51

bosa.lom

преди 12 години

nemowe da bqde ima v rati4ka te nesa vinovni

50

Mitko

преди 12 години

*** *** !

49

марсоход

преди 12 години

здравейте братя :) да ви кажа аз какво забелязвам напоследък :) ми толковба много катастрофи - тежки и тази и миналата години кой може да ми каже коя е предизвикана от *** :) не ги защитавам но айде да погледнем реално на нещата :) те си купуват фалшиви дипломи а сега всички студенти взиамт такива студенски книжки понеже си плащат за изпитите е кой е по кадърен *** или ние и пак ние си окрадохме държавата от 89 насам не *** но все някой трябва да ни е виновен нали :)

48

Анонимен

преди 12 години

PROSTI SIGANI!

47

Българин

преди 12 години

Все повече стават ***, каращи коли, дори таксита, а да сте видели *** в учебна кола? Тия са били будали, че са отишли да предоставят документи, за да си вадят книжки, вместо направо да си ги купят !!!Проблемът е лесно решим - горе-долу по начинът, описан от 27. Който *** се окаже неграмотен, му се отнема книжката и му са дава избор - или да изпее кой му я е дал и да получи условна присъда, или да го прикрие и да получи 2 години ефективна !!!

46

Але-лелеле е

преди 12 години

И тъй като имат чисто съдебно минало, ще минат метър. Прокуратурата ще ги глоби с 0.10 ст. Защото могат да смят до десет.

45

нло

преди 12 години

служителката от с.шума-годеч сладунка владимирова симеоново-сдвр преди в кат не им търсеше диплома а направоим съдействаше в издаването на свидетелства. и за това от мвр-тиля обещетиха с двусаен по необходимост иот покупкопродажбата спечели 45 000х.*** от испектората си траят по заповед и чедър от цветанов и борисов -била агент под прекритие и кошаревски свидетел.

44

циганин

преди 12 години

Е то и ние в Перник така се оправяме .

43

REALNOST

преди 12 години

Та премира Борисов няма основно образование , лекарите са с дипломи купени за по 1000 лева , инженерите са ги взели за по 300 лева .По - лошо е за хората от кола на старо взета от махалата .Кошмарното е че нормалните хора работят и плащат осигуровки , а когато се налага да отидеш на *лекар* си мъртвец , при полицай - взимат ти парите , борисов - пенсия - няма пари .Всички са измамници на дребно , гледат да ти вземат парите .Така не се прави и управлява държава .

42

до 15

преди 12 години

Ами в Ясеновец?

41

Анонимен

преди 12 години

Някой да е виждал *** в учебна кола? Поне аз не съм.

40

на там отиваме

преди 12 години

.....*** интегрират ....българите -----УСПЕШНО ---,вместо ...обратното ?А гради държава с такъв материал !продавачите на дипломи и книжки са станали ....работници на *** !

39

ПРЕСЕН СЛУЧАЙ....В

преди 12 години

...Ботевград,.....едно ромче се ядосваше ,че инструкторът му поискал диплома за средно образование ,и както и да е, *** си купило и му я донесло ,след което инструкторът му поискал и диплома за основно образование ......!А кой ли ги продава ....

38

ЕЕЕХ,

преди 12 години

........АКО ИМАШЕ ....СЪД В БГ ,АМА ТО НЕМА ,А КОГА ЛИ ЩЕ ИМА .....?

37

Анонимен

преди 12 години

Лично познавам едно *** което е 25 години изобщо няма шофьорска книжка и вече доста години си кара колата из цяла България без проблем.

36

професионал

преди 12 години

Сефте комендаски. Открихте топлата вода.Рядко има *** на шофиорски керс. Той не може да чете, как да реши листовките. А алчните инструктори не знаят ли ,че подготвят убийци по пътищата

35

Аз Казах!

преди 12 години

ЦИГРАНИИИИИ , НА ВСИЧКИ ВИ СМЪРТЕН АКТ ШЕ ИЗДАДЕМ И ТОВА ЩЕ Е ЕДИСТВЕНИЯ ВИ ОРИГИНАЛЕН ДОКУМЕНТ!

34

Анонимен

преди 12 години

я сум сигунин и карум тулига оти и таксе дане мое да карум с парата напреде и тапия за авиатур вземам ниу сме бодещета на бугаристан

33

ментата

преди 12 години

Само не разбрах дали тия 11 *** са взели шофьорски тапии?

32

Анонимен

преди 12 години

Сега като приемат закона и 16г.*** ще шпоркат по пътищата!!!