40

до 36

преди 12 години

ъмчиии... чел съм некъф роман за некви обрулени хълмове... и още не мога да си го простя

39

до 44

преди 12 години

в статията пише, че официалната премиера на първите епизоди е била във варшава - говорим за европааа и там е бил гост този актьор, това че всички сме го гледали в нета е съвсем друго

38

до 35

преди 12 години

Какво нацвъкахте минусите на 35-ти, много точно го е казал, 4-ти сезон на сериала "Истинска кръв" ("True Blood") започна на 26 юни, като премиерата не е била преди седмица, както пише в тая измислена статия, било е преди преди почти 2 месеца!До колкото до тия *** дето само пишат глупости, нека изгледат филма, нека прочетат книгите и тогава да критикуват, HBO заедно с ACM правят най-добрите сериали в момента, например Game of Thrones и Breaking Bad, това са качествени заглавия.

37

до 12

преди 12 години

"Едно време си имахме Underworld, Van Helsing, Blade и т.н. Ето там ги показваха каквито трябва да са"Бхахахахахаах, Underworld и Van Helsing сигурно са в топ 5 на най-олигофренските филми за вампири и тн. Ако искаш да се правиш на разбирач поне да беше дал за пример някой от наистина добрите филми в жанра, а не безмозъчни пуцалки със съмнителни ефекти.

36

Томас

преди 12 години

41Християнин съм

35

До Томас

преди 12 години

Ти каква религия изповядваш ?

34

Анонимен

преди 12 години

идеята на сериала е добра и доста дълго време се задържа сериала, значи е успешен, всеки да си говори каквото ще. не мисля, че хората не забелязват колко много манипулация има в цялата телевизия въобще, но стига вече толкова проповеди, те не трябва да присъстват по този начин в сайтове, за тях има друго място.

33

Томас

преди 12 години

Венромани като на оруел могат да покажат уж нещо на хората - но всъщност единственото, което може да им помогне е Божието Слово - не въображението - Христос може да помогне на хората. Ако отворят Библията и прочетат - там всичко е казано ясно.

32

Томас

преди 12 години

33Съвременния содом и гомор не е само сащ - европа е блудницата, за която Библията казва, че е развратила света от западна европа тръгват много заблуди толериране на ***, крадци, наркомани, улични *** и т.н. Целия свят става содом не е само сащ. А, че края на тоя свят е близо така е, но по-важното е, че всеки трябва да помисли какво ще прави вечността. Докато имаме време трябва да изберем Христос или дявола. Откровение 14:8И един друг ангел, втори, следваше изподире и казваше: Падна, падна великия Вавилон, който напои всичките народи от виното на своето разпалено блудствуване.Откровение 18:3защото всички народи пиха от виното на нейното разпалено блудствуване, и земните царе блудствуваха с нея, земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош.

31

Вен

преди 12 години

Да не би да искате да ми кажете, че в романи като 1984 и Полет над кукувиче гнездо могат да научат подрастващите тийнейджъри на кой знае какво? Хари Потър ги бил учел да правят магии. Да точно това е проблемът на подрастващите (ХП е британски, ама няма значение, нали си говорим на изуст), не е това, че израстват обиколени от алкохолици и ***, които могат много да им приказват по цели дни как нищо няма да излезе от тях. Заклеймете единственото, което би могло да помогне - въображението.

30

Вен

преди 12 години

Вие наистина не знаете какво говорите. Съвременната американска култура е създадена от какво ? А въобще знаете ли от какво е създадена културата на планетата? Колкото и да искаш няма измъкване от това. Или искате да ми кажете, че е по-добре да гледаш турски сериали? Или че те са по-добри. А за литературата. Въобще чели ли сте някакъв роман, който се води за световна класика и не се учи в училище?

29

Анонимен

преди 12 години

Какви премиери преди седмица ви гонят, сериала почна преди два месеца в САЩ официално и съответно в България "неофициално" разбира се.. :) Моля, не сравнявайте True Blood с тийн простотии като Twilight, сериала печели награди защото е много повече от вампири, върколации, феи, вещици, пантери, духове и тн. в True Blood има заплетен сюжет, интересни персонажи, секс и насилие без цензура, но в напълно приемлив вид, изобщо 1 в жанра.

28

Анонимен

преди 12 години

това, което ме притеснява е безкритичното отношение на младите към американската "култура" ... дали става въпрос за фалшива храна/фалшиви емоции или фалшиви силиконови цици ... младите поглъщат жадно и безкритично всичко което идва из-зад океана. Идва момент в които не мислят, не чувстват, искат само да мразят, да убиват и често го правят.

27

do 32

преди 12 години

Съгласен съм с теб ... съвременната американска култура е съставена предимно от насилие, страх, войни и омраза ...Така е защото това се харесва на средния американец ... той асоциира себе си или с някои вампир, или с военен с камуфлаж налагащ демокрация на такива като нас. Но края на този съвременен Содом и Гомор - САЩ вече се вижда.

26

Томас

преди 12 години

А в същото време децата ни се учат на насилие, да правят магии, на злоба и агресия от разни поредици като здрач, хари потър и всевъзможни измами от ада. За тия, които не знаят от Стефани Майър е мормон - тази, която е създала сатанинската поредица.

25

Анонимен

преди 12 години

МММММММММММ СЕКС И РЪМЖЕНЕ ЗВУЧИ ДОБРЕ :D

24

СУПЕР

преди 12 години

Аз гледам всички филми, в които има кръв, сълзи и ***.

23

Томас

преди 12 години

Ммедиите ни засипват с новини, като: Погребват убития студент, Тийнейджър заклан и погребван два пъти, Деца убиват дете, за да ограбят родителите му, 17-годишен преби съученик пред училищните камери, Баща нанесе побой на 9-годишната си дъщеря и... мога да продължа така много дълго, ние, въпреки възмущението или дори отвращението си, възприемаме подобни събития като обикновена статистика на модерния свят. Търсим причините къде ли не, правим анализи и програми за противодействие"

22

Томас

преди 12 години

Точно, че трябва да бъдем критични - особено, когато дявола ни атакува най-нагло.

21

Томас

преди 12 години

Здрач и книгите за тийнейджъриПотърсете този клип във вибокс - показва какво всъщност има в тия книги - Потърсете е гугъл ЗА ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ И ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ И ще видите измамата в тези книги.