37

zetxx

преди 12 години

... drugi telefoni ot su6tiq rang.za privurjenicite na apple: i tui kato ne se razli4awa e izklu4itelno zatworen kato telefon :).ednoto ima niska cena,otworenostdrugoto ima:wisoka cena i imetowa e, poznaite koi 6e izdeqni :), tuk goworime za pragmati4nost..

36

zetxx

преди 12 години

w dne6no wreme smartphones koito sa nad 500 kinti sa s dowonli funkcii i ne se razli4awat mnogo edin ot drug, bateriite karat ednakwo, e zna4i idwa swobodata na dwijenie w samiq telefon, w kraina smetka goworim za umen takuw... e mersi ama htc 6e pusnat usluga za 5 dolara da si otklu4wa6 telefona zawinagi :), qbulkata e xtra oba4e towa da mi kazwa nqkoi kw omoga da prawq s komputera si w ku6ti .. aide nema nujda a ...za protiwnicite na iphone: realno iphone ne se razli4awa kato hardware ot ...

35

Анонимен

преди 12 години

И като разберат къде си, ще те изпортят на жена ти.

34

Станев

преди 12 години

така са американците.... тропнал пръдльо по масата и казъл "с мен ще сте велики!!!".... е!! на Ви го

33

Анонимен

преди 12 години

ВСЕКИ ДЖИЕСЕМ МОДУЛ НА 5 МИНУТИ ЧЕКВА МРЕЖАТА И ТАКА СЕ МАПВА-ВСЕКИ Е ПРОСЛЕДЯВАН

32

Несъгласен

преди 12 години

Тия са луди, а защо съда им се връзва незнам. Много им пука на Apple къде е ходил някакъв си дрислив кореец, таиванец, българин или, който там и да е. Като не им харесва да не си купуват тези телефони и толкова. А за тези по-доло дето могли да си купят същото качество от други марки, но на двойно по-низки цени, да вземат първо да сравнят малко устройствата и после да се ският, защото няма да им се говори.

31

Apple

преди 12 години

в Русия съм,в Русия съм!

30

Анонимен

преди 12 години

"преживените емоционални вреди" :))))))))))))))))))))))

29

LoadBoy

преди 12 години

тва Аpple-а е супер глупост. можеш да си купиш кажи-речи всичките им продукти от други марки на половин цена ама нали не са "fashion"...

28

Анонимен

преди 12 години

;))) жълтурите видеха жълтица и веднага са наведоха :)

27

онбашията

преди 12 години

е, голям праз телефона събирал информация. ако телефона беше човек разбирам, ама това е само телефон, какво ще ми направи? ще кажете да ама може човек да се възпозлва. е то може и да ти сипят отрова в солницата на ресторанта, ама какво да не ходим на ресторант? параноиците са досадна ***, заради тях живота се усложнява до безумие, твърде много внимание им се обръща

26

Анонимен

преди 12 години

Епъл е тотално не честен играч на пазара, успяха умишлено да забавят появата на конкурент в Австралия същото виждаме и в Европа и то чрез фълшиви снимки, по дело в което епъл се жалват, че самнсунга приличал на тяхното което е жалко и смешно и недостойно дори за болен от рак. Когато владееш пазара, чрез нечестни игри няма как да го владешш с технология или цена

25

Анонимен

преди 12 години

Разбира се 23 има и разни дънери които нямат против да ги следят и записват и дори са готови да си платят двойно за да се случва. Живей с мисълта, че си дал двойно пари за нещо което е марково

24

Анонимен

преди 12 години

Никога не бих си купил *** на ябълката, скъп, с ниски параметри. Гледаш ли какви задкулисни игри има. Епъл съди самсунг за това, че технич таб приличал на този на ябълката съдят се за патенти и какви ли не простотии. С подобни нечестни игри на пазара при които не можеш да застанеш в една конкурентна среда защото другите са по добри и по евтини от теб няма как да ме спечелят като клиент. Епъл доказаха, че само балъците са повече от китайците.

23

Томас

преди 12 години

Те и телефоните показват къде сте - потърсете следене телефонв търсачката на вибокс и ще видите един клип на бтв репортерите - 15,54 мин е.

22

до 11

преди 12 години

И би ли се изказал защо за нищо не става айфона? Лисицата не могла да стигне гроздето и казала, че било кисело.... Съжалявам, но не само продажбите и пазарният дял, но и фактът че всички производители в бранша гледат и треперят какво ще изкарат ейпъл сам по себе си говори дали продуктите им стават. Повече от доволен съм от айфона и не съм го взел за гъзария, а за работа. Който ме познава знае че имам изключително облъскана и грозна калъфка, защото го ползвам и изтървам постоянно. *** си знай!

21

f

преди 12 години

Долу епъл.

20

Фанети Мазакура

преди 12 години

Още нещо към Попов Капацитета - всяка една WiFi точка има IP адрес, в случай, че не знаеш. Принципът на действие на клетките на мобилните оператори е почти същият като този на GPS. Само дето при GPS клетките са в орбита, а мобифонските са по блоковете. Когато говориш по телефонът си сигналът се разпределя между поне 3 клетки, не само една. GPS-данните се получават от минимум 3 спътника, които локализират точното ти местонахождение. Абсолютно същото може да се направи и с мобилните клетки.

19

darcas

преди 12 години

в САЩ всички мобилни телефони след 11/9 са с джи пи ес, вие тука за шикалки говорите. Оруел, Оруел, къде си да си видиш книгата наживо?

18

Фанети Мазакура

преди 12 години

Попов, а ти наясно ли си с ежедневното събиране на информация как се използва телефонът, какво се използва в него, колко пъти се говори по него и по колко време, като тази информация се събира на един мъничък файлец и се ъплоудва от всеки един iPhone на тая Земя в сървърите на Apple за да може последните да изучават ползващите тоя телефон и да им предлагат възможно най-доброто, поне според техните думи. Това как го наричаш ти?