174

london

преди 12 години

selski ti ot sofiq li si

173

майна

преди 12 години

Пловдив е най-скапаният и *** град в Б-я,улиците се кръстосват от *** обирджии и наркомани,там комунизмът е пуснал яко корени под формата на ВМРО и БСП не без важното съдействие на особенно глямото присъствие на *** маса може би 30% от населението му.*** град.

172

А СТИГА,БЕ НЕ ДУМАЙ

преди 12 години

И ТОЯ ПОЛУДЕ! А ЖЕНА МУ КАЗВА,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ СЪС КЪЩАТА СИ, ТА КАМО ЛИ С ЦЯЛ ЕДИН ГРАД. И Е ПРАВА ЖЕНАТА.ВИЖТЕ МУ ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИТЕ - ЯКО ФИРКА ЗАВАЛИЯТА. ЩЕ Е КМЕТ НА КУКУВ ДЕН.

171

сталин

преди 12 години

ЕСТЕСТВЕНО ИВАН ТОТЕВ ЩЕ Е НОВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ТОЙ ЩЕ ПОБЕДИ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР НА ИЗБОРИТЕ А ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ЩЕ ПОДУХАТ СУПАТА ОТНОВО ПОВЕРВАЙТЕ МИ БРАТЯ И СЕСТРИ И ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН ЗА КАНДИДАТА НА ГЕРБ

170

nepoznat

преди 12 години

А кифтета ще има ли?

169

Azz

преди 12 години

Тотев е единствената стойностна кандидатура ! Да не допускаме Пловдив да бъде червен!!!

168

kk

преди 12 години

Да,бе..да!В Пловдив освен "лошия мат,риял" в Столипиново има и хора!!!

167

оптимист

преди 12 години

С този ли бе? Хаххахаха стига сте се шегували. Да ходи кандидат в Ягодово като ги вземем в Пловдив.

166

Пловдив антиГЕРБ

преди 12 години

Административният съд е отсъдил в полза на Областна управа, че тегленето на облигационния заем от 9 млн. евро от Община Пловдив е незаконосъобразенно, съобщи Иван Тотев, явно зарадван от лошата за града ни новина.Негова била главната заслуга да се спре процедурата за парите, тъй като общественото обсъждане за тегленето на заема било публикувано само в един местен вестник. Хвалбата му няма как да не озадачи пловдивчани, след като точно стопиралия парите за Пловдив претендира да става негов кмет.

165

сталин

преди 12 години

естествено категорична победа за герб ще разбием всички комунистически *** призовавам всичк пловдивчани да гласуват за иван тотев

164

От Пловдив с любов

преди 12 години

Браво на всички Пловдивчани!!Четейки коментарите ви виждам , че комунистите от ГРОБ няма да вземат Пловдив!! Пловдив е градът на най-умните хора! Браво. Нека , който не е идвал в Пловдив да види новите улици и булеварди, без кучета , осветени и чисти да заповяда! Пловдив най-хубавия град в България!

163

Анонимен

преди 12 години

Мечтата на всеки некъдърен и провалил се служител (разбирай шайката на БСП) е да уволни шефа си, който го е изритал от работа. Е мили комунистчета, ще си стоите гладни и бесни до посиняване .

162

Анонимен

преди 12 години

Балотаж: Каназирева - АтанасовОбС: ГЕРБ+БСП (следизборна коалиция)Президент: Кунева (след балотаж)

161

гадже

преди 12 години

Няма да се влюбя в теб.

160

До пловдивчани

преди 12 години

Гласувайте за БСП, че да ви се скапе града още толкова...тцтц, вие не проумявате ли, че тия БСП за нищо не стават бе хора! Това са промити мозъци и трябва да бъдат вкарани в някой концлагер-там им е мястото!

159

Анонимен

преди 12 години

Тотев да го духа.. аз няма да гласувам за него.. само Славчо Атанасов :) Тези гербаджии правят всичко възможно да направят живота на Пловдив труден за да се издигнат като герои когато дойдат на власт..

158

Иван

преди 12 години

И тия искат да са вечни като Кадафито.Аман от наглостта им.Няма засищане с власт.Ние не искаме дарения,какви дарения бе цялата държава е ваша и си скубете откъдето си искате.Дано се затъкнете.

157

Анонимен

преди 12 години

До 160.А ти от кои си?

156

mahalaudi

преди 12 години

"Пред журналисти той заяви, че от 4 години градът се намира в застой. " Само да припомня Ив. Тотев в първите 2 от тези 4 години беше в коалиция със сегашната власт, и беше и районен кмет, така че и той участваше в нищото. Откакто заряза поста си, за да се облажва като областен управител, В града се засадиха цветя, оправиха се кръговите, и се чисти. Ако беше Пловдивчанин и му пукаше за Пловдив щеше да настоява Държавата да се разплати за ***!!! Но нали си е крадец и обича да купува гласове...

155

Анонимен

преди 12 години

Докато нормалните хора са на работа, мързеливите и некадърните червени писарушки бълват помия по форумите. Те за друго и не стават.***.