28

сашо

преди 12 години

пич остави я малко и на мене и аз съм и голям мераклия

27

Анонимен

преди 12 години

АХ ДАНО И АЗ ИМАМ К Ъ С М Е Т

26

познат

преди 12 години

КМЕТЕ ПУСНИ Я И НА МЕНЕ ЩЕ ЧЕРПЯ

25

познат на соня

преди 12 години

този мазен кмет който гледа интереса на себеси и на своя зет БАРБУКОВ се чуди по какъв начин да го уреди ЛАГЕРА на земен да стане негова собственост не го интресува мннието на хората .постройката на площада я раздаде с някъкъв съмнителен търг .говори се чеТодорСергиев не плаща наем на помещението което ползва ЗАЩОТО жена му Соня е интимна с кмета

24

Анонимен

преди 12 години

тоя кмет не направи 12г нищо за града не откри и едно работно място а само крадеше а сега с новия мандат почва да си отмъщава на всички които се опълчиха срещу пагубнотому управление. общината е пред фалит а общинските съветници си гласуваха двойно по големи възнаграждения. няма ли кой да спре тоя ДЕРИБЕЙ

23

AZ

преди 12 години

a za6to ne prebiete tozi mazaen i pleshiv kmet,sus zae6ko surce.mi6kata smazana

22

уф,забравих....

преди 12 години

та къде беше оградата от двора на старото училище?А-а-а сетих се,зам.кмета си е заградил собствения двор с нея.....

21

онзи

преди 12 години

Бих искала да питам кмета на Земен къде са медните ламарини, демонтирани от покрива на младежкия дом! Къде изчезнаха европейските пари за дигата по река Струма! И още нещо искам да питам; И за тези избори ли ще имаме закачени в торбичка на портичките бонбони и шише ракия! Е, ако има и ако има кебабчета сорт "Барбук", като на предишните избори, пак ще гласуваме!

20

онзи

преди 12 години

Някой е писал, че кмета на Земен е злоупотребил с 200 х.лв.! Фасурска работа за него! Срещу него -респективно Община Земен, има изпълнително дело, спечелено от строителна фирма за 1700 000 лева. Общината вече е фалирала, но през новия мандат Калинката ще я изправи на крака. Та като се изправи на крака може и да обясни на съглажданите си чии пари изпра със скъпия ремонт на вече пустеещата сграда на старото училище в града.

19

онзи

преди 12 години

Калинката е най-достойния катдидат кмет на Герб. Въпреки, че никой от организацията не го предложи за такъв, той е кандидата. Не че областния управител Иво Петров не знаеше, че е компроментиран, еднолично реши да е той. Всички в Земен знаят, че Димитър Сотиров два пъти е хващан да краде ток, че още като директор на гимнацията има опит за изнасилване, че в пиято състояние е правил ПТП, че ......... нямат край издънките му, той е най добрия! Но както е казано "ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА".

18

СЪДЕБНА СИСИТЕМА

преди 12 години

"Тука има ,тука нема "...!

17

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ХУЛИГАН КМЕТ , СВЪРШИХАЛИ НОРМАЛНИТЕ ХОРА

16

Nazi

преди 12 години

Бг история,какво ви учудва? Съдбата на Чаушеску искат повечето независимо какви са-герберасти,комунисти или фесове. Докато няма политически убийства в бг няма да се стресне никой "богопомазан",нали са недосегаеми! Народа ***-слаба държава,а и си заслужаватези политици докато им вярваи гласува за тях

15

Анонимен

преди 12 години

*** ..ама и пачка,гаддът мръсен.

14

извънЗемен

преди 12 години

Изпечен мошеник, корумпиран и нагъл земенски *** е тоя Сотирив

13

и бонбонки

преди 12 години

Как е разпродаден блока срещу читалището,пак няма да питаме.Кои фирми печелят обществените поръчки пак няма да питаме.И защо училището е без ученици,пак .Какво направи кметчето за три мандата?Печели,печели,ама на карти и на табла насред площада,а когато някой се опита да го посети служебно,секретарката винаги казва,че е в чужбина!

12

получил бутилка и бо

преди 12 години

Споко,зетко ще помогне на кметко.Нали дъщеричката му стана почетен гражданин на Земен,затова че раздаде двайсетина козуначета на бабите!Кой обезлеси поречието на Струма няма да питаме.Какво стана с укрепването надигите край реката пак няма да питаме.Как се прави мандра на 20 м от младеж-кия дом -също.Как се продава старото училище,как централни улици са без тротоар,а до "къщичката"на зетчето и до тази на зам.кметчето,дето са в покрай-нините има асфалт.

11

Анонимен

преди 12 години

Димитър Сотиров-Калинката.Преди 10-ти ноември партиен секретар и учител по музика.След това виден седесарски кмет.Благодарение на парите на олигарха-мошеник Барбуков е между пионерите на изборното пазаруване и изборния туризъм.Обграден от момчета с ниски чела и дебели вратлета,на които раздава обекти.Сега кандидат от герб.Честит нов морал от стари к**ви.

10

Анонимен

преди 12 години

Като стане извънЗемен кажете.

9

КАТО ГЛЕДАМ....

преди 12 години

.... КАК СОТИРОВ Е ЗАОБИКАЛЯЛ ЗАКОНА И Е ВЗИМАЛ РУШВЕТИТЕ....ВСЕ ЕДНО ,ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ ПАРТИЙНАТА ШКОЛА ...ЗАЕДНО С Р.ПЕТКОВ , Р.ОВчия И сърГЕЙ И СА ОТ ЕДНА ПАРАЛЕЛКА....!!!СОТИРОВ ОБАЧЕ ..НЕ Е ОТ ТЯХНАТА КЛАСА:ОВЧия , "ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ" И сърГЕЙ ---РАБОТЯТ С МИЛИАРДДИ И ХИЛЯДИ ДЕКАРИ ОТ ЗАМЕНКИ, ДОКАТО СОТИРАВ ....ЛАПАЛ ОТ СКРОМНИЯ ОБЩИНСКИ БЮДЖЕТЕЦ НА СЕЛОТО.....!!ТАКА Е, др.СОТИРОВ--ЗА КОКОШКАта/те *** / ....И НЕМА ПРОШКА!/кради милиони ....за да не те ловят закони/ТАМ Е ИСТИНАТА!