429

Анонимен

преди 12 години

Може, но когато вие в Румъния разрешите същото на българите и ми върнете имотите в Северна Добруджа, които са дедите ми. Насилствено изселени от вашите окупационни власти в България. А на вас никой не ви е вземал имотите, нали.

428

Vlasite v BG

преди 12 години

Rumanskite _Vlasi iskame oficialen Rumanski i zadaljitelno prepodavane v U4eli6tata

427

комунистическата ДС

преди 12 години

За кого, според проф. Манчев, работят авторитетните историци в България днес за историческата истина или за историческо-политическата конюнктура? Все пак се оказа, че ключови фигури на историческата наука са били агенти на комунистическата ДС. Ето мнението на проф. Манчев:Това е така. Писал съм за българската историография. Твърдя, че историографията ни никога не е била обективна наука, същото е и на Балканите. Нещо повече. Мога да кажа, че тук, на Балканите, онова, което е исторически достоверно, не е валидно за всички. Историята е разграден двор. Всеки влиза в него и взима каквото му трябва. А винаги му трябва нещо, което хвали него и обругава ближните, съседите.

426

dobrev

преди 12 години

Ei kak taka tova dane e aprilska shega to ne e za vqrvane.Tezi gadini trqbva do krak dase mahnat ot B6lgariq.

425

муспи

преди 12 години

Ама турците наистина ще си отидат в турция, и то с ***, но никога няма да простят на българите дискриминацията. Няма да простят кланетата, поголовното насилие над кадънки и въобще обезчестяването на турските хареми. Ние ще си затвориме границата, и за Европа ще заобикаляме през гърция, и тогава ще изквичите на умряло ***.

424

May-moon

преди 12 години

Гнусен, уродлив, миризлив ***! Чакам го на връх Шипка.

423

Анонимен

преди 12 години

do 428 4e koi gi spira?

422

Анонимен

преди 12 години

VIE TURSITE SE *** POMEJDU SI ZA DA SI ZAPAZITE PARITE SASTO KATO SIGANITE! DA SI KUPUVAT JENI I DA GI *** SQLATA FAMILIA!

421

муспи

преди 12 години

Ако продължава това неуважение, турците ще си отидат в турция.

420

Митака

преди 12 години

Браво ВИНЕХ.Гордея се,че съм българин.На който не му харесва ,да се изнася.Свят широк

419

nasko

преди 12 години

do koga s tiq tur4olq v politikata beee skapana darjavoooo, ne vijdate li 4e 6te ni prevzemat :(( sram i pozor izob6to nqma da se varna v BG

418

Волен Сидеров

преди 12 години

Дай Боже повече такива новини в България.

417

АТАКА

преди 12 години

И РОМИ, КАТО ТОЗИ ЛИ ВЕЧЕ ИСКАТ ДА СА ПРЕЗИДЕНТИ?ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА!!!:(

416

akud

преди 12 години

ето така се работи с подобни екземпляри

415

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

Абе прости ***, след като се казва човека Атанас защо навсякъде го пишете Али бе ***

414

Винех

преди 12 години

По начина който говориш за българите предполагам че ти не си такъв.Всяка империя която ни е превземала се е разпадала.Византийска,Османска,Руска.Българите сме народ който до 40-те години се е слави из цял свят като един от най-силния на бойното поле.В древността не е имал народ който да се изправи срещу нас.А и през ХХ в., сме размазвали всеки който ни се изпречи.Европейците говорят така за нас защото ни завиждат.Българите сме велик народ.Но днешното поколение за нищо не става.

413

До Винех

преди 12 години

Тя и за тва турската империя се е разпаднала... защото за 5 века са заприличали на нас, а при нас империя не вирее... направо ние сме народ за масово унищожаване, където идем трева не никне. Европейските нации трябва да се плашат с нас "Тихо, че ще ви докараме българи...." Абе ще завладеем света и накрая ще се избием.

412

Животно

преди 12 години

Абе тая гад де е тръгнала на избори, я марш у килията. Леле... само да ми падне на живо някъде, толко камъни ще изяде, че ... не знам.

411

Винех

преди 12 години

До 416Приличаме си защото е имало време когато са отнемали по стотици хиляди български деца от семействата им.Абсолютно всички помаци и някой които се определят като турци са потомци на българи.А турците които са уж "чисти" са потомци на българките които са били брутално изнасилвани от османските ***.Не ние приличаме на тях.Точно обратното е, те приличат на нас.Те си унищожиха сами нацията.Чист турчин няма.Дори и в Турция.Всичките там имат повече българска и гръцка и кръв отколкото турска

410

ИБРИК

преди 12 години

писна ми ,oтивам в Франция, ша си търся работа по специалноста,французина ша ми помогне нищо че е от ромски произход