137

Анонимен

преди 8 месеца

От Била съм купувала не веднъж развалено или извън годност месо и Вече само замразено от там

136

Анонимен отмъстител

преди 9 години

В тия вериги ходят само шизофренизирани комплексари да си избиват яда на служителите Клиента имал право Какво право давате на тия мъртви *** с недоразвита мозъчна дейност и им подхранвате изродското самочуствие бе И служителите какво търпите тия унижения Плюйте псувайте биите ги теа мръсни клиенти долни гадни Всеки *** да си получи заслуженото

135

Мемо

преди 12 години

Не вярвайте толкова на големите вериги - печалбата им е по-важна от нашето здраве. А към любителите на Билла - и оттам съм купувал развалена стока от кулинарния щанд, а веднъж имаше и сериозна разлика в грамажа на зеленчука, измерен на тяхната везна и вкъщи. Познайте в полза на кого.

134

пец

преди 12 години

Някой някъде да е видял да се изхвърля храна ? А някой да е изхвърлял ...?май май всичко се продава :)

133

вегетарианец

преди 12 години

Ами спрете да ядете месо бе месоядци такива. Решението на проблема е много просто. Хем бивша жива плът им се яде, хем претенции имат. Ми тя пушената риба така си мирише бе пиле, ти как искаш да не мирише, след като е пушена???

132

Анонимен

преди 12 години

Онзи ден взех една пушена скумрия от Кауфланд... Няма да ви казвам каква воня се разнесе, след като разрязах опаковката на рибата.....

131

Анонимен

преди 12 години

360000000000000000000000 TONA MESO DA IZHVARLQT DANO , DOKATO NE SE NAU4AT DA PRODAVAT !!!!!! ZAMRAZENI OT PREDI 3 GODINI S ETIKET OT V4ERA !!! BALGARSKI NOMERA NA VSQKADE !! A CENATA MALE MALEEEEEEEEEE !!

130

Гърч

преди 12 години

Ти си ***

129

RT%

преди 12 години

Насред Богородичните пости да ядете толкова много ***....повдига ми се просто

128

луд

преди 12 години

и аз съм за закриването на билла и лудото пиле или глоби около 1 млн.лв

127

здравен инспектор

преди 12 години

Едно пояснение. Според европейските регламенти за изтегляне на храни от пазара се извършва точно това : връщане на храните на производителя. това е в европа. Но искам да кажа на Миро-мършата и неговите"сакати" ветеринари, че това което вършат е в разрез с европейските изисквания по НАССР системата.Скоро Европейската централа ще бъде уведомена за поредната щуротия на ветеринарите, които не познавагт европейския регламент. Скоро ще им издърпат ушите и никакви калинки няма да ги спасят.

126

Анонимен

преди 12 години

Ми купувайте от баба и дядо на село, що пълните паркингите и джобовете на търговските вериги като много ги мразите. Като не щете да ядете ***, или ще си произвеждате сами или ще си плащате за качество.

125

Фактите

преди 12 години

Големите търговски вериги "извиват ръцете" на доставчиците и поставят задължително условие за обратно изкупуване на стоки с изтичащ срок на годност. Това е лесно установимо тъй като те прихващат върнатите стоки с насрещни фактури издадени към доставчиците. Тази практика е от години. Съвсем друг е въпроса доколко това е нарушение, защото изрични законови текстове забраняващи подобно договаряне няма, следователно веригите не носят отговорност до доказване на тяхната вина ... за съжаление.

124

Анонимен

преди 12 години

Докато не отнемат разрешителното на някой голям в бранша - я Била, Карфур, СВА или Фантастико, ще продължат да си правят магариите.

123

Parcuc

преди 12 години

Аз пък знам за едни развалени, с изтекъл срок на годност и едновременно с това *** пилета как се крият между киселото зеле и кафето при инспекция да не мирише толкова. Няма толкова гнусен магазин като тоя Била.

122

ETNA

преди 12 години

Епа, то остана ли нещо дето да може да се яде, ***....

121

възмутена

преди 12 години

Нали големите магазини за това имат кухни-за да преработят това което не са успяли да продадат, няма да се занимават с разни енарисажи я...

120

??????

преди 12 години

Защо не даряват старото месо на зоологическите градини?

119

NAGLI

преди 12 години

В КОМЕ СБА ВСИЧКИ МЕСА С ИЗТЕКЛА ГОДНОСТ СЕ МАРИНОВАТ И ПЕКАТ НА СКАРА. СЛЕД ТОВА ГИ ПРОДАВАТ ОЩЕ ПО СКЪПО.

118

To Be Continued...

преди 12 години

А от екарисажа им го връщат отново прясно и добре опоковано:))))))))