20

Анонимен

преди 12 години

vsi4ki politici gospod 6te gi nakaje

19

прилеп дневен

преди 12 години

преди много обичах да мечтая,..легна и се замечтая вечер,как ще си направя къщата,,елементарни неща...сега вече не мечтая,,лягам и аха аха да замечтая,,,и се почувствам много тъпо и самотно,,и спирам щото няма смисъл от уморени мечти..сега само чакам да умра..друго нищо..*** работа,не че се оплаквам,споделям просто..като прочетох че на някои кризата им свършвала та се замислих ;(

18

бариш манчо

преди 12 години

АЗ СЪМ В КРИЗА ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ ...така че хич не ми пука кой влиза и кой излиза..на мен винаги ми е вътре...и никакви дертове нямам ,освен един че накъдето и да се въртя ***..т ми все е отзад..

17

До 14

преди 12 години

14-ти ти па кво се чудиш толкоз и се гърчиш в недоумения ?Първо требе някой да може да мисли.Второ мислишият требе да е от определени кръгове-вънкашни не съ допускат.Трето - изпълнителят тоже требе да е наш човек-зер ше са спогодим в делението на парсата.Четвърто - требе да се имитира голема работа с евтини матряли за да се увелечи остатъка за деление.Пето-целата ни работа е такава - просташка.

16

Инкогнито

преди 12 години

До 14: Глупости, появата на конденз зависи от сума неща. Не е аксиома, че монтирането на ПВЦ дограма задължително ще доведе до това.Апропо ти какво препоръчваш за подобряване на топлоизолацията? Монтиране на...?

15

гурбетчия

преди 12 години

И народът ще се оправи , нека първо депутатите ,после и народа ! Не е нормално първо народа да се оправи ,а после депутатите , търпение се иска !

14

Анонимен

преди 12 години

Как не разбрахте,че тази дограма пердизвиква конденз.За нашите люти зими това е крайно неподходящо.Или си мислите,че живеете в ЮАР:):):) Що за мания,преди известно време всички блокове бяха бетонни,вътре обзаведени еднотипно,сега пък всички с пвц дограма.Какъв шблон:) Униформа:)

13

ПОЛУДЕЛИ...

преди 12 години

Вие май сте полудели !!! Кога сте били вие и цялата мафиотска ***, ПРОВЕЛА В ТЕЧЕНИЕ НА 20 ГОД. ГЕНОЦИД НАД ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН В КРИЗА ??? Тежко, много тежко на нас, които не крадохме, не убивахме, не унищожавахме през тези 20 год. ГЕНОЦИД !!! Кризата за нас ще свърши само на едно единствено място, където е много, много тихо !!!

12

Анонимен

преди 12 години

Такова чудо пвц дограма няма в света. Голям праз:)

11

как е възможно???

преди 12 години

А, РЕВЛЬОТО БОРИСОВ ПАК СЕ ОПЛАКА-СЕГА ПЪК МУ ПАДАЛА МАЗИЛКАТА.ЕГА ТИ СМЕШНИКА - ВИЖТЕ С КАКВИ "НОВИНИ" СЕ ЗАХРАНВАТ МЕДИИТЕ.ТАКА СЕ РАЗСТРОИХ,ЧЕ ЩЕ СИ НАКИЧА ГЛАВАТА С ЧЕСЪН И ЩЕ ХВАНА ГОРАТА.ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ,МИЛИ ХОРА НА ГОРКОТО *** МУ ПАДА МАЗИЛКАТА!!!!!ТРАГЕДИЯ!!!!КАКВО ЩЕ ПРАВИМ,КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ ТАКА?????ИДЕ МИ ДА СЕ ............

10

kriza li

преди 12 години

kriza nqma za narodnite izbranizi,6tom ci clagat nova dograma.IMA KRIZA NA DOVERIE V TQX,a te ci go znaqt.I KAKVO OT TOVA-otrizatelno votove CA NEVAZMOJNI ,no zacega!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Аве *** за 123431234 път казвате край на кризата. Криза има само в пълнежа на *** ви *** глави. Не ви ли омръзна да мелите едно и също години наред ? На мен лично ми писна.

8

Анонимен

преди 12 години

Тъкмо навреме за криза 2.0.. Малиии не ми се мисли

7

Анонимен

преди 12 години

Милите те!!! Нямат пари за печки и хладилници, колко са я закъсали. Плаче ми се чак, като чета колко зле живеят нашите народни представители. Коравосърдечни българино, събери някой лев от огромната си заплата и изпрати дарение на Парламента и Министерския съвет. Не може хората, които решават съдбините на България, да нямат пари за един хладилник. Уважаеми певци, организирайте някое реалити шоу- да потанцуваме за българските управници, да пратим някой СМС, да им дадем шанс за нормален живот.

6

лихвите са зло

преди 12 години

дааа, вместо да са ни слуги, парите чрез тия мазни лихви, се превръщат в наши господари.

5

Анонимен

преди 12 години

От днешнага система печелят тия типове дето имат властта да я поправят, затова и не я поправят. Алчни бурсуци, още в Библията лихвата е заклеймена..

4

ostavime

преди 12 години

Е само дограмата ли ще им сменят? То това не е новина. :)))

3

Анонимен

преди 12 години

има едни неподвижни, скрити пари , които при определени условия таят страхотен риск, проблемът е че този риск и последствията от него не се носят от този дето къта тия пари, а от икономиката на страната! ТАка ни заробиха гаднярите!

2

Анонимен

преди 12 години

четете за Силвио Гезел и ще разберете много неща за ракът наречен -ЛИХВАзаробиха ни яката. Ето линк:

1

1ви

преди 12 години

Халал да им е, до време ще е.