124

М.К.Р.

преди 12 години

Предлагам да натъпчем депутатите с тези продукти та да се осерът докрай!!!

123

молекулката

преди 12 години

Като говориш за кайма в преносен смисъл се разбира-меле .Та и каймата е такава Де!

122

Колбасарина

преди 12 години

Кво се вайкате утре ще ги купите същите пилета само че пушени а *** кайма на кремвирши.Да ви е сладко!

121

Д-р Тасев от 124

преди 12 години

Човекът е "проектиран" не като тревопасно, а като събирач - предвидено е да се храни с плодове, грудки, зърна и ядки.Анатомично е категорично заключението, че чревната система на човека е много по-дълга от тази на хищниците. Зъбите не стават за ядене на живо месо, дългият и тесен хранопровод е предвиден за гълтане на добре смляна от зъбите храна, а не парчета разкъсано месо. На един храносмилателен цикъл в стомаха на хищник като кучето напр. се излива 3 пъти повече солна киселина и пр.

120

Д-р Тасев до 97

преди 12 години

Абсолютно вярно е писал 86! Човекът не е месоядно в смисъла, в който са класическите хищници и е започнал да се храни с термично обработено месо през ледниковия период, за да оцелее. Тези кучешки зъби не са като на хищниците - лесно се вижда разликата. Човешките кучешки зъби са с плосък профил и са вид резец, докато същите при месоядните са "трайкът" - погледнати в разрез имат триъгълна форма за улесняване на проникването и разкъсването на жива плът.

119

Анонимен

преди 12 години

ОбществоКръговратът на каймата10.08.2011 21:01125Старо месо циркулира между магазини и цехове за преработкаКръговратът на кайматаНа супермаркетите ще бъде изрично забранено да връщат продукти в предприятия за производство и преработка на храни.Пак ще му намерят челъма,преработка на място с етикет от "нашата кланица"

118

1223

преди 12 години

в България думите бракуване на стока не съществуват !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

117

bolka

преди 12 години

А относно каймата и колбасите - не купувам! Готова кайма от поне 5 години, а се отказах и от колбасите, защото дори пушено свинско филе, което е с възможно най-висока цена, се оказа, че има вкус на трева, като че ли сокът му е изцеден и е варено във вода.

116

bolka

преди 12 години

до 118 - за съжаление и сега продължава същата стара практика с хляба - днес намерих отново бучки в 2 филии нарязан заводски хляб! И не само днес. Новото при заводския хляб е в това, че плесенясва за 2 дена, а дори и прясно купеният хляб има една миризма на кисело. Нещо се загуби миризмата на прясно изпечен хляб, има промяна, но не в посока на подобряване на вкуса му.

115

Мари

преди 12 години

Това не е новина!!!

114

Анонимен

преди 12 години

Едно време по същия начин се действаше с хляба. Стар хляб се накисва добре във вода и се прибавя към прясното тесто като постоянно се замесва. Поради тази причина, често в хляба намирах бучки неизпечено тесто(не добре смляни и размесени остатъци от стария хляб). Това беше края на 80те и началото на 90те години. Обаче къде е хляб, къде е кайма. Това, което ми харесва в новината е, че не са си спестили имената на фирмите. Ние всички имаме право да знаем кои са те.

113

Анонимен

преди 12 години

Кръговратът на каймата?Л*на-кайма-л*на прим...И т.н.

112

Анонимен

преди 12 години

Кебапчия пита колега на който много му вървяло :-Абе лолега кво слагаш в каймата че толкова ти върви ?-Ми кво кофа *** и кофа кайма и готово ! - АААААА Ти и кайма ли слагаш ?

111

АМИ , ТАКА Е...

преди 12 години

ШЕФА НА СОФИЙСКАТА БАБХ....Е, СЪДИЯТА ПО ФУТБОЛ - др.АНТОНИЙ ГЕНОВ!КАКВО ЧАКАТЕ, ОЩЕ....?СЛОЖЕТЕ СТОИЧКОВ ,ЗА мин.НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО.....И ЩЕ ЯДЕТЕ ТОПКИ!ПОНЕ НЯМА ДА СА ***.....НАЛИ, ЕВЧЕ ОТ 110...??!

110

Миро

преди 12 години

Мършата ...пърдон! министъра на земледелието и раната - не си върши работата за която му плащат избирателите !!!

109

емигрант

преди 12 години

В Абсурдистан има фрапиращи несъответствия и невъзможно ценообразуване.Например 1кг смески 1 лев едно прасе 100 кг 250 лв в наи добрия случаи,македонка 3,50лв.Демек за едно прасе са необходими 400 кг фураж а струва наполовина.Контролните органи явно са заченати *** и са свикнали да хранят нацията с подобрители и ментета.Ето как Българина харчи повече отколкото печели.Докога ли ще видим,дано някои европеец умре от малотраини колбаси Стара планина

108

Роко

преди 12 години

Живея до един магазин 345. Освен, че е много помиярски, е и доста скъп! Само когато много ми се налага, влизам вътре.

107

Васил

преди 12 години

Одавна се знае,че разваленото месо се връща обратно и след агресивна термична обработка се превръща в трайни колбаси.Затова понякога луканката ви мирише на *** и няма никакъв вкус.Трябва чиновниците да излязат от канцелариите и да провеждат постоянен контрол,а на тези които ни тровят да им се отнеме лиценза-завинаги!

106

Ева

преди 12 години

Като прочета неща от сорта "НАЛИ , ЖИВЕЕТЕ В ПАНЕЛКИТЕ??!!СКОРО ЩЕ ПОЧНЕТЕ И НА *** ДА СЕ РАДВАТЕ" се изпълвам с желание да видя как изглежда лицето на автора! Вероятно това е една възвишена и високообразована персона, живееща в дворец, не посещаваща тоалетна, и хранеща се с амброзия...

105

ХА,ХА,ХААА....

преди 12 години

НАЛИ , ЖИВЕЕТЕ В ПАНЕЛКИТЕ??!!СКОРО ЩЕ ПОЧНЕТЕ И НА *** ДА СЕ РАДВАТЕ!ЕКО-*** ЩЕ БЪДЕ ЛУКС И ТЪРСЕНА СТОКА!НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ ,ЧЕ Т.Н. "ГЛОБАЛИЗАЦИЯ" , ЦЕЛИ РЕДУКЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА!МЕГАПОЛИСИТЕ СА "МОДЕРНИТЕ КОНЦЛАГЕРИ" ЗА РАЗВИТИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ!ЯВНО , МИСЛОВНИТИЕ ВИ ПРОЦЕСИ СА ЯКО ПРИТЪПЕНИ!!ОСОБЕННО В БЪЛГАРИЯ----ТОВА СЕ ПРАВИ ВЕЧЕ ОТ ВЕК, ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ПАРТИЯТА!