145

смок

преди 12 години

Това, което се случи там не промени хората, не станаха злобни, не се ограбваха едни други, а си помагаха! Тук злобата сега е много, камо ли ако се случи нещо подобно... Недай Боже! Не е въпроса дали са облъчени - това си е тяхна работа - ВЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ ПОВЕДЕНИЕТО ИМ!!!

144

gogo

преди 12 години

Дано не стане у нас така както в Япония ,било то атомна централа или природно бедствие,на нас не 5 месеца ами 5 века няма да ни стигнат

143

Анонимен

преди 12 години

Димитров, ти си по-*** от всичко!

142

Анонимен

преди 12 години

Qponiq vse oshte vodi voina s Rusiq nqmat podpisan miren dogovor ot vtorata svetovna voina dosega

141

До Discovery

преди 12 години

С имиджа изобщо не уцели. Относно конспирациите...не знам дали мога да слагам линкове тук. Всеки може да види състоянието на ХААРП онлайн. Естествено е интересно да се отбележи неговата свръх активност в началото на март с честота 2.5херца (резонансна за земетресение). Интересно е да се отбележат и данните на НАСА за струпвания на радон около Япония във въпросната седмица, което обикновенно е резултат а не причина за земетресение. Можем да добавим и някое друго интервю (Benjamin Fulford). Успех!

140

Discovery

преди 12 години

До 139 и 138:Чичо Митко, дали па не е безработен ***, дето е живял по комунистическо време и сега е прехвръля 50та годинка, пиейки мастичка със салатка гол до кръста!!! Много ти е конспиративна главицата чичо Митко.

139

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

Японците са просто най-великите! Осу

138

пол

преди 12 години

Бас държа, че японците пият по-чиста вода от нас? Тия след война и потоп възкръснаха, а ние сред вода и чиста природа ще ни изтровят? Ако някой зднае кой какво нарежда във ВиК да каже и да идем да го стинсенм по камбанките с клещи-гарги! - имам германски и са от най-големите - стомана изкривяват, та едни шикалки ли? Абе тия ще ни изтровят в родината ни тука - кой е шеф на това Ви К и какви ги вършат там? Японците не ги мислете - те ще се оправят по-бързо от нас, ако тук изобщо се стегнем!

137

Чичо Митко

преди 12 години

Разликата между Чернобил и Фукушима. Чернобил е залят с бетон и сега над 20 години по-късно отново испуска радиация и са необходими милиарди за да се покрие отново. В Япония 5 месеца по-късно се говори с 3 фирми, специалисти по изчистване на почвата от радиоактивните частици. Едните чистят за да ползват, другите заливат и забравят. Относно облъчения свят...високите стойности в България се дължат на проблеми в Козлодуй за които нищо не се чу, а само се покриха ремонтите като ядрени стрес тестове.

136

Чичо Митко

преди 12 години

Евала на японците. Бях изненадан още след земетресението, когато чух за броя на жертвите и разрушенията. За бедствие от този размер мисля, че са се справили перфектно. Относно Фукушима, според ядрените им експерти аварията е съизмерима с ... 20 бомби над Хирошима. Японците още плащат...милиарди за изчистването на Хирошима. Сега ще плащат и за Фукушима. Използването на ХААРП в този случай е едно много тежко престъпление. Показва безсилието на американците да задържат долара като световна валута.

135

до Димитров

преди 12 години

Японците са по скоро атеисти отколкото езичници. За необразоваността, мисля че е добре да прочетеш повечко за християнската религия и за ужасите които са направени в нейно име много преди Япония да се появи на картата като такава. Факт е също така, че престъпността в една държава и религиозността на хората в нея са вързани ръка за ръка. Естествено, това можеш да си го провериш сам по статистиките. Посочи ми държавата, на която ти се кланяш през втората световна война поради хуманността и.

134

Фанети Мазакура

преди 12 години

Стига бре, ***! По време на война кой не извършва чудовищни неща? И швабите са изтрепали сума ти народ и руснаците и американците (те даже продължават). Това, което са правили някакви ненормални *** преди 70 години във военно време не показва какви са техните наследници сега. Японците са може би най-дисциплинираните и умни хора на тоя свят. Оня Димитров не знам за к'ви езичници говори, то му личи, че е облъчен. Евала им правя на хората, можем само да им завижаме мене ако питате.

133

an

преди 12 години

ЯПОНИЯ ГОСПОД Я НАКАЗВА ЗАРАДИ ЗВЕНО 731.ТОВА ИМПЕРАТОРСКО ЗВЕНО Е ИЗВЪРШВАЛО ЧУДОВИЩНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ХОРА. ДОКТОР ШИРО ИШИ Е ИЗВЪРШВАЛ ТЕЗИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ПОМОЩА НА ЗВЕНО 731.ТОВА СА БИЛИ НАЙ ЧУДОВИЩНИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ЗЕМЯТА. ЗАТОВА ТЕХНИТЕ ДЕЦА ВНУЦИ И ПРА ВНУЦИ ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ТЕЗИ ЗВЕРСТВА.

132

eh

преди 12 години

te tuk *** 6tqha da dva dni da sa o6u6kali tozi skrap..da im dademe malko na qponcite

131

Анонимен

преди 12 години

Ако някой има здрава психика (и здрав стомах) може да прочете какво са вършели японците в Район 731 (Unit 731) по време на Втората световна война. Пред такова варварство и жестокост Менгеле и Джак Изкормвача са като играещи си дечица. Проверете го в Гугъл. Аз самият не вярвах, че японците (че и всяко нормално същество) са способни на това, докато не го прочетох.

130

до 131

преди 12 години

Ами да искам да щракам с пръсти само да ям и да пия и държавата да ми дава 5000лв, то кой нормален човек не иска? Че ти не го ли искаш ? Ако ми кажеш, че не искаш, знам, че лъжеш.

129

до Димитров

преди 12 години

За теб култ е чалгата,ракията,да не работиш ако може да крадеш и държавата да ти дава 5000лв да пиеш и щтракаш с пръсти по масата. Е НЕ СТАВА>Убит Х.й и комплексар си брато!

128

P.S.

преди 12 години

DRUGARIU DIMITROV-OBARNI WNIMANIE,4E PREZRYANITE OT TEB YAPONCI IZKAZVAT SAJALENIE I IZVINENIE ZA KLANETETE PRE WTORATA SVETOVNA WOINA NA DRUGITE NARODI,A *** OT TVOYATA PARTIYA S GOLYAMO RAZKRA4ENO"P" SI POEMAT WINATA ZA KLANETATA NA SOBSTVENIYA SI NAROD S...MEZE.AMA WIE CIGANISTITE NE STE HORA I NE GI SHVA6TATE TEZI NE6TA...ZA RAZLIKA OT WAS NAVSYAKADE NAMERIHA DOBLEST I...SILA DA GO NAPRAVYAT.

127

Анонимен

преди 12 години

В допълнение на 128 - и не само Япония е облъчена, но и целия свят, нищо, че всички мълчат като пукали по този въпрос.

126

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да правят японците, тяхната земя е безвъзвратно облъчена и тежко и горко на този работлив народ.