30

Анонимен

преди 12 години

SABITIE

29

Анонимен

преди 12 години

ABE HORA VIE GLEDAHTE HORATA NAOKOLO LI,MI TIA MUZIKATA BESHE STRAHOTNA I TE GRABVASHE OT VHODA,KAKVO ZNA4ENIE IMA KOI KAKAV BIL,ZA DA E TAM ZNQ4I MU HARESVA...BADETE NAD NESHTATA,TAKOVA MUZIKALNO DABITIE SI BESHE 4E NE E ZA VIARVANE

28

Karess

преди 12 години

Super informative witring; keep it up.

27

haha

преди 12 години

За пореден път (четвърти) бях на този фестивал. Като човек посещаващ всевъзможни музикални събития предимно в страната и някои в чужбина, мога да кажа, че този фестивал беше най-слабия от всички четири досега проведени в Бургас. Най-голям принос затова има липсата на посещаемост на истински фенове заменени от "туристи". Хора с диагоналки и джапанки ми тръгнали да слушат Skunk Anansie - нелепо. И ако в тълпата бутнеш някого или се блъснеш нарочно в него те изглежда, като в селска дискотека.

26

Burgazliev

преди 12 години

Фестивала е супер . Бургас яко се пълни . Организаторите почистиха всичко на сутринта - похвално. Който не му харесва да не ходи. Това че е малко шумно голяма работа. Нарушил им се съня на дъртите ... голям праз. Нека го има фестивала. Да не забравяме, че идват много чужденци които харчат пари тук. Всички хотели са пълни . Ресторантите правят рекордни обороти - денонощтно. За всички е добре.

25

фен

преди 12 години

Отидох,видях и се накефих !3 невероятни дена на брега на Бургас

24

Анонимен

преди 12 години

Бих отишъл и аз някой път, ама като знам, че 98% от публиката са отпадъци и ми се отщява

23

ми

преди 12 години

Абре що е това хедлайнер? 1. Глава на линия ? 2.Водеща линия ? 3 Глава с *** ? Деееба и тъпите журналисти

22

до 4

преди 12 години

не са турци, а арменци, вероятно турчин те е*ал докато си писал коментара, та си се объркал

21

до 18

преди 12 години

приемам, че се бъзикаш, иначе ще колабирам от смях :-)

20

Muscarin

преди 12 години

Маруле,ти верно ли си толкова зле?

19

ch

преди 12 години

марулееее, маруле. А не е ли по-вероятно да е избеляла и заприличала на мъж.

18

Марул Дренски

преди 12 години

Много е напълняла Скунк Ананси на снимката... И ква кичара е отпрала... не мога да я позная...

17

Алекс

преди 12 години

Е, голЕмо чудене на два абзаца, как па аджеба всички отишли на Моби и си били камшика после обратно.Ако можех и аз щях да бия път два дена до Бургас и обратно, за да чуя Моби. Виж, за ПИФ и Рут Колева надали :) *** и кво му е чудно толко на автора на материала, та се терзае?

16

Анонимен

преди 12 години

Skunk anansie не се превежда Скункс ананаси бе невеж нискочел неандерталец. Вземи се ограмоти малко преди да пишеш глупости по статиите. Иначе 2-рата вечер на феста беше чудна. Организацията отново беше на ниво, като изключим отново проблема с достъпа до баровете :)

15

cat

преди 12 години

На поляната в Разлог имаше STEREO MC'S, MORCHEEBA, PAROV STELAR BAND, HURTS, ядене, пиене, химически тоалетни, няколко сцени, дискотека, много хора, чужденци, невероятна гледка под Пирин и невероятно настроение.И аз спах в стая с ток и топла вода:),на 5 км от Разлог.Имаше организиран БЕЗПЛАТЕН транспорт от и до събитието!На концерт всъщност се слуша музика и нямат значение-кафенетата, заведенията и другите забележителности!

14

Анонимен

преди 12 години

Въпрос на вкус и предпочитание. Има плаж, хотели, квартири, магазини, ресторанти, барове, кафенета. Течаща вода и ток. Всичко нужно. На тази поляна край Разлог какво има? И всъщност на колко километра от Разлог?

13

ахахаха

преди 12 години

ако името на този "фестивал" трябва да отговаря на истината трябват 2 неща1 - да има 10 сцени и на всяка от тях да звучи бясна чалга2 - да е задължително носенето на адидасе това вече ще духът на бургас :)вече сериозно феста си е добре за мен

12

Анонимен

преди 12 години

Skunk Anansie - ebony girls with huge full dsl lips

11

Mmmmmm

преди 12 години

Elevation = Provaleishun