120

Анонимен

преди 12 години

Всеки македонец знае :1. Метеорита е бил македонски2. ДНК е македонско3. Слънцето е забравена македонска централа за термоядрен синтезЕдинствено Лили Иванова не е македонка, защото е изнасяла концерт по времето на Големия взрив. Някои македонски ренегати дори твърдят, че в началото не е било Словото а Ла Минор изпято от Лили.

119

Анонимен

преди 12 години

до 102:това кога го видя- преди да те затворят в лудницата или по време на престоя си в нея? Или все още чакаш да те приберат. :))

118

Виж, ЧЕТИ

преди 12 години

Моля за ВНИМАНИЕ до всеки Българин който се чувства такъв.Група за реакция срещу опасността от предизвикване на най - голямата екокатастрофа в България.Ние сме против Българският Чернобил - добива на шистов газfacebook/media/set/?set=a.135863989827759.35784.100002124765519#!/groups/ecobg/Прочете и подкрепете, защото децата Ви след време ще имат деца с по две или повече глави и вместо крака - копита, да не говоря за други дефекти

117

До .........

преди 12 години

Проблема не е откъде сме произлезли - проблема е кой ни управлява сега и накъде ни води... Защото нищо от случващото се напоследък не е случайно... Остава сега и АР-ът да се появи...

116

Анонимен

преди 12 години

Само че упътването за употреба не е паднало и то тук, а се е загубило някъде из мъглявините и сега ще си блъскаме кратуните /в пряк и преносен смисъл/ по време на чавешкия си живот. Те явно него търсят учените от Церн.

115

Виктор

преди 12 години

Всички блага, които ползваш включаю това на което пишеш в момента са продукт на това ограничено(изискващо доказателства) мислене на гадните материалисти. Сравни една светска и една теократска държава, да видиш какво носят на хората двата подхода.В Европа ги видяхме какво направиха-десет века потисничество на човека и скоткса мизерия.В близкия с изток на там ги влече.Дето има една приказка науката създава самолети, религията ги блъска в сгради.

114

Viktor

преди 12 години

Как може да има спор ,че и победител в него, когато едната страна приравнява опит с повторяема резултатност с това което розовият уникрон им е казал само на тях на сън. И за какви расъждения иде реч щом доказателство е *** дума по дефинция?Това една идея да е красива или приятна не я прави истина. Как може де се отрича същестуването на нещо , кето се ползва ежедневно в практиката.Пряката селекция в животновъдството какво е ако не ютилизирана еволюция.Или Господ е създал и кравите рекордьорки

113

до Виктор

преди 12 години

...И да не отварям въпроса затова колко много спонсори и хора ще се чувстват прекарани заради всичките изядени и похарчени пари от тези еволюционисти/материалисти....За тях няма връщане назад.

112

до Виктор (113-ти)

преди 12 години

Точно в сложноста на микрокосмоса е доказателство за разумния дизайн.Каквото и да се доказва живота е много по-различно нещо от съвкупност на вещества, комбинирани в определени отношения, количества и условия.Точно затова и еволюционистите и материалистите така яростно се опитват да намерят доказателства, а досега само изфабрикуват, защото иначе ще трябва да се съгласят с теорията за разумния дизайн и едни "*** и ограничени теолози" ще излязат победители в спора за НАЧАЛОТО.

111

Виктор

преди 12 години

Тая декартова логика,че сложно от просто не става отдавна е опровергана даже опитно.Теолозите , както винаги са минимум век назад в мисленето.Зад идеята за Създателя не стои нищо освен желанието на човека да си погъделичка усещането за собствена значимост.Приятно е в крайна сметка да се окажеш много велик по наследство.Комплекса пепеляшка.

110

катя

преди 12 години

Ураа! Аз съм извънземна! Знаех си!

109

Анонимко

преди 12 години

Определено са прави тези, които казват, че не милиони, трилиони години да минат, живот и ДНК няма как да станат от нищото, НЕЩО ги е зъсдало, случайността нте може да роди гениално творение, просто това нонсенс...но нека материалистите си поблъскат главите още малко, след това ще видя ИСТИНАТА, но може и да е късно...

108

до 667

преди 12 години

много си близо, ама не е съвсем така

107

Анонимен

преди 12 години

tova e verno 4e sme proben experiment

106

Анонимен

преди 12 години

И с милиарди пo трилиони години да се е разполагало резултат нямаше да има.Живот и ДНК не се получава само от градивни елементи.Ама тъпите материалисти/еволюционисти продължават да си вярват и да търсят "доказателства". Само стъкмистика правят досега и нищо ново не са дали. Ако има научна група, която на-много е лъгала хората са именно те.

105

Анонимен

преди 12 години

86, за целта се е разполагало с милиони години :)Към хейтърите: айде заравяйте се и млъквайте!

104

Анонимен

преди 12 години

Пълни глупости.Ей тия учени не щат да си признаят очевидното, а именно че за нищо не стават по тоя въпрос и само харчат на вятъра парите на данъкоплатците.Все едно да ме убеждават, че като смеся в една тенджера необходимите ДНК фрагменти, аминокиселини и не знам си още какво.., и разбъркам хубаво с черпака на баба ми ще може по-бързо да си имам колкото си искам братчета и сестричета.Фалшификатори на факти са тия еволюционисти, нагли лъжци, които нагаждат фактите към измислените си теории.

103

пулбек

преди 12 години

Рептилите не са създали нашата цивилизация. Тя е създадена от друг тип и вид хуманоиди, които си приличаме много и не си сповмням, но май бяха от съзвездие "Вега". Но има много цивилизации на хуманоидите в космоса. И на земята има от други цивилизации колонии. Под Атлантика има колонии, в центъра нап ланетата, на много места. Рептилите май имат две или три колонии тука, а другите не зная. А под един архипелаг в Атлантика има и подземна база на хора и извънземни. Във всекис лучай сме Хуманн.

102

Анонимен

преди 12 години

пълни простотии заплатаджии хората са гладни те се занимават с глупости,по добре да не се знае как и защо сме тука

101

ves666

преди 12 години

ne ste sazdadeni ot reptiliite, nito ot meteoriti ,ne se zablyjdavaite sastestvyvate ot edin miliardi polovina godini ne mistoto da go pishe tyk .moga samo da napisha che v kosmosa imashe voina i vasheto prisastvie neee slychaino na zemiata.