195

Анонимен

преди 13 години

БСП-майсторите на заменките, не пропускат случай! Борисов не е собственик нито на връх Бузлуджа, нито на паметника, та да ги раздава наляво надясно.

194

Анонимен

преди 13 години

Тия си мислят, че държавата им е бащиния. Лична тяхна частна собственост. Ти що не вземеш да ми дадеш онова, аз ще ти прехвърля това ...Ей, хора, ако искате да има някакво бъдеще тук цялата политическа *** трябва да бъде изметена!

193

F-OFF

преди 13 години

То пък него го боли шланга за тая порутена недомислица ....Аз друго да питам БеСеПе-то през годините когато беше на влас къв го държа, че не се сети да си оправи така наречения паметник ??? А ? А? Някой нещо ?

192

БоСимеонов

преди 13 години

Ха ха. Цирк. Каквото почукало такова му го начукало. Борисов няма да се научи, че трябва да си прави сметка какви ги дрънка.

191

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Дайте им чинията, но без вилица и лъжица... - нека *** гадовете!!!...

190

сталин

преди 13 години

предлагам комунистическата катакомба да се преустрои в публичен дом и да се одадем на забавление иначе всички комунисти са най големите *** на света

189

хммм

преди 13 години

Станишев не е обратен.

188

ex

преди 13 години

Много промити мозъци тук! И червени и сини и герберски всички са яко промити и платени драскачи манипулиращи информационното поле по поръчка! Как ви не е срам бе гадове? Пълно с коментари на хора дето живеят в миналото. Да вървят на майната си всичките партии щом говорят на езика на омразата. Мрази другия ние не сме като него и после стават даже и по-гадни от предишните. Няма изход от тая лудост май! Некви луди хора само джафкат по луната. Как ви не писна да мразите само и да се плюете едни друг

187

Томас

преди 13 години

186Коя партия създаде лагери на смъртта като белене - заблудени хора има, това не значи, че като сте нагли сте читави.

186

Несъгласен

преди 13 години

Чинията е строена с държавни пари. Няма как да стане партийна собственост. може да се преустрои в затвор например...за видни комунисти и опасни престъпници например

185

Шоп

преди 13 години

На Бузлуджа е загинал Хаджи Димитър и на него трябва да се издигне паметник, а това сегашното го*но да се взриви и изрине оттам. То е паметник на антибългари.Случайно да сте видели някой от червените с фанелка на Хаджи Димитър? Не, младите водкаджийчета носят на гърдите си Че, който е направил за България колкото и филанкишията.

184

цеко

преди 13 години

до 188 . Абре умнико, когато червените се грижеха ,там не беше омърсено и осрано. Откакто на власт са червени и сини капиталисти на Бузлуджа е осрано а теб те е хванало разстройство.

183

bg

преди 13 години

червени *** освендамьрсите и серете друго неможете но маи ви хвана запека,,ааааааааа,,,

182

Шоп

преди 13 години

Не мога да разбера защо няма забогатял комунист, който да си раздаде имуществото на нуждаещите се? Защо всички искат да разпределят чуждата собственост?

181

БУЗЛУДЖАНЕЦ

преди 13 години

МНОГО СМЕ -НЕ МОЖЕМ ДА ПУКНЕМ ВСИНЦА.ТАЗИ ГОДИНА БЯХМЕ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ И С ПО-МЛАДИ ХОРА. ПУКАЙТЕ СЕ КЕНЕФЧИИ ОТ СДС И ОТ ГЕРБ. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. НЕ ИЗМИСЛЕНИТЕ ОТ ВАС ЛАГЕРИ НА СМЪРТТА И АЛА-БАЛЕЙШИНИ.ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ХОРАТА СЕ УСЕТИХА И СЕГА НАЕСЕН /КАТО ПИЛЦИТЕ/,ЩЕ СЕ ПРЕБРОИМ.АМА НЕ КАКТО ПРЕБРОИХА ***.

180

Анонимен

преди 13 години

Нека си го вземат. И без това никой друг няма да тръгне да си троши парите с тая глупост.

179

ХРИСТО БОТЕВ

преди 13 години

ИМА ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ. НЕ САМО ПАМЕТНИКА НА БУЗЛУДЖА,АМИ И МАЙЧИНОТО СИ МЛЯКО ЩЕ ВЪРНЕТЕ НА НАРОДА-ЗАЩОТО ГО ОГРАБИХТЕ С ИЗМИСЛИЦИ И ИЗМАМА ПРЕЗ ТЕЗИ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ.ГЕРБАДЖИИ И ВИЕ СТЕ ВЪТРЕ-НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ,ЧЕ НЕ СТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА МЕРЗАВЦИТЕ -РАЗБОЙНИЦИ-ДЪРЖАВОУБИЙЦИ ОТ СДС.

178

Анонимен

преди 13 години

До:БЪЛГАРИН - 174. Аз пък си представям "мръсен турски ***",като чета твоите бълвочи. А ти иначе си чист ***. От тези,дето при преброяването се писаха българи. "О, неразумни и юроде! Поради что ся срамиш да се наречеш...***!"

177

вигенин

преди 13 години

моля да ни я остаят че иначе няма каде да се сплотяваме или съвкопляваме беше ние *** от БСП!!!!

176

до178

преди 13 години

Научи се да пишеш бе ,няма да се мъча да чета !!!!!!!!!!!!!!!