87

Галин "Чука&quo

преди 12 години

Най-смешната и глупава "нация" са тая сбирщина от 100 националности в Америка....само дето ръководителите им Евреи са умно-подли !!! Най-промитите мозъци са там дето не знаят къде живеят !!! САЩ са изпаднали в една такава ситуация, тип ни напред ни назад. Ако си предизвикат инфлация ще стопят реалната стойност на дълга, но тогава рискуват намаляване платежоспособността на хамериканския народ, чиято система и без това се крепи на принципа за консумация и shopping в индустриални размери. Шепа борсови спекуланти, акули и т.н. "правят" огромно пари за сметка на реалното производство и доходите на хората. После от къде да има стимул. Основна движеща сила в капитализма е мотивацията да печелиш. Е да ама като най-много се печели от преливане на пусто в празно(банкиране инвестиране) на пари, който са в действителност дори не са напечатани, а виртуални. Съчетано с безразборното печатане на долари от предното правителство това създава един доста взривоопасен коктейл. Целта е да имат по добра предвидимост на печалбите и тотален контрол върху битието на поробените люде. Но както казва народа - под руско робство оцеляхме, но май тези американци ще ни разтаковат майката. Няма да е още много дълго фашиската империя, холивудския балон наречен САЩ , земята на свободните и смелите отива на кино от алчност, тия са пример как може сам да се прцакаш и да загубиш чуство за реалността. Oт номер 1 в света от място където можеше много да постигнеш са се превърнали в световен ЦИРЕЙ на алчноста. Тези отдавна са фалирали и живеят на гърба на останалия свят. така се поддържа американската мечта!

86

Ванга

преди 12 години

2018 - Добив на Хелий-3 от Луната"През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне." Всъщност учените в света отсега се готвят да започнат добиването на хелий-3 от Луната и подобните й планети. Хелий-3 е продукт на слънчевата дейност и е гориво за термоядрените реактори. Те всъщност самите са "малки слънца". Така може да се осъществи предсказанието, че Слънцето ще осигури движението на превозните средства на планетата. (7)Сбъдването на това предсказание става все по-реално, защото тези дни президентът Джордж Буш най-после обяви, че Америка поема курс към заместването на нефта. До шест години ще е възможно да бъдат използвани алтернативни източници на енергия, които да се конкурират с петрола, каза Буш по време на речта си в Нешвил. По думите му учените са близо до разработването на технология за производство на етанол от трева. Тя ще позволи на САЩ да намалят своята зависимост от Близкия изток, отбеляза американският президент и зарадва пацифистите, защото войните сега се водят именно заради черното злато. (11)

85

Анонимен

преди 12 години

Моньо Пицата - финансовият министър на България, завършил политикономия в УНСС, играе по гайдата на такива като този на снимката, който е част от световната еврейска финансова мафия !!!

84

777

преди 12 години

До сега в последните 65 год. реално сме имали изгода от:- това което ни даваше СССР;- това което ни плащаха арабите.Сега:- няма СССР;- не искаме дори Русия;- арабите ги мразим, а обичаме евреите от Израел.Някой да е взел нещо от евреин?Риторичен въпрос, нали!

83

Анонимен

преди 12 години

Инвеститори от Китай и Индия им се приискали... А каво ще произведете? Качествено и на конкурентна цена?

82

ъъъъъъ

преди 12 години

Статия ясно казва, че неолибералите се провалиха!!! Не може да се повтаря от всякъде, че държавата трябва да я няма, за да просперира икономиката и трябва да оставим всичко на "Невидимата ръка на пазара". Къде са сега гурутата от института по пазарна икономика да ни облъчват с тезите си за по- малко Държава в икономиката. Хиените станаха толкова силни, че вече могат да катурнат цяла държава с борсовите си операции. Справка: новините, че се насочват към френския дълг.

81

аз

преди 12 години

можеха, мажеха..какво можело...то може и Луната да падне на Земята, ама не :)))Щатите са и ще си оставан Първата сила в света, и за кихнат, до Япония се отразяваКакто каза Обама - те нямат нужда от рейтинги, за да им де казва какво да прават!

80

те

преди 12 години

Затягането на колана в България ще доведе до по бърз фалит.Затягането може да се роди в болните глави на Дянков и ББ.Народа ще влачи хомота ще гладува за да може да остане повече за крадене от властимащите.Реално безработицата у нас е 20-30%и ще се увеличава.Спасението е в привличане на инвеститори от Азия-Китай Индия и др.Европа вече практически е във фалит но не си го признават.Банките следва да бъдат притиснати от властимащите да отпускат кредити за средния и дребен бизнес-които са данъкоплат

79

Българин

преди 12 години

Родился в штате Индиана в еврейской семье Шарлотты и Натаниеля Стиглица Цитирам уикипедия!Нищо добро не чака България и света щом подобни хора са икономическия елит! Между другото същият беше съветник на гръцкото правителство и на георги първанов!

78

777

преди 12 години

Дано "генийчето" Дянков и *** пожарникар прочетат поне това:Друг проблем е убеждението на много европейски политици, че отговорът на всичко се крие в затягането на фискалната дисциплина. Уместно е да си припомним, че както Ирландия, така и Испания имаха бюджетни излишъци и ниско съотношение на дълг към БВП преди кризата.Европейските лидери признаха, че Гърция и останалите от еврозоната се нуждаят от икономически растеж, а затягането на коланите никога няма да доведе до този растеж.

77

omega

преди 12 години

Икономиката, макроикономиката и всичките и производни са едни измислени, ненужни и вредни науки - истината е една- свободен пазар е нямало и няма да има, защото не може да има. Свободният пазар т.е идеята за саморегулирането му се базира на две основни човешки емоции - страх и алчност. Те движат пазарите. И двете са ирационални, непредсказуеми и безгранични

76

Азъ

преди 12 години

Браво на днес.бг!!!!Публикуването на сериозни анализи е плюс ,дори и за електронна медия!

75

an

преди 12 години

ИЗХОДА ОТ СВЕТОВНАТА КРИЗА Е НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ. НЕМОЖЕ ЕДНА ШЕПА *** КОИТО СЕ ИМАТ ЗА БИЗНЕСМЕНИ ДА ДЪРЖЪТ МИЛИАРДИ В БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ. КАПИТАЛИЗМА Е ИЗМИСЛЕН ОТ БОГАТАШИТЕ. ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ИМА ПО БОГАТИ ОТ ТЯХ. А ВСИЧКИ ДА РАБОТЯТ ЗА ТЯХ. ДА СИ КАРАТ ЕС КЛАСИТЕ ЯХТИТЕ И ДА КАЗВАТ ЕХ КОЛКО ДОБРЕ СИ ЖИВЕЕТЕ. САМО ЧЕ КОИ СИ ЖИВЕЯТ В СЛУЧАЯ. МАЙ НЕ ХОРАТА А ***. ЗАТОВА ТРЯБВА КОРЕННА ПРОМЯНА В МИСЛЕНЕТО НА ХОРАТА. НЕМОЖЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ *** С -ПРОБА ПРОБА ИЗВИНЕТЕ - ГРЕШКА

74

Ванга

преди 12 години

За Русия"Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато - славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия), славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света." (1)"Русия е прамайка на славянските държави. Тези, които се отделиха от нея, ще се завърнат с ново лице. Русия няма да се отклони от пътя на реформите, които накрая ще направят страната силна и могъща" (1)"И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика... Републиките ще се върнат към Русия." (1)"Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка. Това ще стане след 60 години (казано през 1979 г.) Преди това ще се сближат три страни - Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. България ще е при тях само ако бъде заедно с Русия и като част от Русия. Без Русия за България няма бъдеще." (1)Руското религиозно превъзходство е предсказано и от американския пророк Едгар Кейси: "...От Русия идва надеждата на света..." (1)

73

Анонимен

преди 12 години

точно тоя ли ще ни дава ,,акъл',ми ,че точно неговите съплеменици дето се писаха ,,избран народ'и такива алчни лешояди като него ни докараха тази невиждана финансови икономическа катастрофа ,светът няма да се управи докато ни управляват *** и докато такива като този включително и той вместо да ни пълнят главите с безмислените си тиради не вземат да ги вкарат дето им е мястото да пишат обяснение пред прокурора

72

член на БСП

преди 12 години

ГЕРБ са виновни

71

ехо

преди 12 години

Ура,да живей Америка-няма страшно ......всичко е ОК-яжте, пийте ,ве селете и е....-да не ви пука....!!!

70

Ванга

преди 12 години

Деца, в България ке стане добре...Ке се живее добре! (1)Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички! (1)

69

Анонимен

преди 12 години

нищо вече няма да спре разпада на световната финансова система целия свят се чувства измамен от САЩ. които печатат пари и живеят на гърба на другите.

68

Ванга

преди 12 години

"Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: "Скоро ли ще дойде това време?" Не, не е скоро. Още Сирия не е паднала!" (25) "След 2000 година от земята първо ще изчезне една арабска държава, а после ще потъне един голям град. Няма да е скоро." (1) "Има едно древно индийско учение - учението на бялото братство. То ще покори целия свят. Ще го напечатат в нови книги и по целия свят ще го четат. То ще е Огнената Библия." (24)*Индийското и Бялото братство на Учителя Дънов нямат нищо общо със сектата на украинката Мария Цвигун, самообявила се за "живия Бог на Земята." (1)"Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само учението на Бялото братство. Като бял цвят то ще покрие Земята и благодарение на него хората ще се спасят.Новото учение ще дойде от Русия. Тя ще се пречисти първа. Бялото братство ще се разпростре в Русия. От тук учението ще започне шествието си по света. Това ще стане след 20 години - по-рано няма да стане (казано през 1979 г.). Но след 20 години ще събирате първия голям урожай." (1)"Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача." "Запомни: Русия е бащата на православието. Само тя може да го спаси, като го обедини." (1)"Аз - Той. Ние - Той. Ние това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал. Всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като времето на Свети Дух настъпи. Но най-голямата мисия се падна на апостол Андрей. Той подготвя пътя Христов, както му е повелил" (23)"Дойде времето на чудесата и науката ще направи големи открития в областта на нематериалното. Учените ще открият много факти за бъдещето на нашата планета и за Космоса. Ще намират данни за това в старите свещенни книги. Ще бъдат разгадани много тайни. Ще се открият много старини." (24)"Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос" За това са споменавали и учителят Дънов, и Едгар Кейси (американски пророк). Но дали те имат предвид завръщане на Христос в буквалния смисъл? Едва ли. Това е поредната символика: бялото вероятно е символ на божественото, на надеждата и вярата. Затова Ванга бърза да уточни, че някои хора "ще го почувстват със сърцето си", защото Христос е Любов, а тя живее в сърцето... (1)