76

Rennifer

преди 12 години

Times are changing for the better if I can get this onilne!

75

Gump

преди 12 години

Hey, you're the goto expert. Thanks for haingng out here.

74

Пешо

преди 12 години

До 65 - Пичагата. Милионерите са се увиличили, защото се страхуват да си скрият милиончетата от данъчните, а не защото по време на кризата са натрупали пачки! Зле си!!!

73

an

преди 12 години

КРИЗАТА Е ЗА НАРОДИТЕ. ЗА КРАДЦИТЕ НА НАРОДНА ПАРА КРИЗА НЯМА.ВСИЧКО ТОВАЕ ИЗМИСЛЕНО ОТ КАПИТАЛИСТИТЕ. ЗА ДА СИ ЗАЛИЧАТ СЛЕДИТЕ СЛЕД ГОЛЯМОТО КРАДНЕНЕ. ТИЯ КРИЗИ ДЕТО ГИ ИЗМИСЛЯТ СА ЗА БАЛАМУРНИЦИТЕ. ХОРАТА СЪС ЗДРАВ РАЗУМ ЗНАЯТ КЪДЕ СА НАРОДНИТЕ ПАРИ. ПОГЛЕДНЕТЕ САМО КАКВИ ПАЛАТИ КАКВИ ЯХТИ И КАКВИ КОЛИ КАРАТ МНОГО ДРУГАРИ. ВРЕМЕ Е ДА СИ ВЪРНЕМЕ ВСИЧКО КОЕТО Е ОТКРАДНАТО ПРЕЗ ТЕЗИ 21 ГОДИНИ. ИНАЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЛЪЖАТ И ОГРАБВАТ.ЩЕ РАБОТИМЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ЩЕ НИ КАЗВАТ ЧЕ НЯМА ПАРИ.

72

Анонимен

преди 12 години

Капитализмът си отива! Не разбрахте ли?!Застрахователчета, банкерчета и всяя подобна паразитираща МЪРЗЕЛИВА ***: НЕКА ЦЪКАНЕТО НА МИНУСИ ЗАПОЧНЕ СЕГА !!!:-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-))

71

Moneyпечатар

преди 12 години

Какви пари какви глупости, като ви се пукне балона на финансовата система ще ми ядете ушите , а Бай Здравко от село Горно Нанадолнище ще си дои кравичката ще зоби сиренце и мляко и да ви видя тогава какво ще му предложите да даде и на вас!

70

robo-revolution:

преди 12 години

tozi put bez nabucheni glavilageri na smurttai negramotni revolucioneri :]

69

Анонимен

преди 12 години

Толкова много хартийки са напечатали и раздали на всички СП и КП по всички земни кълбета,че като се сблъскаха на пазара на това кълбо настъпи криза на доверието-едните искат да купят другите не продават,те пък не продават защото не вярват на първите,а и илюминатите не вкарват ценни метали само идеи раздават като ще вземете от тия,от ония,и накрая като се посъбере ще им дръпнат чергата и ходи ги гони къде отлетяха,там посока незнам имали.

68

кресльо

преди 12 години

Това го знаем!Дори някои са напреднали в познанието.

67

Охранител

преди 12 години

Световната банка и САЩ са най-големите *** на тази земя...

66

Анонимен

преди 12 години

С какво ни хранеше СССР, че не се сещам? Цялата първокачествена селскостопанска продукция отиваше за там, у нас се продаваха гнили чушки и домати.

65

Пичагата

преди 12 години

Ако крадливите *** дето от 20 години са на власт върнат парите няма да има криза и народа ще е щастлив,но какво да правим като ги търпим, ще ни мачкат, ще плащаме тока на ***, а те ще си забогатяват!

64

Пичагата

преди 12 години

Криза няма роби прости, този индивид го знае просто народа обеднява и ни разиграват циркове, намерете статията тук в сайта как за година и половина при великия Супер Б милионерите са се увеличили 60 пъти!!! Криза има за нас, а не за *** дето ако се водим по името им трябва да бъдат "народни представители"!!!

63

Анонимен

преди 12 години

ссср хранеше целия лагер----------- Никого не е хранел, ние ги хранехме, а те ни въоръжаваха да ги пазим.

62

Анонимен

преди 12 години

Гаден Евреин

61

уфффф....

преди 12 години

Вижте го тоя мамин 'убавец: зъбите му - жълти(ял е китайци!) и криви, косата му - мазна(вратът неподстриган), веждите му - като лястовичи крила, а мустаците - настръхнали като на зло куче мъдете! Ах, на мама 'убавеца! :-)))

60

Азъ

преди 12 години

Търговците на капитал усещат,че времето им изтича и искат бачкаторите да си плащат като преди.Ама не става,когато във врата ти дишат 1.3 милиарда китайци и поне 800 мил. индийци,готови да работят за по 5 долара на ден.

59

DO 58

преди 12 години

Дано политиците разберат че си отиваме от този свят без пари,сгради,титли,чинове и да върнат парите на народа,иначе европейците нама да мълчат дълго време

58

Вальо

преди 12 години

Всичко това , което се случва е съвсем в реда на нещата. Проблем за многото хора е , че не са си чели Библията , там съвсем точно е описано какво ще стане , за борбите , това са симптомите на последното време.Като цяло обществото се връща към езическите порядки и отношения .Нищо ново под слънцето. Нека да се обединим и да издигнем духовността и вярата в Господ и каквото има да става - ще стане!

57

TATO

преди 12 години

Милиардерите и политиците да върнат незаконно спечелените пари на народа,иначе 3-та идва.