7

БатБ

преди 12 години

Бе фърлям аз един поглед на туй зъглавие и с изумление чета Арсенал и Барселона се договориха за СеКС , то било Сеск

6

Д.С

преди 12 години

До:5Ти луд ли си?Носел Арсенал на гърба си?Ти май не си им гледал мачовете.Фабрегас щеше да умре последния сезон на терена.Не знаеш колко съм го псувал.Ползата му беше по-малко от вредата.Най-накрая отборът ще си играе като отбор и няма да ги има глупостите, че някакъв си испанец бил отбора и че без него нищо не ставало.Така е по-добре и за другите футболисти.Тази година е на моите момчета и ще разбият лошата поредица.

5

РАЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

КОМЕНТАРА НА НОМЕР ЕДНО Е НАПЪЛНО ПРАВ !!!!ФАБРЕГАС Е ПРЕКРАСЕН ФУТБОЛИСТ, НАЦИОНАЛ, ТРИ ГОДИНИ НОСИ АРСЕНАЛ НА ГЪРБА СИ, АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ, СЛЕД ТИЕРИ АНРИ, АРСЕНАЛ ЩЕШЕ ДА ЗАЕМА МЕСТА МЕЖДУ 4 и 8 НАПОСЛЕДЪК.

4

Анонимен

преди 12 години

Един от най-добрите в най-добрия отбор на света!!!Браво!

3

до №1

преди 12 години

Аз лично нямам нищо против да седя само на скамейката и да си вземам заплатата ! :)))

2

!

преди 12 години

Защото Шави остарява,а и е хубаво да имаш конкуренция на всеки пост,а това се постига трудно когато разполагаш с Шави и Иниеста.Сеск е точният човек.Очаквам много и от Тиаго!

1

Анонимен

преди 12 години

За какво им е на Барселона още един футболист,сигурен съм че даже няма да го пускат редовно и повечето време ще е на резервната скамейка,хубаво е да си футболист в голям отбор,но не е хубаво да седиш резерва в него.