103

СТЪКМИСТИКА

преди 12 години

Когато се говори за статистически данни е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се пише въз основа на колко сделки е информацията. Много са манипулативни такива статии написани въз основа данните на една агенция, която както се вижда има офиси в 4-те най-големи града и вероятно във всеки от тях е осъществила по около 20-50 сделки за месеца...

102

Бате Ачо

преди 12 години

Много смелчаци са се навъдили, ама да не висят пред някой ЧСИ след време. А и в момента течението е към още по голямо понижение на цените на имотите. Няма смисъл от бързане в купуването на имоти, чак като се успокои пазара и започне реално покачване на икономиката ще има покачване при цените на имотите.

101

Locust

преди 12 години

този "красив" билдинг на снимката е с абстрактно изпълнение на отточните тръби. Technology with Style !!! Статията е платена и напълно безмислена .

100

litseto

преди 12 години

АМИ ИМПОТЕЧЕН КРЕДИТ НАПРАВО УДАР В СЪРЦЕТО КАТО СЛОЖИМ ГПР 34%, ЛИХВА 17% И ОСКЪПЯВАНЕ НА ЖИЛИЩЕТО С 150% И СТИГАМЕ ДО ЦЕНА 201% ЗАЩО ЩЕ КАЖАТ НЕВЕЖИТЕ АМИ ЕТО /// ЦЕНАТА НА КВАДРАТЕН МЕТЪР ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ Е ОКОЛО 230 ЛЕВА ДРУГОТО Е АВАНТА ЗА БРОКЕРА И СТРОИТЕЛЯ КОИТО СЛЕД ПЪРВАТА ПРОДАЖБА КУПУВАТ //МЕРЦЕДЕС ЕС КЛАСА И СТАВАТ НАИ ГОЛЕМИТЕ БАРОВЦИ И ДЪРЖАВАТА ГЛЕДА КАТО НАСРАНО ДЕТЕ МАИКА СИ И КАЗВА ДА СИ ГО МЕРИШИ КАТО ЕСТАНАЛО ПРЪСТ НА ГОРЕ ЗА ДА ТАКА Е ИЛИ НЕ НАДОЛО

99

Анонимен

преди 12 години

Хора добавете един малък дискретен надпис "платена статия" в долния ляв ъгъл на подобни "публикации".Все пак се намираме в ЕС и медиите трябва да са коректни към читателите си...

98

Проста сметка

преди 12 години

Ако имам 40000 йоро защо да ги дам за апартамент който след година ще си е понижил цената с 10%. По добре тези пари на депозит, с лихвата да си плащам наема.

97

Анонимен

преди 12 години

Свалям шапка на умниците, които теглят кредит по време на финансова рецесия. Трябва да си изключително смел или ***, за да изтеглиш, когато не знаеш, дали на другия ден ще си на работа. За възхищение е също и оптимизмът им, че са сключили сделката на живота си, като са купили апартамент с 5000лв по евтин, докато брокерите се чудят кой да излъжат с уж падналите, но все пак надути цени.

96

RE : № 95

преди 12 години

това може да го дочакаш само в РАЯ ..тук ,на Земята е по друг начин.Едва ли имаш 60 год СЪЗНАТЕЛЕН живот -обещанията не са като изпълненията ;)но ти имаш право да чакаш !

95

Анонимен

преди 12 години

По какво ще разпознаеш времето за тръгването на цените нагоре: 1. Увеличение на доходите 2. Спад на безработицата 3. Нарастващо вътрешно потребление на стоки и услуги 4. Спад на лошите ипотечни заеми до нормалните нива 1-2% 5. Положителен или поне нулев прираст на населението 6. Увеличени чужди инвестиции в производства (не в имоти) 7. Изчистване на вътрешният дълг и междуфирмените задължения

94

кредитоискателка № 2

преди 12 години

колежке,не сме в Европа а в БГ и трябва да се съобразяваме с ТУКАШНИТЕ условия!Договор за 5 год под наем БЕЗ УВЕЛИЧЕНИЕ на наема - НА КУКОВО ЛЯТО !и аз със съпруга ми искахме по-дългосрочен наем - но ни казват:ОК , но с клауза за улеличение - пропорционално на инфлацията

93

кредитоискател

преди 12 години

съгласна съм напълно с 91 Митко/ а тези които ръсят глупости, обикновенно са такива дето живеят при мама и тате и затова няма да разберат разликата, не знаят какво е да си под наем. В Европа живеели под наем,да така е, но някой от тези дето го казват това, знаят ли, че в Европа договора за наем се сключва за мин. 5 години и никой не те пипа-без вдигане на заем или мрънкане пред вратата, това е огромната разлика, затова, ако не ви предстои, поне не обиждайте онези, които са се решили.

92

RE: 91 Митко

преди 12 години

на мен ми омръзва да ме работят хазяи и да ми вдигат наема!чаках достатъчно - цели ТРИ год и дочаках !Тегла кредит и купувам!теб никой не те кара да купуваш - защо се месиш ако не си заинтересован ?

91

Митко

преди 12 години

Поредната поръчкова статия. Следващата статия ще е за бума в продажбите на нови коли, а след това бума в кредитирането/сега е най-изгодно да вземеш кредит/. На такива статии им слагайте банер"Платено съобщение", иначе някой може да се излъже.

90

iva

преди 12 години

be hora ,vie nali ne ste se precakali-kakav vi e problema 4e sa si kupili apartamenta???obi4aite se i izhvarlete taia zloba ot vas!!ste vi raziade tolko zloba!!!

89

Анонимен

преди 12 години

87Балъците си купуват апартаменти. Пичовете като мен си купуват къщи извън града. Хем спокойствие, хем дворче, хем след 20 години като я изплатя, ще я продам на двойно по висока цена (ако реша).

88

броим преебаните

преди 12 години

щом има само ТУК 87 коментара-значи преебаните са много повече!пуста алчност,примесена с глупост води до тук - НЕкупили Евтино - ще КУПЯТ СКЪПО !;)

87

821

преди 12 години

Теглиш жилищен кредит от 50000 евро за 25 години-плащаш на финала 124000евро.Каквото и да купите за тази сума - понеже не е БЪКИНГАМСКИЯТ дворец - с амортизацията след 25 г.няма да струва нищо.Нито да го оставиш на някого след теб нито да го продадеш.Поздрав от ОББ СИ банк УНИКРЕДИТ бивша ПОЩЕНСКА-най вече и цялата фамилия...

86

24

преди 12 години

Пълни глупости-работя с имоти от1995г.Последните 2 г.пазара е толкова умрял че вече и строител не може да даде реална цена на това което е построил.Купуват само руснаци и то от Москва и Петербург-само там вземат пари.На вътрешният пазар се появяват инцедентно няколко отпускари от Англия и Испания -доколкото ги има българи и предлагат колкото имат и ако им се навие някой-купуват.Работя с банки-имам сключени договори-половината от кредитните инспектори ги съкратиха-останалите-на заплата.ГЛУПОСТИ.

85

Анонимен

преди 12 години

Малко преди кризата по телевизията рекламите на кредити бяха повече от тези за джи ес емите.Днес не забелязвам банки масово да се наддават за кредитополучатели.Значи няма как де е истина тази статия.Има оживление,но това са хора чакали дъно.Те са си планували и са чакали цена.А и лятото цените малко литват и провокират такива чакащи да побързат.убеден съм,че есента и зимата пазара направо ще заспи!

84

Анонимен

преди 12 години

"Вместо на море през юли на оглед за нов апартамент"Кой, Гоце Мезонета ли?