20

Анонимен

преди 12 години

Цитат на Албърт Пайк 33 степен,-масонския папа(шотлански ритуал) :- нашия (бог) е луцифер ,за наше съжаление на (масониоте) и Адонис(Христос)също е бог,но ние ръководим и той ,светът ще се нареди според нашите изисквания след 3 световни воини(двете минаха)изказването е през далечната 1798г,,,днес в 21 век на този *** статуята стои точно срещу белия дом

19

Анонимен

преди 12 години

Хайде стига вече с тази измислена държава ЕС няма такова нещо всяка жаба да си знае гьола.

18

an

преди 12 години

ДРЕМЕ ИМ НА СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ ЧЕ ПАЗАРА Е ЕКСПЛОАДИРАЛ. ДА МУ МИСЛЯТ ТАКИВА КАТО МУТРЕСТАНИЯ. СЪС 100 ЕВРА ПЕНСЙИ СЪС 200 ЕВРА ЗАПЛАТИ И ЦЕНИ ПО ВИСОКИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ. В МУТРЕСТАНИЯ СМЕ СТАБИЛНИ КАТО УМРЕЛИ КУЧЕТА.ДРУГАРЯ ВИ РЕЗНИ-ЛЕНТИЧКОВ МУ ДРЕМЕ НА САЙДЕРА ЧЕ В МУТРЕСТАНИЯ 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ И ДА СИ НАХРАНЯТ ДЕЦАТА. ВАЖНОТА Е ДА СИ РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ. И ЗА ВСИЧКО ТОВА Е ВИНОВНО Ш.БАНОТА ПЛЕМЕ.ЗАЩОТО 21 ГОДИНИ НА ВЛАСТ КАЧВА САМО МУТРО КОМУНИСТИ. *** НАРОД....

17

Съвет

преди 12 години

Премиерът Борисов посъветва САЩ и други държави с икономически проблеми да вземат пример от България. "Колкото и да ми е неприятно това, което става там, те трябва да приемат българския модел - фискална дисциплина, финансова стабилност", заяви той. Държавите, които според Борисов трябва да почерпят ценния български опит, са Испания и Италия.

16

Анонимен

преди 12 години

Аз ви казах влезем ли в евросъюза той ще се размаже и фалира !!!

15

Анонимен

преди 12 години

Тия сигурно играят на по 1 000 000 кебапчета

14

Анонимен

преди 12 години

Пише се "експлоадират" , какъв е смисълът да се чете по-нататък ?!Не знаете български език, а сте седнали да критикувате англичаните , или да давате съвети , боже, прости на неграмотните люде!!!

13

Калин

преди 12 години

нашия ***.. бръмчи ден и нощ...от раз ги решава нещата!!!!

12

fifi

преди 12 години

нагласена работа с тези така наречени грабежи-как ли пък не полицията да не може да ги спре-не иска, защото това ще е повод да въведат визови ограничения за навлеци , като между тях сме и ние, защото вече се обяви, че това са бедни, които разграбват.Така беше и с 11 септември-тогава странно как едно самолетче си летя необезпокоявано докато разбие кулите близнаци, после едно човече в норвегия изпозастреля невинни хора, като след това норвегия въведе визи, сега англия ще направи същото

11

Анонимен

преди 12 години

Ето,това е да сме в ЕС!Вземат пример от нашата Тиква!

10

Eвропейски лидер

преди 12 години

Аз като лидер винаги съм се вслушвал в гласа на Народа защото не друг, а Народа е моят работодател. Старая се да разбирам желанията и мислите на хората, да бъда като тях в живота и в работата си, а както е казал Народа- "по- добре корем от бира, отколкото гърбица от работа." Та затова и аз като Народа гледам да не се преработвам.

9

а

преди 12 години

нащичкия през това време работи ли работи, реже ленти като за последно, вместо да си почива !

8

Stany

преди 12 години

Така ще е докато долара не се замени с Амеро, новата валута на САЩ, Канада и Мексико. Така САЩ ще прехвърлят част от огромния си дълг на съседите си и нещата ще се успокоят за 10-20 години. А ние от останалия свят ще душим к.ро.

7

Анонимен

преди 12 години

Така им е наредено на тези пешки.

6

Анонимен

преди 12 години

Пазарите не експлодират, а си сриват. Лошо сравнение, но на тийнейджърите им е простено да грешат.

5

Боко

преди 12 години

Ех мислех да ходя на мач, ама щом колегите се скатават така, всичко пак пада на мойте рамене. Пак аз трябва да гася пожара.

4

re

преди 12 години

Всичко се движи по план. Що да не поцъкат малко тенис на маса.

3

Анонимен

преди 12 години

Stiga s tiq krizi be!!! Az lichno sym v kriza ot 1996! Ne mojete da me uplashite!

2

бЕдНяК

преди 12 години

"Евролидерите на тенис, докато пазарите експлодират" - което предполага, че знаят какво "трябва" да се случи и за по-голяма достоверност ще се правят на изненадани.

1

повторение

преди 12 години

Всичко е планувано предварително....Какво се чудите!!!Така е било и през 30-те години на миналия век.