91

Една

преди 12 години

Толкова са ни зле разследващите полицаи, че подават смешна информация "Има и очила, които осигуряват добра видимост и зад гърба на този, който ги носи. Те са със специално покритие на стъклата, което позволява да се гледа през тях и едновременно с това да се вижда какво става отзад.Така крадецът на кодове може да стои с гръб към банкомата и въпреки това да има поглед какъв ПИН въвежда клиентът.".......ами докато страната ни е в това положение, ще има и такива!

90

КАРНОБАТ

преди 12 години

аман от прекомерна конспирация:имате си чип нa картата,имате си ръка,с която да прикривате клавиатурата,имате очи да виждате различия по банкоматите,не е зле да създадете авторитет на здраво стъпил на земята човек с интелект

89

Vui4o

преди 12 години

Bankeri ,zastrahovateli i vsiakakva podobna ***. Ne im palnete gushite, i niama da imate problemi. Tova e!!!

88

Гагарин

преди 12 години

Не използувам такива гъзарии , като карти!Само пари кеш!!Това е найсигурно!

87

Анонимен

преди 12 години

Едно време нямаше такива карти и нямаше такива обири банките като не могат да си охраняват банкоматите да ги спрат тези неща.

86

Анонимен

преди 12 години

84добавен от: гурбетчия преди 2 часа Как още не са те обрали? ... голям късмет.

85

ТИ

преди 12 години

М---а му! Постоянно си мисля, че някой ми краде от картата. После като проверя, се оказва, че аз съм си ги изтеглил...

84

гурбетчия

преди 12 години

Никога не тегля пари от улични банкомати , а само от такива ,които са вътре в банката ! Специално когато ще пътувам за Бг. пресмятам долу-горе колко пари ще ми трябват и си тегля още от Германия , за да не се налага да тегля от българси банкомат дори и да е монтиран вътре в банката !

83

Анонимен

преди 12 години

Да им блокират банковите сметки и да върнат парите на хората!

82

Manaf

преди 12 години

6e mi iztegli kura,kat nema ni6to v kartata.

81

галактика

преди 12 години

Добре де, като се знае за тези очила, не е ли по-редно да се види къде и кой ги произвежда и продава?! Не е правилно да ни *учат* как да се пазим, а да *ударят* там, където трябва!

80

ZAKONA

преди 12 години

abe nekolko zakona ot vremeto na Osmanskata Imperia i nema da ima problem s KRAJBITE sled parvite otrezani race

79

Тодор

преди 12 години

Теглете пари на ПОС терминал. Ще се наложи да почакате, но за сметка на това няма да имате ''главоболия''...

78

ДА ЖИВЕЕ...

преди 12 години

Да живее МУТРАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

ico canadeca

преди 12 години

abe ne vi li omrazna da povtariate glupostite na bankerite tiahnite pari se kradiat izatova tolko mnogo chum . EVREISKI NOMERCA.

76

Даниел

преди 12 години

Зачетох се в статията, тъй като преди около 2 месеца станах "жертва" на така нареченото скимиране. Половината от мненията тук са абсолютно неточни и покрай незнанието се всява смут. На мен ми изтеглиха 8 пъти по 4000 рубли (това е записано в СМС-известяването) за около 60 секунди. Десет дни след подаване на жалба в съответния клон на банката, всичките пари ми бяха възстановени, включително и таксите за теглене 9лв./всяко теглене.

75

Анонимен

преди 12 години

Информацията е стара. Сега на мода са шапките невидимки, като бонус дават *** с перка. Вервайте ми!

74

ханс

преди 12 години

картечарят ханс им е приготвил четири нови диска ,които ще бъдат преставени на техно парти на стадиона ,с любезното съдействие на ем си хамър и новата шоу система гатлинг.присъствието на поканените ще бъде принудително.вход 40 лв. (за консумативите)

73

пол

преди 12 години

Въвеждането на задължително ползуване нак редитни карти е тотална диктатур над населението от банкерското съсловие и тези, които го въвеждат. А известен факт е, че те си гласуват в парламентите закони и такси каквито им е кеф и обират парите на хората без да им пука за нас. Затова не трябва да допускаме да ни налагат тия красливи закони, а банкерите реално са ***, без всякаква производственна полза в обществото. картите са удобство, но банкерите са неудобството от доста години по света.

72

roni

преди 12 години

otdavna sam prekliu4il s banki i podobni parazitni org.