25

Анонимен

преди 12 години

да го блъсне кола та да го лежи като за човек после горкия шофьор, а по темата - как да го заведа моя син на мач без да съм сигурен, че ще се прибереме живи не проумявам агресията. От много години се занимавам с бойни изкуства, та представяте ли си след някое състезание ако се развилнееме всичките и публика и участници какво може да стане а вместо това тези, които са ме победили или съм победил на ринга ставаме приятели и всичките ги уважавам страшно много

24

Анонимен

преди 12 години

Понеже е фен на един отбор с петолъчка, услужливо е наречен "футболен фен" в заглавието. Ако беше фен на Левски, заглавието щеше да е "Пиян фен на Левски потроши патрулка".

23

Анонимен

преди 12 години

Драги ***, научете най-накрая какво означава "платно", до сега магистрала с три платна не бях виждал.Иначе по темата - що дири "парче от бетонна плоча" на магистралата?

22

диди

преди 12 години

тия футболни хулигани са за затворотиваш на мач да подкрепиш отбора си,а някъкви уж фенове ти развалят удоволствието

21

бЕдНяК

преди 12 години

За родната ни действителност е повече от нормално това да се случи, но защо такива младежи например не ходят да счупят стъклото на някоя турска или руска патрулка да видим тогава какво ще пише в новините.

20

Анонимен

преди 12 години

DO 17! TI EDIN OTZAD NESTE6 LI? MAI SI GO SLAGA6! KOPELDAK!

19

Анонимен

преди 12 години

BOI PO TIKVATA NA TOVA LAINENSE DOKATO MU OMEKNE KUHATA GLAVA! DA BE6E GO BLASNALA NQKOQ KOLA PONE!

18

дедо

преди 12 години

Дедо пита най-учтиво и смирено,: какво е да ти пернат Тейзърче? Мога ли и аз да се класирам?

17

123

преди 12 години

Това *** сега да го пукнат от бой след което да го осъдят 1 година затвор и 3 000,00 лв. глоба та да видим ще чупи ли вече стъкла. ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНА ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!

16

ДО 15

преди 12 години

ТАКИВА РАБОТИ ГИ НЯМА ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ ЗАКОНА.ЛИЧНИТЕ ОСНОВАНИЯ ЗАКОНА НЕ ГИ ЗАЧИТА ЗА ДА ТИ ДАВАТ ПРАВО ДА ТЕ ОБИСКИРАТ.МОЖЕ ДА ТИ СЛОЖАТ БЕЛЕЗНИЦИ. А ОБИСК СИ ГО НАБИИТЕ В ГЛАВИТЕ СЕ ПРАВИ САМО ПРИ СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА НА ПОДХОДЯЩОТО МЯСТО С ЗАПОВЕД В ПРИСЪСТВИЕТО НА ЛИЦЕ НЕ ПОЛИЦАЙ.МОЖЕ БОРИСОВ ДА УПРАВЛЯВА НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ИМА ПОВЕЧЕ ПРАВА. ЗАКОНА СИ Е ЗАКОН И ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА.И БОРИСОВ ЩЕ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ И ТО СЪВСЕМ СКОРО. ВСИЧКО СЕ МЕНИ.

15

saki

преди 12 години

Що не са му пернали едно Тейзърче да затанцува малко брейк.

14

до №13

преди 12 години

Съгласен съм с всичко, освен с последното. Имайки съмнение и достатъчно основание за личен обиск, не само ще те обискират, а ако се съпротивиш - може и да те посритат. Още повече, че ако си извършил нещо, което налага да те задържат и транспортират със служебен автомобил, първо трябва да те проверят дали нямаш опасни предмети у себе си. А КОПЕЛЕНЦЕТО от магистралата е трябвало да го вържат за бронята на патрулката и да го влачат до РПУ-то...

13

Анонимен

преди 12 години

От автобуса слезли група младежи в явно нетрезво състояние и започнали да крещят и да се движат по пътното платно, с което създали предпоставки за катастрофи.ЧЕ СА *** *** СА В ТОВА НЯМА СПОР.КОЙ АРЕСТУВА ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ ДЕТО ИМАЛИ ДОСИЕ ЗА БОМБИЧКИ ПО ТЕРЕНИТЕ А ГО ОТНЕСОХА ЗА ТЕРОРИЗЪМ.ДОКАТО Е БОРИСОВ НА ВЛАСТ НИЩО ХУБАВО НЕ Я ЧАКА ТАЯ ДЪРЖАВА АБСОЛЮТНО НИЩО ХУБАВО.

12

В ИМЕТО НА НАРОДА

преди 12 години

ПРАВА НА ХОРАТА ПРИ ПРОВЕРКА НА УЛИЦАТА ИЛИ В КОЛАПОЛИЦИЯТА ИМА ПРАВО ДА ТИ ПОИСКА ЛИЧНАТА КАРТА ДАВАЙТЕ Я. Но при поискване на документите ПОЛИЦАЯ е длъжен да се лигитимира със служебна карта ако е цивилен,а ако е униформен се представя по фамилия,на гърдите си има личен номер,който се вижда ясно и му служи за легитимация,но при поискване е длъжен да покаже и служебната си карта. САМО АКО ВИ ЗАДЪРЖАТ И ИМА ЗАПОВЕД ЗА ЗАДЪРЖАНЕ МОГАТ ДА ВИ ПРЕТЪРСЯТ И ТО В ПРИСЪСТИЕТО НА СВИДЕТЕЛ НЕПОЛИЦАЙ.

11

Анонимен

преди 12 години

*** недоклатено...

10

Пепо

преди 12 години

Малко секс в ареста ще му се отрази добре:)

9

678

преди 12 години

Да му пуснат една немска овчарка да му гризе месата на тоя ***

8

Анонимен

преди 12 години

Извинявам се, но на коментар 7 сложих минус вместо плюс.

7

ква раброст кво??/

преди 12 години

малей смелчаги чак у веснику ,шъ ги пишат. фанали бабаит преди да им чупил балките и то цял.. ква полиция куо нещо...........а мургавелковците на воля нема страх нема никой...

6

до 4

преди 12 години

Да го ду**ш бе пере**** нещастен !