19

FAN

преди 12 години

VIPERFISH RULES!!!

18

фен

преди 12 години

Не се карайте,бе Бългъри,този фест е голям успех за България въобще.Трябва да се радваме на успехите си и да ги поощряваме.

17

Анонимен

преди 12 години

Абе много ми е смешно. Ей това си е българдката жилка, жалки сте! Метали, жици, хаусове, рапери ..... има ли значение, най-важното е да отидеш и да се забавляваш. Вие като не умеете да се забавлявате...стойте си пред дву херцовите еднопроцесорни компютри и тихо, оставете хората ДА ЖИВЕЯТ!

16

За мазните чалгари!

преди 12 години

Вие сте хора без души. За това колко сте невежи няма да говоря, защото то това се вижда от други галактики. Гнусна ***! Крайно против насилието съм, но вие(хората, които обичат чалга) трябва да бъдете изгорени на клади! Когато умре чалгата, тогава ще започне възхода в България. Чао ***! И все пак всеки да прави каквото си иска. Маняците слушат хубава и стойностна музика, невежите мижитурки слушат чалга!

15

ratchet

преди 12 години

чета негативните коментари и отново се чудя на това нещо дето е българина. аз си изкарах страхотно а с мен и още няколко хиляди души. на който не му харесва да си го такова..... на мен не ми пука

14

Тракийски

преди 12 години

Беше уникално добро. От онези вечери ,когато си изкарваш толкова добре , че на спрелите задръстеняци , които не могат да се забавляват , не им остава нищо друго освен да те изкарат наркоман.

13

активист

преди 12 години

Защо не е дошла полицията да разпръсне тази наркомани? Да им подстриже гривите и т.н. В доброто старо време милицията правеше такива работи и имаше ред и дисциплина! Сега надеждата ни е в ГЕРБ! Само Цветанов може да върне реда в България!

12

...

преди 12 години

Спирита е мн добър

11

spirit

преди 12 години

kakvo razbirat selqnite ot muzika ????

10

ева

преди 12 години

Вторият ден беше супер. Обаче патосът, с който се описва целия фестивал е маааалко преувеличен.

9

до 9

преди 12 години

И беше с черна тениска, кубинки и коса, вързана на кок. Познах ли?

8

sdm

преди 12 години

А на чалгията кво се събира?Селски бекове и ***,ракията,салатата и са големи "купонджии".Скрийте се паляци,Спирит-това е истината,бягайте на село да слушате силиконови *** на плейбек.Аз пък се запонах с групите,снимах се и като цяло се изкъртих.Ама то трябва да имаш акъл,не да си *** селянин.Пък бабите..много им здраве,файда от тях няма,така че нека си правим купона 3 дена.

7

БДЖ

преди 12 години

Малеее, последен ден. Сега пак ще оповръщат всички нощни влакове....

6

мадафака

преди 12 години

бе заради Моби замалко щях да се замисля дали да отида. Ама само зарад него!

5

40

преди 12 години

по-готино е на концертите на Планета. Край сцената в Бургас се събира само ***, наркомани и пияндета

4

Спиритиня

преди 12 години

*** тъпотията е това нещо Спирит-а...Добре че свършва...непоносимо

3

PPP

преди 12 години

Значи ние дето слушаме по-твърда (т.е. истинска музика а не на плейбеци) сме дроги, а вие дето слушате чалга и смъркате бело кави сте бе селандурчета а? Да ви е....

2

Цвъцко

преди 12 години

Аз бих отишъл на Спирит-а само ако участва Веско Маринов

1

Анонимен

преди 12 години

Дрогииииииииииииииииии