42

Alex

преди 12 години

I can already tell that's gonna be super hlpeufl.

41

masti

преди 12 години

росен педерастлиев с нередонтака колибка на брега.Комсомолец-крадец-гербероидна мършя.

40

Анонимен

преди 12 години

Кой им плаща спането в хотелите по морето на министрите и защо назначените от тях чиновници не им дават тази информация. Егати смеха

39

таньо

преди 12 години

тия двамата министри що се правят, че работят на морето. Може би събират пари за предизборна кампания на ГЕРБ

38

Анонимен

преди 12 години

Добре, проверили Созопол, но защо не провериха плажната ивица на Слънчев Бряг (като са гледали басейните там??) и да видят с този GPS на най-голямата плажна ивица дали има 50% свободна зона? Да, ама не смеят - занимават се с 1 бар на малък плаж като Харманите.

37

Лилов

преди 12 години

Да го отнесат и нарушителя и концесионера и общината, ако трябва да се сменят незабавно всички!

36

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Eй, *** и СЛЕД джи пи еса- КАКВО ??? КЪДЕ са моменталните глоби - големи ?? Къде са ??Къде са санкциите ?? ..Догодина , по същото време, пак щяло да има ...проверки ...Защо ли и питам ..КЪДЕ са МИЛИОННИТЕ Глоби на ЛУК ?? Къде са новите цени на бензина ??? КАК са приятелчетата на Рапона , а дянков ?? :))))))

35

харманли

преди 12 години

да дойде г-н Плевналиев да провери магистралната отсечка Харманли - Свиленград, пуснаха я по време на Станишев за 1 год. - спряха я по време на Бойко за 1,5 г. - сега са я пуснали за половин година и вече е нагъгрена като ветрило....

34

Анонимен

преди 12 години

до 7Кво му е специалното на CAD/ZEM файловете ? Има ги от маса време. Да те светна ли кво описват тия файлове или ще си провериш сам ?За твоя информация, по времето на тройната ламя, заснемането на терен GPS не беше законно. Голям цирк беше, как геодезистите използваха GPS и натъманяваха резултатите, все едно са правени с конвенционалните методи.

33

Анонимен

преди 12 години

11Кви много площи бе *** ! В даден момент ти обхождаш една площ, ще повторя ЕДНА !В момента в който забиеш последната точка, гледаш кво ти показва софтуера в реално време - площ Х кв.м. Тъй като плажа е равен, няма голяма денивелация или хълмчета/долчета, то сметката е вярна на 99% !

32

ГЕРБер

преди 12 години

Браво на бъдещия президент на България!;)

31

Дядо Петър

преди 12 години

Най-сетне снощи от телевизията разбрах в какво се състои "нововъведението" на г-н Плевнелиев - с GPS приемник служители обикалят плажовете и определят площите на различните обекти. Вместо да вадят ролетки.Така че всичко останало, включително и "реалното време", е пълна шарлатания.Каквото е и цялото управление на бандата от ченгета и лапачи, назоваваща се ГЕРБ.Предназначена за останалите лапнишарани, които все още им "верват".

30

georgi44

преди 12 години

до AcOrP. Напълно ми е ясно, че и те крадът. Ясно ми е също, че повечето пътища и т.н. ГЕРБ само им урежда документите, а ЕС плаща. Обаче е факт, че докато управляваха БСП и ДПС никой не отделяше пари за пътища. - ОК. може да е нямало програми. Имаше програми за земеделие, ама те им ги спряха защото много крадяха. Някой беше казал - " И в другите страни се краде, като пуснат пари 70% се усвояват 30% се крадът, обаче в БГ 30% се усвояват 70% се крадът" :). Надявам се сега да не е така !

29

Шемет

преди 12 години

Интересно ми е този с какво прегрешение го държат да е послушен и да изпълнява извратените прищявки на Тиквата и Цуци?

28

Gen

преди 12 години

Браво на ГЕРБ - черноморието е страшен ПР шанс - там е дивия запад от 20 години насам.

27

Анонимен

преди 12 години

Do VSI4KI MUTRI!Naj nakraiia se nameri niakoj kojto da napravi svobodna ivica i v Slancev Briag za tapiiat 4algarski selski turist!

26

БГ Съдия

преди 12 години

Батенца, кой ми реве още, че му липсвал Станишев, ще го намеря и ще му забия главата в стената !

25

Анонимен

преди 12 години

На снимката виждаме следващият президент на България! :)

24

Анонимен

преди 12 години

bravo

23

Данчо

преди 12 години

Отново си ги мерите мераците.Кервана блее,кучетата си джафкат,а *** смъкна по няколко кожи от нас.Да ти е.. държавата,политиците и заспалия дебилен тарод!Крадът като за световно!Търговец ли е,беси го на шестия месец надолу с главата!В Лондон показват как се реагира.Няма ялови,дирижирани протести!Народа вече го духа,според ф-*** "История на света".