според едни слухове, точно заради тази компания на една друга не е било разрешено да влезе на бг пазар със значително по- евтини цени на горивата. Монопол, данъци...... спокойно- идва шифрограмата! УВО ББ 2011

250

God

преди 12 години

Ако Нефтохим прави трансферно ценообразуване (а той го прави!), държавата не само че ще им държи сметка, но това се преследва и от данъчните закони. Защо не е правено досега е друг въпрос. Вървете в Правец и ще разберете къде отиват печалбите на рафинерията. Тя работи на ишлеме и е на загуба! Нефтохим напрактика не плаща нито 1 стотинка данък печалба. ДДС-то в/у горивата го плащаме всички ние! Единствените приходи за хазната са осигуровки на работещите там и ДОД.

249

mda

преди 12 години

и за какво беше цялата пушилка всъщност ? не си познаваме законите или какво ?

248

Лукойл

преди 12 години

Фирмата не е ваша, че да и държите сметка. Ще си внасяме петрол от Афганистан. Ще си обявяваме нулева печалба. Да сте си я държали държавна, защо я продадохте?

247

статистик

преди 12 години

до 235-Този народ както казваш"мизерства",повече от 2 милиона на почивка,останалите не си спират автомобилите, а уж горивото е скъпо,всяко семейство с по 2-3 автомобила,апартаменти,обзавеждане-на това ли му викаш мизерия.Зле са единствено половината пенсионери.Да ти кажа че има една прослойка/ роми/,които въобще не работят а движат денонощно с мерцедеси и бмв/затова пенсионерите мизерстват/.Всичко е сбъркано в тая държава и оправия няма!

246

iva

преди 12 години

очевидно нашето законодателство е доста хлабаво, след като могат да се правят такива врътки със свързани лица за избягване плащането на преки данъци в България, независимо от мястото на извършване на дейността.

245

Ваньо ЕГН-то

преди 12 години

Лукойл ни лук яли, ни лук мириласи :)

244

Мнение

преди 12 години

То да беше само ЛукОйл... ами ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН, Софийска вода, Глобул, Виваком и още, и още.