8

фен голем

преди 13 години

Ерата на Дж. греъм в Арсенал нивга няма да се повтори с палячото Арсен. ***. Нито един от сегашните не може да стъпи на който и да е измежду Сиймън, Диксън, Линиган, уинтърбърн, Кион, Адамс, Парлър, Смит, Райт и т.н. Направо разкатаха фамилията на този отбор франсетата и останалите латиноси в него.

7

Анонимен

преди 13 години

Пффф аре върви да си го търсиш в гащите дали е поникнал

6

do 5

преди 13 години

Жалък на жалък не вика.Още повече , когато е затапен до дъното.

5

до 4

преди 13 години

Жалък си, човече

4

Къде сте капацитети

преди 13 години

Посредственият отбор на Удинезе скри топката на Арселнал.Къде са всички ония разбирачи, дето много им знаят балалайките кухи, че Висшата лига била най- силното първенство в света? Да се види и оня флегма Бербатов, че е голмайстор в едно от най - посредствените първенства и то с голове на слабаци .

3

Анонимен

преди 13 години

Не знам какво се репчат феновете на Арсенал, но който е гледал мача видя, че отборът не е нищо особено и то срещу Удинезе. А сега знаем състоянието на италианския футбол. Ако бяха през 94 на това състояние, щяхме да играем финал на световното, даже Киню да не беше дал и първата дузпа. Просто Арсенал сега ще играе за трето-пето място в Англия.

2

DreamShade

преди 13 години

Опитало се е да каже журналистчето, че и Арсенал играха. Интересен мач стана между равностойни отбори - Ди Натале в момента е голямата звезда на Удине, след като Алексис премина в Барса.Нищо не е ясно за реванша в Италия ;)

1

Анонимен

преди 13 години

"След това обаче италианците тотално надиграха "артилеристите", които не изглеждаха абсолютно безидейни."А как изглеждаха!?!