210

ranik56

преди 12 години

Ами , присъдата трябва да се преразгледа и ,както е така по *** ....направо в Първи отряд на Централния Затвор ....да си отработи тарикатлъка .

209

Манчо

преди 12 години

Стига сте ги правили медийни звезди тия джагали!Да си ходят в Турция,ама там щяха да са най-долните ***!

208

DUK

преди 12 години

Тия нещастни *** вероятно не са запознати с така наречената "турска нация", Такава още няма, или най малкото не е достатъчно хомогенна. Надявам се да се формира през този век и да имаме Турци през новия :)Точно това им е проблема!

207

pif

преди 12 години

TOQ RAZGA6TENIQ I BRAT MY NECTO CA CBARKALI VREMETO- v DVADECET I PARVI VEK CME.TE PANTALONITE CI NE MOGAT DA YPRAVLQVAT ICKAT PREVODA4 - ZAKADE CA TRAGNALI PO DOLNI GA6TI?

206

2 v 1

преди 12 години

/Миналата година Росен Йорданов, както е истинското име на Юзеир по документи, /...,i sega na kogo da vqrvam za toq .../BG. ili Slavqnovski *** e/,. Stava taka, 4e v EVROPA B1lgarite se razhojdat ii imat po dva pasporta /na ediniq s ROSEN ,a na drugiq s UZEIR/! bravo = imalo i ,,BELI BULGARI''

205

ожт

преди 12 години

тоя да си мандехерца резания *** в Меджлиса, не тука

204

али

преди 12 години

Не одобрявам постъпката му, но се радвам че има такива хора, които проявават дух, противопоставят се на цялата система. Която от началото на прехода се подиграват с българския народ, които разпродадоха българия, продадоха български народ. Най-големите предприятия се продадоха за бе пари, сега печалят за други държави.лукоил,евн,чез,бтк и т.н на гърба на бедния народ. Сивия сектор знаят се кои са, но нищо на гърба на народа, младите заминават, данъцете се качват.продъжаваме да сме най бедни в ЕС

203

sirrio

преди 12 години

След неуморен труд в най-древната професия, чу се, че станала патрон на някакъв бардак вече други вдигат крака вместо нея, тя ръководи Това са те Юзеировите добре ги познават и българите, и турците тук, и има защо да не им вярват, като се правят на набожни мюсюлмани Затова и именно турците в селото първи възнегодуваха срещу подстрекателствата и провокациите им знаят ги що за стока са, какво могат да чакат от такива.

202

sirrio

преди 12 години

Сестрите им Катя и Саня, лични хубавици, бяха женени за българи /нещо необичайно другаде, но обичайно за Славяново може би затова някой насочва натам удара на разцеплението?/. Саня и Цветан Церошота въртяха някакви далавери на ръба на закона, жалби, преписки и т. н., но на кого ли потърсиха отговорност в онези години? Накрая се разведоха, и Саня, като разбра, че положението и е неудържимо в Поповско и наблизо, нейде се запиля бизнес дамаКатя пък замина за Холандия.

201

sirrio

преди 12 години

Второ, през 1994 г., с Цветан Церошота, пишман-бизнесмен, женен за сестра му Саня, откраднаха един камион с килими Задържаха ги, после съдът ги пусна под гаранция, но станаха обект на подигравки кръстиха ги килимарите Докато се точеше делото в съда, Росен/Юзеиров, избяга и се укри от правосъдието в Белгия. Осъдиха го задочно през 1998 г. забележете: не за правда и за свобода, а пак за най-банална, криминална КРАЖБА.

200

sirrio

преди 12 години

Първо, преди 20 години беше влязъл с алпинистки принадлежности в мебелен магазин. Планът му беше скрит в магазина да изчака нощта, да обере парите от оборота, и да се спусне с въжета два етажа надолу... още от южната, неохранявана от СОТ страна. Да, ама го хванаха крадеца, и го осъдиха условно, като за първи път.

199

sirrio

преди 12 години

Ето ви накратко малко биографични данни лесно проверими, и публично известни в Славяново и Попово. Истинският водач е големият брат Росен Маринов Йорданов/това са предпочитаните от него имена по документи за самоличност, да го уважим с тях/. Не знам колко и какъв мюсюлманин и турчин е, но всички тук знаем, че е крадец и лъжец: ОСЪЖДАН Е ДВА ПЪТИ ЗА КРАЖБИ !!!

198

КОМПИРА

преди 12 години

Абе тоя що не вземат да го гръмнат от полицията при опит за бягство?*** наглия тип.Ако беше правил такива идиотщини в любимата му турция до сега оджата щеше да го опява най малко 1000 пъти.

197

Анонимен

преди 12 години

Браво!Държавата си е на мястото!

196

Наблюдател

преди 12 години

Е по този *** си личи , че такова нещо като "държава България" няма.

195

Стамат

преди 12 години

Вкарайте го накрая в лудница бе, неговата семка промита...

194

ДАВИД

преди 12 години

ПРЕДЛАГАМ СЕГА ДА ГО ТИКНАТ В ЗАТВОРА ПО БОКСЕРКИ.КАК САМО ЩЕ МУ СЕ ЗАРАДВАТ ТАМ.ЩЕ ЦЪФНЕ КАТО МАЙСКА РОЗА.ДАЖЕ ЩЕ МУ ХАРЕСА И НЯМА ДА МУ СЕ ИЗЛИЗА.*** *** ТАМ ТИ Е МЯСТОТО.

193

до 208

преди 12 години

виж в кой "сайт" си

192

Анонимен

преди 12 години

Защо продължават да ни занимават с този ***? Това същество ако имаше грам мозък никога нямаше да излезе по кюлоти на мегдана, най-малкото от естетичност да не говорим за възпитание и закони.

191

Partizani

преди 12 години

prost NAROD prosta DARJAVA , kato 4e li 4udo stanalo , abe opravete si parvo Darjavata , Balgaria e kato prez 1940 s tea raztreli s ''Kala6nikov''