289

anonimen

преди 12 години

shibaniq policai bahlqsal kak ne izmrat vs tiq gladni marshi veee

288

Jayan

преди 12 години

This does look promsinig. I'll keeping back for more.

287

Chianna

преди 12 години

I'm so glad I found my solution olinne.

286

Lyza

преди 12 години

It's like you're on a mssioin to save me time and money!

285

до 278

преди 12 години

Вие не сте народ и нация,а сте ПРОСТО *** ЗАХВЪРЛЕНА ДА ГНИЕ В КАНАВКАТА.ТОВА Е В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЕ БЪЛГАРИНА.*** И ПОЛОВИНА.ЛОШОТО,ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ МИНАВА,ТОЛКОВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ТОВА НАПРЕДВА ВЪВ ВАС.Умник,я ми обясни къде е тук етническата не търпимост,къде точно това прочети.написаното си е точно и вярно,колко то и да е болно.щото става дума за загинал човек и тук се почва полицай фуражка ушев и какво ли не затова ние закано че сме *** нямаме уважение нито към себе си нито къ

284

М.К.Р.

преди 12 години

За Людмил знам,че баща му е платил здраво за да несе казва името му и от каде е.100% знам,че е от Кюстендил въпрос на време е да разбера кой Е!!!!

283

aaaaa

преди 12 години

абе какъвто и да е бил,става дума за човешки животСтига сте плюли, защо българите сме такива злобни хора..

282

Ру

преди 12 години

Да съберем някой лев , да помогнем на човека " загинал при изпълнение на служебния си дълг " ?

281

чьорная собатка

преди 12 години

Пътен полициай загина на пътиа ми звучи катоКорумпиран полициай загина на кураСлушам си Блак Сабат, поркам си гроздова и сме намерили един куфар от дедо със пресъхнали цигари Слънце. Пушачи, дедо почина на 87 години от страост без болести- бах таа крива нива , тва Слънце, тоиа тутун. Ориенталските тутюни не са толкоз канцерогенни- в Щатите пафкат некави рафинирани Вирджинии като при рафинирането ти оставят отровите-напърво място са по брои на ракова на дробовете. арабското население в Близкия исток , надвишаващо по численност УСаците има на порядаци по-малко болни от рак на дробовете, и починали от рак на дробовете- те пушат ориенталски нерафинирани тутуни, майна.да де ама къде е връзката с пътниа полицай починал на пътия? връзката че тоя пич си е размазал дробовете и е умрял в адски мъки от задушаване- а така се умира от рак на белите дробове.изводът е пафкайте вирджиния и карайте със 150 км/ч накрая резултатът е същия. смазни дробове, блокирано дишане, липса на кислород, муки, агония и смърт от задушаване.аз си пуша на дедо пресъхналото Слънце, поркам си ракията и си слушам както казва един руски симпатяга на морето "Хочу послушать Чьорная Собатка" Блак Сабат бе майна, а той казава за нас е чьорная собатка, наздраве на всички които обичат себе си и хората

280

Газибарев

преди 12 години

До 278Тва да не ти е доносническия комунизъм бе... у нашата смешна капиталистическа демокрация иаме право на свобода на словото... Не виждам каква етническа нетърпимост наслагва типчето с неговото мнение. Етническата нетърпимост я създават последните 4 български правителства с неадекватната си ополитика в това отношение. Иначе човека е съвсем прав... Само като се огледам в София по улиците, кви *** се придвижват... Ние не можеме да ходиме, а сме тръгнали да имаме претенции...

279

Анонимен

преди 12 години

каква ирония

278

Анонимен

преди 12 години

обяснението идва с първите думи: ПЪТЕН ПОЛИЦАЙ. значи е бързал за хранилката,да не му я заеме колега.

277

Анонимен

преди 12 години

на сух път караш в града - значи,не повече от 50 км/час,след 8 часа,когато все пак има движение.......и как така изпускаш контрола на колата?

276

така...

преди 12 години

"Бисер и Людмил не са се гонили с колите, казаха от КАТ. Двамата дори не се познавали. Видели се за първи път след нещастието на бул. "България". Опитали да помогнат на пострадалите Паула и Николай, които починали на път за болницата."Двете ***, които оставиха дете сираче убивайки 2ма пешеходци на бул. България.Бисер Андреев син на софийския прокурор Венцислав Андреев и уж неприятеля му Людмил, според КАТ, чиято фамилия не се споменава никъде, защото явно баща му е от по-голям калибър!!!

275

хммм

преди 12 години

Тоя да не е бягал от някой, дори за *** с фуражка 150км са твърде много!!!

274

Ветринаро

преди 12 години

Гледах новините по БТВ и там бе отразено, съвсем коректно, като имаше и двама трима очевидци, които казаха, че може би е се движел с около 150 км. в час. Тук в днес.Бг цитират почти по същия начину както и по БНТ. Ченгенцето дето требе да се грижи за реда си го е заслужило. Както вика народа - всяка *** си има своята коледа.

273

дънкън Мак Аут

преди 12 години

истински безсмъртните сме малко и кат-аматьорите още не са качили level за да се ползват от тая благинка

272

Анонимен

преди 12 години

Тоя селфкилър затвърди мнението ми, че ченгетата са класни ***!!!

271

Биолог

преди 12 години

Някой спомена, че пребилия се имал дете на 3 годинки. Да е живо е здраво и дано да е от друг. Да е наследило гените на майка си и съседа, щото ако има гените на това камикадзе дето се уби, ще го очакват големи проблеми.

270

Павлин

преди 12 години

Днес минах покрай колата и честно бях потресен,виждал съм какво ли не ама толкова смачкан автомобил не.Не знам с колко е карал ,но явно се е мислел за безсмъртен а такива хора няма.