268

Анонимен

преди 12 години

НАСА изстрелва по 8 на година тъй, че от Роскосмос доста водка имат да изпият докато ги стигне

267

Анонимен

преди 12 години

Браво на Русия ! Дано успеят в начинанието . Това е добре за всички , когато има конкуренция има и развитие ! Най добрия стимул за НАСА са РОСКОСМОС и обратното! И за *** дето пак мъдрят за политика : Не търсете под вола теле ,че може да ви нае...е!

266

Факт

преди 12 години

Русия "ЩЕ" изстреля... Някога, в бъдещето. НАСА стъпи на Луната, изпрати сонди на Марс, които пращаха данни с години. Ще очакваме включване

265

Анонимен

преди 12 години

272Не е непонятен нейният дух. Затворен е в бутилка самогон.

264

Анонимен

преди 12 години

Най-хубавото в Русия е нейният(непонятен за някои ***) дух.Именно затова бившите републики търсят отново сближаване с нея.Не знам колко пушечно месо са спестили бомбите над Япония,но по-важно е било че руските войски са вече на Курилските острови.Геноцид имаше и от страна на хървати спрямо сърби,на албанци спрямо сърби.Но за това нито дума,защото сърбите са настроени положително към Русия.Грузия започна геноцид срещу свои поданици.САЩ нападнаха суверенна Сърбия,заради косовските бандити!

263

Анонимен

преди 12 години

268Явно малко знаеш :)))След ВСВ САЩ са оставили провал и разруха навсякъде, затова сега Япония и Германия не са световни икономически сили :))) По този повод, би ли споделил за поне един съюзник на СССР/Русия, който да е прокопсал ?

262

Stany

преди 12 години

До 267, по скоро колата във Вашингтон ще струва 50 юана :) Само на Китай хамериканците дължът около 7 трилиона долара.

261

Stany

преди 12 години

Какво ги плюете руснаците, колкото могат толкова. Я вижте ние къде сме. До морето още неможем да стигнем с кола заради калпавите пътища и убииствената цена на бензина.

260

ДО 267

преди 12 години

ДО КОЛКОТО ЗНАМ АМЕРИКА НЯМА И ЕДИН ИСТИНСКИ ВОЕНЕН УСПЕХ В ИСТОРИЯТА, САМО ПРОВАЛИ - ВИЕТНАМ, ИРАК, АФГАНИСТАН, ОСТАВЯТ СЛЕД СЕБЕ СИ НЕСТАБИЛНОСТ И РАЗРУХА И ТОВА Е. ОТ КЪДЕ ТРЪГНА СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА КРИЗА СЕГА... МИСЛЯ ЧЕ НАЩА МИЛА БЪРЖАВИЦА ОТНОВО Е В ГУБЕЩИЯ ЛАГЕР. НА АМЕРИКА НЕ И ПУКА НИТО ЗА ЕВРОПА, НИТО ЗА НАС. БИХА ПРОДАЛИ И МАЙКИТЕ СИ ЗА ПАРИ. НАЛИ ЗНАЕШ СЛЕД ВРЕМЕ КОЛКО ЩЕ СТРУВА ЕДНА КОЛА ВЪВ ВАШИНГТОН - 50 РУБЛИ :)

259

Анонимен

преди 12 години

266Руснаците бяха заети да се самоизбиват в продължение на 70 г. Това е най хубавото в Русия. За Хирошима и Нагазаки алтернативата е била - стотин хиляди американски жертви или 2 бомби. За Сърбия - прочети някой път за геноцида на Милошевич и тогава се обаждай.За това, че Русия нападна Грузия и се намеси във вътрешните работи на суверенна държава, няма оправдание.

258

щирлиц

преди 12 години

Америка споделя своите високи технологии:Хирошима и Нагасаки,обеднения уран над Сърбия(и България),Триполи и Бенгази 1986,отровите над Виетнам,играчките-бомби пускани над България.Руснаците са големи варвари,нищо не споделят с останалия свят.Всъщност не-споделят,но само с проамерикански *** от типа на Саакашвили.

257

Анонимен

преди 12 години

263Плюем по варварите, които ни бяха колонизирали за 45 години и ни върнаха 100 години назад. Ти ако ближеш *** на поробителя си, то това е твой личностен проблем на обикновен родоотстъпник.

256

Анонимен

преди 12 години

За чернобил ще споменем само няколко факти :Площ на радиационно замърсени региони в :Русия - 60 хил. кв.кмБеларус - 46 хил.кв.км или 25% от обработваемите площи.Украйна - 50 хил.кв.км Радиация - еквивалента на 500 бомби като тази в ХирошимаПострадало население само в СССР - над 30 млн.

255

262

преди 12 години

Много си "поамариканчен" ти прочети за Хирошима и какво направиха американците с японците, за о. Бикини и за още знайни и незнайни проекти, а за шистовия газ (къде сега ще ни го сложат и на нас) и за него прочети. Не ми ги изтъквай тази сбирщина от престъпници и беднюги захвърлена преди няколко века на американския континент, а за *** - роби и за индианците изобщо да не говорим. Плюете по русия, че ни е на "една крачка", а много милеете по държава узурпатор на 10 хил. км. от нас.

254

Анонимен

преди 12 години

261Прочети за Аралско море и за колко години става бивше Аралско море.Прочети за инцидента Маяк и за едни 23 хил.кв.км радиоактивна руска земя.Прочети за какво се изхвърля в Байкал и как скоро там ще има 0% годна за питейни нужди вода.Екология и Русия са два различни полюса.

253

259

преди 12 години

Не ставай истеричен, това няма никакво значение Русия държат 1/4 от световния запас на питейна вода. Прочети в някоя енциклопедия пред всичките им ресурси има думата "огромни" или "най-големите". Политиката няма нищо общо тук, те просто са късметлии земята им съдържа по много от всичко.

252

Анонимен

преди 12 години

256Политиката на САЩ е да споделят научните си открития със света. Това е повдение, достойно за адмирции и подкрепа. Политиката на Русия е точно обратното. Това е една от разликите между азиатските варвари и американците.

251

Анонимен

преди 12 години

257Е и ? К'во като е най голямата по площ ? Сингапур е близо 700 кв.км и прави 180 млрд БВП за 2010, което е над 10% от БВП на Русия. По площ е над 20000 пъти по малък :)) голям си ***.

250

Някъв от България

преди 12 години

Космическата политика на Наса - обяснена!Напишете това във вбокса!

249

252

преди 12 години

Пропуснах да спомена, че въпреки негативизма по отношние на Русия, все пак тя е най-голямата страна по площ в света, страната с огромни ресурси и е глупаво човек да смята, че щом не е чул нищо за Русия значи че там нищо не се прави.