128

дядо

преди 12 години

всички които познавам от герб до един са мошеници или бивши ченгета или и двете

127

Венелин

преди 12 години

Всички измамници и криминални престъпници са от герб!Краставите магарета през девет дерета се надушват...

126

Димитър

преди 12 години

Няма как да познаваш всички хора в страната, които членуват в дадена партия. Но и никога до сега партия не е осъждала своите членове. Евала на ГЕРБ за това, което правят. Ето за това съм и ще бъда с ГЕРБ. Само така.

125

KRITIK

преди 12 години

DO 108! DEPUTATI BEZ RASE! HAHAHA! I S KAKVO STE GLASUVAT?

124

7

преди 12 години

PAK STE SE OPRAVI! V KOMBINA E SAS ZAPALKATA!

123

Шопски

преди 12 години

Обръщам се наляво-гербери мошенници ,обръщам се на дясно -гербери измамници,зад гърба ми-гербери мутри,пред очите ми -гербери продажни бюрократи.Да оставим увехналия букет гербери в чалга държавата и да си ходим.За нормални хора тук няма място.Областният управител на Пловдив Иван Тотев публично съветва съпартийците си как да мамят на изборите - документирано!

122

Анонимен

преди 12 години

На едно място кандидат от Герб за кмет-шеф на банда,в Пловдив-основен спонсор на герб ичлен на организацията -измамник,в Плевен общинар от герб.Е ,КАКВИ ИЗВОДИ ДА НАПРАВИМ? А скоро разговарях с мой познат от Свищов.Разказа ми ,че някакъв бивш сикаджия превзел герб,свалил придишния председател и напълнил организацията с крими типове,някои от които с присъди.Всичко било под егидата на някакъв депутат гербаджия.Пък колко е истина? Ако тук има свищовлии нека разкажат.

121

az

преди 12 години

SMURT NA KOPELETO DOLNO GERBERSKO

120

Кутев, действай!

преди 12 години

Айде, "камикадзетата на гербоюнгенд" пийте по една малка ракия, като японските ви колеги, сядайте зад клавиатурите и защитете колегата си Венелин Качаков с прякор Венко Измамата!

119

EU

преди 12 години

haha mi ti si bil porednia BALAK , ela vij kvo e v Hamburg pri Sarbite-Rabotodateli , ne samo 4e nema da si polu4e6 zaplatata ami i 6te te potupat zdravatado: 115

118

Jitan

преди 12 години

Лаком *** глава затрива....даже няколко ! На па бая паралий имало сред депутати и полицай бе !!!

117

Митко

преди 12 години

Виж ти, като измамиш депутати и висши полицаи как за 3 дни те хващат.

116

Пуфи

преди 12 години

Я ми го пратете този на р. Дунава при Белене на холидей....:-)

115

Vily

преди 12 години

'ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ЦВЕТАНОВ'...ужас:-( Г-н Цветанов лъже, не казва крие фирмите които са плащали командировките мууууу, натапя и най-близките си, прилага полицейси терор и 'той' му казва 'ПОЗДРАВЛЕНИЯ'..., ами ако му сее......пак ли ще му благодари и 'поздравява'?!:-) Уффффф че 'мъжкари':-(

114

Нищо лошо

преди 12 години

Защо се хващат с такива туроператори, най-изгодните оферти са от Некерман, Руй и др. големи турорераторски фирми с традиции, могат да направяй изключителни намаления, иновативни са, а тия искат за 5 лева да отидат на Малдивите, така че "ужилените" сами са си виновни, да се разровят малко и да проучат нещата - хитреци.....

113

Аз Ф

преди 12 години

И аз имам проблем с един такъв, от Турция - Дюндар Карабенли излъгал народа с 450 000$ през 2002 и дошъл тук във Франция и преди година ме нае на работа в стройтелната си фирма, отначало всичко беше наред работех като шофьор-доставях консумативи на колегите, но от Април не сме получавали заплати всички сме от България, и решихме да го осъдим тук. Френските закони защитават много добре работника. Очакваме делото което е насрочено за 07.09.11г. Общо имаме да получим 27 000Е.

112

ves666

преди 12 години

sledvashtchiia pat da se naychat da pochivat v balgaria.za tolkova pari kakva pochivka ,hotelite sa ot 100 450 evro ganuvci na chovek

111

Анонимен

преди 12 години

Имаше една фирма фантом в Стара Загора намираща се в офис точно до хотел Верея,входа от север на 3 или 4 етаж в сградата с офиси.Лъгаха кандидати за работа на круиз кораби и направиха поне 500 000 лв.без да уредят работа на който и да било.Аз самият правя мое разследване и ще ги набутам тези *** в затвора.

110

hah

преди 12 години

Имахме си османска империя 8 години ... по-големи крадци и измамници от тях едва ли скоро ще видим отново ...

109

Dimo

преди 12 години

nema da e lo6o edna Osmanska imperia v Balgaria pone 6te sprat da KRADAT