21

ФБР

преди 12 години

С радост ще платя еднопосочния билет на всички български депутати и политици...;)

20

Анна

преди 12 години

имам предвид АНОНМЕН 17. Но Вас определено ще ви разбере друга прослойка на българското общество, а не тези, които ругаят на ТИ и определят българите като комунисти, безпартийни и клакьори.И СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ продължават да затъват в своята екзалтация без да са полезни на някого.НО НИЕ С ВАС ЩЕ ЛЕТИМ АНОНИМЕН 17. И отдолу под нас винаги ще стои тълпата, която има винаги много време да стои и да гледа.

19

Кольо

преди 12 години

Малка корекция: "Виталий ЛопОта", а не "Виталий ЛопАта" :)

18

16

преди 12 години

Много "тежко" изказване за човек, който всъщност няма реална представа нито от програмата на НАСА, нито от космическите програми на Русия. Тъжното в случая тук е, че България засъжаление не се вписва никъде в изследването на космоса, а ние тук спорим дали руснаците или американците били по-добри. Няма никакво значение, защото ние не присъстваме никъде в техните програми, дори и като туристи не можем да се впишем с тези суми за "билет".

17

lq lq

преди 12 години

mnogo mi se iska i az da otida da q pogledam taq zemq nasha! i zaradi bezteglovnostta razira se ! obache tova s lynata purvo trea da go dokajat i pokajat vseobshto!!! xax!

16

anna

преди 12 години

Вашият хумор ми харесва - незлоблив, приятен и право в целта.

15

мангърч

преди 12 години

Не си е оферта т'ва с тея милиони, ***. За 20 лева и шише мастика че ви качвам на Голфа, на разходка в откритио Перник. Он каква ракета е, НАСА никога нема да напра'ат такава.

14

RED

преди 12 години

Възможностите на САЩ, сега са да разчита на частните компании, които към 2015 година ще могат да изстрелват подобни на душкабини апарати, които да наблюдават Земята от стотина километра, а така също и на такова разстояние да съзерцават МКС. Но не и да кацат там. Това го може все още само "Съюз".

13

Анонимен

преди 12 години

На американците не им остава нищо друго освен да си платят като туристи при руснаците...

12

до 2

преди 12 години

Интересното е че ей такива като тебе изтъкват величието на Русия под ей такива новини...Русия "ЩЕ"...Роскомос "ЩЕ"...все за някакви проекти се приказва...и вие се пръсвате от кеф...а тия които хвалят НАСА го правят под новини като...НАСА откри еди какво си...учените от НАСА изследваха успешно еди какво си...порови се малко из тоя сайт и ще видиш че е така...

11

Анонимен

преди 12 години

12-так, нема ко да сърчваш в гугъл, направо мърчвай в мугъл и да не те е*е

10

12 на бас?

преди 12 години

... че е милиони! И си е много точна даже... за хиляди може да те метнат до 30-40 км само :Д

9

Анонимен

преди 12 години

Без да сърчвам в гуглъл мога да ви кажа, че цената е в хиляди, а не е в милиони.

8

Анонимен

преди 12 години

Нема да лети..кой летял до 21.12.2012 летял. Дано не е платил капаро

7

Анонимен

преди 12 години

Мани го тоя комунист 3/4, личи си че е пълно хахо и *** само като му видя картинката ^^

6

$

преди 12 години

А великата NASA, ще стои и ще гледа към небето.

5

от 1 до 7

преди 12 години

Не знам дали е имало животно комунист, но със сигурност е имало доста такива хора, а те дори са ни и управлявали, ако не знаеш.айде лека

4

Анонимен

преди 12 години

Аре кодовата дума "комунист" е изречена.... Аве бухал ти въобще съзнаваш ли, че никога в България не е имало такова животно ? Че както сеа се пишеш че си върл гербер ли демократ ли не знам къф ***, ако живееше по тогавашно време първи щеше да се пишеш върл "комунист" понеже оттам идва авантата...пък и да скатаеш скъпоценната си кожичка

3

от 1 до 3

преди 12 години

Я? Комунистите откога се научиха да работят на компютър!?!?

2

Анонимен

преди 12 години

Фреме е да пишете колко са велики НАСА .... сега. И да не забравите да пишете че руските ракети ше гръмнат ше се счупат и туристите до един ше *** щот техниката е отпреди 100 години и т.н. И да не забрайте че пият водка и имало комунизъм.