406

Станислав

преди 12 години

до НАТАЛИ: Чула си? Къде си го чула? В Шоуто на Слави ли?

405

НАТАЛИ

преди 12 години

ПО ПОВОД ТЕМАТА,АЗ СЪЩО БЯХ ЧУЛА НЕЩО ПОДОБНО.И не мисля,че Слави лъже,но нали знаете,като имате вуйчо владика всичко става хахахх

404

Анонимен

преди 12 години

Слави на ***!!!!!!!!!!

403

Анонимен

преди 12 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ПО-ГРОЗНА СНИМКА НЕ НАМЕРИХТЕ ЛИ

402

Гост

преди 12 години

Ексклузивно!!!Интимно ... Азис и Китаеца с домашно видео.! Свали: wupload/file/83935640. (Натискате Слоу Долнлоад,чакате 20 секунди и сваляте) Приятно гледане !

401

Гост

преди 12 години

Ексклузивно!!!Интимно ... Азис и Китаеца с домашно видео.! wupload/file/83935640. (Натискате Слоу Долнлоад,чакате 20 секунди и сваляте) Приятно гледане !

400

Славчо

преди 12 години

"Това по никакъв начин не променя отношението ми към този човек (б.р. - към Волен Сидеров Според съда няма значение какво се казва, а кой го казва. Разбира се, че ще обжалвам на втора инстанция. И още веднъж - мнението ми за този човек никога няма да се промени", коментира за "Стандарт" Трифонов. Др.Трифонов не за първи пътр си присвоява правото да се държи като ***, което е и непочтено, и незаконно. Един 45-годишен ерген не подлежи на превъзпитание , а на наказания и то колкото е въжможно по-често, така че илите да го вразумят, или да покажат, че това е обществено опасен човек. За мен това е личност без всякакви морални и културни задръжки. Слави и морал, Слави и култура Боже, прибери си вересиите!

399

Брюксел

преди 12 години

Сега слави ще осъди бг съда в Брюксел на 500 000 Евро обезщетение за нанесени морални и материални вреди. Атака се ***, но народа ще плаща

398

От Германия

преди 12 години

Фюрер е немска дума и означава водач. Тя се използва и в днешно време и не е обидна. Гешефтсфюрер например означава мениджър на фирма. Тази присъда за мен е сделка на съда с ГЕРБ и Атака, има къде къде по-фрапиращи случаи от този на фюрера Сидеров

397

?

преди 12 години

" Който се смее последен, се смее най -добре." - Да почакаме следващата съдебна инстанция, търпеливо и без истерии. Може пък да станем свидетели на справедлива присъда, защото българският съд е доказано непредвидим.

396

Баба Яга

преди 12 години

Колкото и да плюете Волен, днес в предаването на Албена Вулева гост беше ясновидката Николета,спечелила второто място в "Ясновидци".Тя предсказа..."Следващият президинт ще има буква "С" в едно от имената си, но няма да е Сергей Станишев".Вера Кочовска също предрече,че следващият президент ще е Волен.

395

anonimen

преди 12 години

tezi i dvamata sa kompleksari,nervni ,vajni s ogromno samo4yvstvie .vreme e i na dvamata da se skriat.nedokazali se kato maje i ba6i ni poy4avat godini nared .ne mislia 4e te sa horata za koito si zaslyjava da govorim .sega na fona na svetovnata kriza trabva da mislim za oceliavaneto si a ne za tezi novobogata6i .

394

Анонимен

преди 12 години

401, абсолютно точно, тоя плешивия чалгар май ще излезе прав с репликата си "няма такава държава". Интересно, ако луфтханзения герой не беше подкрепил управляващите, дали 'честните' съдии щяха да му присъдят тези кинти през миналия месец юли.....

393

До 398

преди 12 години

Ами като искаш вън от ЕС излез бе, ***. Отиди в Африка при маймуните или в САЩ. ***!

392

el turko

преди 12 години

Mrazya Volen, no preziram Slavi!!!

391

betiroko

преди 12 години

Господи ти който си на небето , има ли свестни съдии в нашата красива продадена държавеа

390

Анонимен

преди 12 години

За обида 45 000 глоба, за прегазените и убити хора от прокурорското синче 1500 лева глоба.

389

Анонимен

преди 12 години

Направо не е за вярване, някой ден така ще се съдим и за "демократ"... Накъде върви светът!

388

ikavalov

преди 12 години

Наистина комерсиалната бТВ изобщо не каза за товасамо хубави неща за тях споменават

387

Анонимен

преди 12 години

Добре дошли в Европа! Само на Стария континент могат да разглеждат термините "фашист" и "фюрер" като клевета и/или обида. Тоя ЕС не е за нормални, и искам вън!