53

pele

преди 12 години

Меси е магьосник на терена заслужава и тази година златната топка няма такъв играч просто е феноменален.

52

Анонимен

преди 12 години

за мен е победител реал,на барса помогнаха съдиите както винаги,най-добър месут йозил

51

Мен

преди 12 години

Реал изпуснаха да вземат единствената купа, за която имаха шанс тази година. И както винаги - груба игра накрая, подтиквана от игровото безсилие на отбора. *** отбор, с *** - треньор. И естествено съдийте са им виновни пак.

50

Go Barsa

преди 12 години

Kakto pisah i vchera ,sreshtu Mesiata oshte ne e izmislena vaksina.I edva li toia otvratitelen *** maurinio shte go napravi,ne i predi da naredi na niakoi ot kilarite mu da mu shchupi i dvata kraka!!!Macha beshe neveroiaten.Go Barsaaaaaaaaaa!!!

49

прасчо

преди 12 години

Предлагам за следващите двубои с Барса,Умориньо да купи Любо Чукът,Мацутатсу Ояма и Чик Норис.......Край

48

Анонимен

преди 12 години

УУУУ! Мръсното надменно *** Моуриньо как бръкна в края на мача с ръка в очите на човек от щаба на Барса и после се усмихва ехидно. Егати ***!*** долна *** е този ***!

47

пако

преди 12 години

Тези футболисти от Барселона могат да изкарват същите пари и в някой екшън филм ,толкова добре се справят в ролята на умиращ кон !!!Добре че нямаше вятър на стадиона ,че нямаше да може да се разбере от какво се търкалят така по терена!!!!

46

до 44

преди 12 години

Кърсти се поне ПЕПЕ , после говори . Искрено ти пожелавам да отидеш да играеш в регионалните лиги в България , където всички играя за банкет след мача и 90% от защитниците са диви селски бекове , които имат една единствена цел (тази на ПЕПЕ) да унищожат бъквално другия отбор . По времето на Дел Боске , Реал играеха невероятен футбол , не знам за какъв х*й им е "смециалния" г*й който не знам какво е красив футбол .

45

Стоян

преди 12 години

И за пореден път футболистчета за милиони евро не могат да спрат атака без нарушение.. кой ги е сабрал тия там да правят повече нарушения отколкото пасове помежду си,не знам! Но за сметка на това съдбата си знае работата и наказва мишките,така, както боли най-много.. в последните минути хахахаха! АНТИМАД РИТИСТА

44

Анонимен

преди 12 години

Много як мач стана. И двата отбора ГОРЯХА и СЕ РАЗДАДОХА ДОКРАЙ!В ЗАКЛЮЧЕНИЕ: ЛЕО МЕСИ Е БОГ!

43

пако

преди 12 години

Добре се видя как синьо червените ви идоли се търкаляха като кегли по терена,всъщност това е и най силното им оръжие съдията да ги съжали и да започне да свири за тях!!!!!

42

до 40

преди 12 години

Това затвърждава колко жалък отбор е Реал. Високи и стройни, пък смърфоте ги разпориха отвсякъде :-) нещо май от реклама си направи антиреклама на отбора, а ? :-)

41

do 40

преди 12 години

Газ пикаеш ли? Добрееее! Щото ние феновете на Барса пием бира вече и се кефим на такива като теб!)))))))))))))))

40

Аз

преди 12 години

Фен съм на Барса , но не мога да отрека , че Реал играха хубаво . Е като играха де . Срещу Барса , Реал излизат и отбор състезатели , но по ММА . Който съдия види Пепе да излиза на игрището трябва директно да му дава червен картон , Марсело , за мен в момента той е един от най-добрите на посто си но с такива карате изпъления може да отида да се пробва срещу Боб Саб или някой подобен! И после как Реал да завърши с пълен състав ?

39

пако

преди 12 години

Футболистите на Барса приличат на смърфовете от нашумелия анимационен филм,всички са почти толкова високи колкото и анимационните герои!!Само Пике е малко по висок ,като татко Смърф и е почти толкова грозен!!!!!!!

38

Кориас

преди 12 години

Отново Белият балет прояви своят нрав-като видя че няма да може да победи,реши поне да осакати някой футболист от противника.Изпълнението на Марсело е достойно за карате турнир.Как да харесвам такъв отбор.Моуриньо убива красотата на футбола.Кадето и да отиде,тактиката му е една,сечете здраво пък после ще мислим.Грозен футбол,грозен Реал.Успех на каталунците.Те го заслужават

37

Анонимен

преди 12 години

Убий Пепе- спаси футбола от дървар!

36

фен

преди 12 години

Меси се прибира в къщи с гадже. Тя влиза в банята да се поизмие и когато излиза гледа в леглото Меси с Шави и Иниеста?!?! Той казва:- Ааааа, аз сам не мога!

35

Петьо-Евреи

преди 12 години

Меси е велик :)

34

фен

преди 12 години

Бускетс симулира фал ... Меси му казва: - Пич, споко, играта е спряна!