38

Анонимен

преди 12 години

Към казаното от 36 мога само да добавя: Падат ли парички не се спираме пред нищо. Данданията, дали е на дюните или в някоя защитена местност няма значение.

37

морски

преди 12 години

До 19Ще ме прощаваш,градски,ама,ако в град като Бургас не може да си устроиш живота и в L.A. да отидеш,пак ще миеш чинии.

36

Хан Аспарух

преди 12 години

пак успяхте да се скарате, а за какво точно се карате и кой прав и кой крив не стана ясно.Нямаше да е лошо да може Българите малко повечко да уважават един друг, та било то беден, богат, още по-богат или музикален. Защо се мразите и обиждате бе хора, вие даже не се познавате! Даже определено имате общи интереси и може би щяхте да сте приятели. И най-важното е, че това да се промени не става с пари, а с мисъл и социум, човешко поведение, обществена нагласа. А тя не идва с парите, с времето.

35

Charlie

преди 12 години

Радвам се, че има такива събития. Хубава музика, световни изпълнители на нещо по-различно и `интелигентно`. Желая успех! Но ми се ще да имаше и събития като `Златния орфей` например.

34

greenburgas

преди 12 години

Вижте какво причинява фестивала на дюните на плажа ... каква е разликата между мутрите, които сроят хотели върху тях и тези които ги газят с камиони и платформи .... всяка година!

33

Гърбавите

преди 12 години

Активистите на гърбавите когато не са заети да крадат им е заповядано да правят политагитация по нета. Трябва да убедят обеднелите българи, че не е важно, че живеят като ***, но че имат нова спортна зала и спирит )))

32

dlmfvn

преди 12 години

mnogo zabogatial i preuspial narod......Da se najade6 ne e edinstvenoto ne6to v toia jivot. A prihodite na goliama 4ast ot bulgarite otivat glano za smetki i hrana.

31

Анонимен

преди 12 години

Мили мишлета,може да си пишете колкото глупости искате,особено ако това помпа селското ви его.Факта е,че в Бургас,Варна и София има живот и колкото и да ни мразите няма да промените това!!!

30

до 30

преди 12 години

Че то 90% от тези които имат пари в България са нелегитимни. Или крадат, или крият данъци или се занимават с далавери или полу-далавери.Въобще нормални и успели българи има не повече от 1%.

29

клошар

преди 12 години

Голяма мизерия е в България. Принудих се да продам едната кола, после единия апартамент. Сега съм просяк... Изкарвам само около 1000 лв на улицата, добре че има добри хора. Но едвам смогвам да плащам мобилния интернет и HD & розовите канали на кабелната, а и цигарите и алкохола много поскъпнаха. До къде ни докараха в тая пуста България...

28

към 24

преди 12 години

От *** ли си ги извади тия цифри смотаняко? Аз и всичките ми приятели и познати нито мизерстваме нито живеем ден за ден ,мързелив смотаняко

27

Кутев

преди 12 години

До 24: А ти си палтен драскач от Позитано 20 и това е видно. Мишок.

26

Анонимен

преди 12 години

абе и аз не съм видял някой да умре прав от глад ама айде щом казваш

25

do 22

преди 12 години

be ne razbra li che na bulgarina mu e nai dobre da se opakva, da reve, da prosi, da se surdi i mejdu drugoto da se pravi na nai znaesht i mojesht ? kvo im se vruzvash na tezi draskachi tuka :-) Puk Spirit of Burgas e super mega iako, sled malko pak otivam ;-) piani macki kolkoto shtesh

24

super

преди 12 години

Готино е на тоя Спирит.Особено когато на сцената излезоха Преслава,Галена И Азис

23

Анонимен

преди 12 години

Mark Foggo's Skasters е името на групата, а не Stasters... смешни сте!

22

до учуден

преди 12 години

В момента в България 25-30% напълно мизерстват и бедстват, 50% преживяват ден за ден без перспектива, около 15-20% предимно в София живеят горе-долу нормално, но не могат да спестят нищо, а останалите 5-10% живеят по европейски и над средноевропейски стандарти. Накратко около 75-80% от българските граждани са декласирани.

21

Анонимен

преди 12 години

Кога свършва тази лудница в Бургас???

20

учуден

преди 12 години

Интересно колко хора разправят, че виели от глад по тия форуми, но имат пари за компютър и интернет, за да напишат колко са гладни. Голям парадокс. А сега точно се връщам от вечеря и мога да ви кажа, че нямаше едно свободно място в ресторанта. И по улиците като вървя хич не ми приличат на гладни хората...Е, тук-таме по някой клошар, ама то си е в реда на нещата. Даже почвам да се замислям дали тези същите клошари не пишат вечер из форумите колко са гладни

19

Мизерна работа

преди 12 години

Абе мизерийка, ама пак поне че има малко шум ))