19

anonimen

преди 12 години

tozi koito e pisal komentar za iphone daite edin kilogram parvo da si kupi iphone posle da pishe .....

18

Keisha

преди 12 години

I bow down humbly in the presnece of such greatness.

17

а ве,

преди 12 години

теа писнаха на целия нормален свят с гадните си крадливо-комуняшки номера и може да стане като с кадафито. Нема ни ракетите менте ни смешния им сомолетотрошач да им помогне, ни милионата им армия с калашници дето след първия пълнител, цевта му се раздува и крушумите ти падат в краката... Ноо високи технологии.

16

Анонимен

преди 12 години

Ментета, ама не всеки може да направи високотехнологични ментета!След няколко години като се усъвършенстват впроизводството, оригиналите ще изглеждат като ментета!И за какво им е накитайците мерцедес, дето не могат да му изхранят конете и не могат да го паркират пред блока?

15

Анонимен

преди 12 години

Китайските ментета са за балъците, дето не могат да имат оригинала..... някой да вявав китайски Мерседес :))

14

Иисус и ябълката

преди 12 години

Иисус казва: "Не съди, за да не бъдеш съден!"Добре, ама топ мениджърите не са съгласни с Иисус, пък бил и Той - БОГ и осъдиха по-добрия телефон (SAMSUNG S II). Как е възможно да осъдиш някой заради копиране на дизайна, при условие, че самсунг има по-голям дисплей. Екрана му е виртуален и няма дизайн, така ли?

13

Анонимен

преди 12 години

абе ***, това в айфона е флаш памет и няма нищо общо с картата памет, достъпа до файлове от карта памет е в пъти по-бавен

12

Анонимен

преди 12 години

Ами така ще е докато от САЩ спрат да наемат китайци и японци да им оправят изобретенията то в САЩ всички учени са азиатци и после щели да ги съдят как ще съдиш изобретателя бе ей.

11

Скалата

преди 12 години

единствените крадци са Апъл ако разликата между карта памет от 16Gb и 32Gb е 10? как така при версиите на аи фон 4 разликата е 100? ....и това е основната причина да нямат слот за карта и също за да не си го купя при все че ми харесва

10

Истината

преди 12 години

Току-що прочетох че бат Миро (6) е написал същото като моето мнение.

9

Истината

преди 12 години

Ако Apple изкара своя iPhone 5 на пазара, и същият наподобява hiPhone-а, то китайската фирма, теоретично може да ги осъди, така като hiPhone е първи на пазара и никой , до момента, не знае как реално ще изглежда iPhone 5. Много ще ми е интересно ако китайците заведат дело срещу Apple за плагиатство :D

8

DarkLord

преди 12 години

Китайците да съдят и хЕпъл и нокиа и всички, за това че правят техни по-скъпи и по-издръжливи "ментета" :D Хахахах :D

7

Анонимен

преди 12 години

Аве, ***, Епъл съдят конкуренцията на база на защитени патенти, а не защото са го пуснали първи на пазара.

6

бат Миро

преди 12 години

И сега като излезе 5-цата, тия китайци да съдят Епъл и да им спрат продажбите по света, че копират дизайна на техния телефон. Понеже са го изкарали първи, а Епъл ще са втори. Както те спират Самсунг и НТС.

5

Анонимен

преди 12 години

който веднъж се е опарил с китайско менте, съмнявам се някога отново да си помисли дори за такова ! Преди време си вех един китайски телефона само заради това че поддържаше 2 сим карти и не ми пукаше особено дали ще го изгубя или надраскам. Изкара почти 3 месеца и се прецака. От тогава в единия джоб си нося нокия-та, в другия ХТЦ-то и съм си добре.

4

Анонимен

преди 12 години

Браво. Мачкай.

3

китайския

преди 12 години

Половин килограм от хайПфоун, моля.

2

Анонимен

преди 12 години

kitaiskite menteta sa samo za "iska6ti da bydat moderni" SNOBI. absoliutni bokluzi! az sym za - ili original, ili ni6to!

1

JCPenney

преди 12 години

за мен 2,моля