61

Анонимен

преди 12 години

Можеш да приемеш някаква вяра външно, ако обстоятелствата го налагат, но не и вътрешно. Така,че какво значение - важното е,че им е дал шанс.

60

mimoza

преди 12 години

kak ne vi e sram da govorite taka?!?!?!

59

стига

преди 12 години

стига сте ни занимавали с тия миризливи ***, долна нисша раса!

58

Ф.С.В

преди 12 години

Една нация в която най срещаното име е Муше .--не ми я хвалете хихихихихиих

57

ves666

преди 12 години

koito spasi evrein stava rob na udei ,

56

Анонимен

преди 12 години

да бе 53....Исус сигурно е и от Ротшилдови.

55

Анонимен

преди 12 години

Евреин=Лешояд.И от мъртвите пари правят милите ми те.

54

Проклетник

преди 12 години

до 54Холокост е производно на гръцкото Олокафтома = Цялостно изгаряне

53

гфх

преди 12 години

Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш,прочетете за тоя *** по негово нареждане са изклани хиляди Българи през Руско Турската война,кланетата в Стара Загора и селата в околноста са по негова заповед естествено еврейте в града не са пострадали,и още нещо холокост е еврейска дума което мисля че значи жертвоприношение чрез огън

52

До 48

преди 12 години

Исус е евреин, но по Негово време се е говорел арамейски език по тези земи, затова и филма Страстите Христови е на арамейски

51

до 48

преди 12 години

ей,колко *** са ти сложили плюс не е истина..хаххахахбил арамеец...хахаххаххаххахапази Боже от простотията човешка!!!

50

Анонимен

преди 12 години

това да четеш пълни профани как коментират религия и евреи си е наистина изпитание...

49

Проклетник

преди 12 години

Човешката цивилизация се е пръкнала в Месопотамия(Шумер),после са Египет и Финикия,след тях крачи Еллада,разбира се, че боговете са родени на югоизток от нашите земи.

48

Проклетник

преди 12 години

до 48Арамеец = Арменец,теб кво те бърка дали Исус е евреин или арменец?

47

Тихомир Томов

преди 12 години

До 44 Исус не е евреин , а АРАМЕЕЦ роден в с. Галилея . За това и филма Страстите Христови е на арамейски език

46

Иврит

преди 12 години

Хайде моля, няма защо да хулите българи, та да превъзнасяте евреи - отнася зе за по-долу едитн коментар. От България евреи нито са изселвани, нито депортирани. Но България благодарност за това не е получила - не че е чакала, но - спаси евреин, да ти обере и последния грош.Пазарели се били, но спазвали уговорката... хайде де - честността не е най-типчното качество за евреина. Ако е искал пак да те метне и следващия път - спазил е уговорката...

45

Проклетник

преди 12 години

Браво на попа,голям пич е бил,и аз ако бях жив в онази епоха,бих спасил колкото може повече хора от лапите на овластените психично болни *** от Италия , Германия и СССР та чак до Япония.

44

ми

преди 12 години

Как му казват на този .който на нищо не те учи-все пак той е този който ползва компютърната информатика. ние би трябвало в случая само да мислим и действаме по християнските закони в държавата в която сме.Законите се изписват в държавен вестник.но често са променлива величина.В България би трябвало според историята да живеят така наречените славяно-българи.А ю спикинг инглиш вундеркинг?-преведено не звучи ли като -*** проста ***?Все пак не всички сме с компютърно словесен атрибут и дизайн!

43

охул

преди 12 години

а пук за разните ви господи мосподи и разни такива кукувищини...НЕДЕЙТЕ ЗАБРАВЯ ЧЕ ИЙСУС Е ЕВРЕИН!!!и недейте да говорите за стани и дяволи и ангели защото заприличвате на лудия Томас с цитатите.

42

охул

преди 12 години

аз пък познавам много евреи и лошо не съм видял от тях,от българи "христиени" много зло съм видял и в чужбина и тук.смятам че евреите имат прекрасно чувство за хумор,много близо до това което имахме преди да откачим.никога евреин не ме излъгал с пари или заплата,за разлика от много българи "христиени".евреина се пазари ,много се пазари,,но,,НО ВИНАГИ СПАЗВА УГОВОРКАТА!това са моите наблюдения.да мразя българи имам много поводи,да мразя евреин ..за сега нямам основание.