127

otmanli

преди 12 години

vsicki koito sa protiv transplantaciite, im pojelam da im se naloji na tqh ili na decata im, v nai skoro vreme da se nujdaqt ot transplantaciq iskrenno im go pojelavam.poklon pred roditelite na momceto.v bg se izvar6vat 2.8 transplantacii na 1milion jiteli-v ISPANIA-35 na 1 milion jiteli ,nie sme v afrika,za6toto e palna s tapaci koito govorqt za '' razfasovane''.

126

м.л.

преди 12 години

към 50как не те е срам да коментираш без да познаваш родителите на георги.Не се ли замисляш какво са преживели?

125

...............

преди 12 години

*** СИ ТИ БЕ *** ...........

124

до 119

преди 12 години

Ти изобщо разбираш ли какво значи мозачна смърт или вече си минал тази фаза...

123

Анонимен

преди 12 години

Лека му пръст на момчето, едва на 17 :(Дано тези хора на които се даряват органите живееят!

122

111

преди 12 години

ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ! Прочетох всички коментари и съм потресена. Защо не вземете да млъкнете всички, които плюете това, което са сторили родителите на момчето-частица от него ще живее чрез някой друг. ПОКЛОН на родителите за стореното. До всички плюещи - дано никога не ви се налага да сте в положението на стотици хорица, които с години чакат за трансплантация на орган. Нямате и най малката идея за какво става въпрос. Просто спрете. Коментирайте си глупостите на друго място.

121

d

преди 12 години

Евала на родителите му, защото той на 17 не може да каже иска или не иска да си дарява органите ;) Та, евала на родителите, че са преценили да помогнат на някой който се нуждае, вместо да държат искуствено жив някой, който вече е пътник!

120

Ива

преди 12 години

Жалко за момчето, ето как може пиянски изцепки да доведат до нелепа смърт.Сега дали със спокойна съвест ще живее братовчед му който го уби???

119

Ястреб

преди 12 години

Много жалко! Да почива в мир момчето! Дано всевишният даде сила и воля на родителите и близките му, да се научат да живеят с тази мъка, дето ще бъде в техните сърца цял живот!

118

Анонимен

преди 12 години

1.Искам да кажа, че 100 и 103 са уникални *** единия си говори за тъпите здравни осигуровки: не схващаш ли системата бе *** утре ако пострадаш и ти се наложи тежка операция ние ще кажем - не може ,защото е виновен и не е заслужил???? 2.Трансплантацията не била редна за кого за теб ли ? Ти месия ли си ?Айде ако ти имаш нужда ще стане редна и християнска.Нали??? Мълчете си бе хора - толкова сте плоски и ограничени.Да почива в мир момчето и съболезнования на близките.

117

Smile

преди 12 години

За това момче се говори .. горкото момче пред живота си не е видял нищо !! нито бал .. на 17 години ;(да почива в мир !Евала на роднините който са разрешили за даряването на органите !! :)Но не ми се мисли какво им е на тях .. тъй като това им е единственото дете ;( Георги на много хора ще останеш в сърцата !!

116

Анонимен

преди 12 години

VNIMANIE VNIMANIE! NE VZEMAITE ORGANI OT SINA I SNAHATA NA FILIP BOKOV! TE SA GNILO4!

115

Бай Хой

преди 12 години

Ха-ха! Тъпият овец с промит мозък,жалкото сектантче, нещо си праска плюсчета сам! Аре, бегай да се кръстиш и да доливаш кандилото!Беееееееееееееее!

114

K.K.K.

преди 12 години

Golf-GTI 16v

113

RT%

преди 12 години

Призовавам всички трезво мислещи, изрично да декларират, че не желаят органите им да се ползват за трансплантации. Иначе алчните лекари вместо да се борят за живота ви, при не дай боже някаква ситуация , ще се се чудят кой орган на кого да харижат и какво да спечелят. Защо тогава да спасяват някой млад и перспективен човек?

112

някой

преди 12 години

И какво лошо има в атеизма? Искам да ти кажа, че като НЕ вярващ се чувствам доста по-спокоен и свободен. Подобни маниаци като теб са ми направо смешни :)Уважавам религиите и вярата на всеки, но някои хора направо изтрещявате... Май сте объркали хилядолетието в което да се родите...Твърдо ЗА съм за трансплантациите, генетичните изследвания, клонирането, абортите и въобще всички останали достижения на света и науката првещи от човека доминиращ вид на тази планета, а не просто кон с капаци!

111

Гошо

преди 12 години

Браво момче.Може да е само на 17,но с това което е направил непряко разбира се си е заминал като истински мъж и човек.

110

svetli4ka

преди 12 години

Всеки е със своята карма. Поклон ред паметта на момчето и болкта на близките. То ще живее чрез всички други на които е помогнало. Бъдете благодарни за това, че хорат в мъката си са способни и на това. Просто се поклонете и благодарете. Утре може Вие да имате нужда от тази помощ.

109

Анонимен

преди 12 години

Неведоми са пътищата Божии!

108

Майка

преди 12 години

Срам ме е да чета толкова глупости, написани, по всяка вероятност от млади хора! Не остана ли алтруизъм и морал в бъдещото ни общество! Толкова много много злобари, които само плюят, а се правят на вярващи и мислещи!!! Нека отдадем последна почит на момчето! На родителите му - най-искрени съболезнования и дълбок поклон за решението да спасят човешки животи!!! И нека Бог направи така, че момчето да продължи да живее със спасените хора!