59

попа

преди 12 години

е тогава сменям цената на гофи / 0т 5500 на 12000/ забравих вчера продадох 9 коли втора ръка/ от сутинта ме чакаха 15-20 човека/ така че имая ръст/ в мойте фантазийййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййй

58

до skatelite

преди 12 години

Е т'ва е, как набързо направи един подробен "анализ" на пазара на нови автомобили в България! Направо ти "завиждам" за анализаторските и аналитични умения :) И само една забележка: ръстът е на годишна база, а не на база нивата отпреди кризата :)

57

Анонимен

преди 12 години

Като видя Volkswagen и повръщам!

56

Иван

преди 12 години

Мрънкачите се събудиха.Искат да стоят пред компютрите и от време на време да проверяват дали са им влезли парички в сметките.Дори животинките ако не се потрудят да си намерят храна стоят гладни.Това трябва да стане ясно на всички които реват и хленчат по форумите.Работиш - ядеш,работиш много - ядеш много а ако работиш много много си купуваш такава кола.А вие само ще четете статистики.

55

5q

преди 12 години

до skateliteНе лъжат.. Истина е .. Колко луксозни возила катастрофират на ден? Всички си ги подменят с чисто нови коли след това..То и прокурорското синче ще лъсне с ново возило..Ние нека си ядем ушите както ти казваш..За нас никой не мисли..Нас само ни мачкат по тротоарите..

54

skatelite

преди 12 години

лъжат. не ги е срам. няма какво да ядем, умряхме 3 пъти вече от глад и си изядохме ушите. Асфалт не ядем и сме много гладни, а те си купуват статии и ни лъжат най - нагло. Сякаш ние не знаем как точно стоят нещата. Нищо не се купува в България, хората нямат пари. Магазините за коли са картонени макети само за красота иначе нищо не продават. И колите по улиците са холограми и аз нямам кола, това, което го виждат хората е илюзия. При това не са питали Станишев дали е вярна тази информация

53

келеша

преди 12 години

богатите стават по-богати, бедните - по-бедни!

52

екзорсист

преди 12 години

Скоро ще излезе статистика,че в България има ръст на купуването на космически совалки 100%. Боко и Цвъки ще са партийно купувачи. Богатеем ех. Оня ден се прибрах от Гърция(командировка) .Там се запознах с българин,който има агенция за недвижими имоти.Каза ми,че масово българи продават апартаменти в курорти на 50% от стойността.Сигурно ,за да си купят нова кола.Пък може и да се прехранват.БОГАТЕЕМ ЕХ,БОГАТЕЕМ.

51

ШОПЪТ

преди 12 години

При 2 млрд. контрабанда все има кой да купи.Но все пак нещо ни баламосват.

50

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

Купуват предимно софиянци... така, че...

49

Анонимен

преди 12 години

Странна работа хем минаваме на най-евтините храни хем купуваме повече нови коли.Това е меко казано мноооооооооооого странно...Остава да излезе новина че имало ръст и в продажбите на имоти и цените щели да покачват.... и направо ще си умра, но от смях...

48

Гагарин

преди 12 години

Увеличението на продажбата на нови коли някак си не връзва с непрекъснатите вопли за това, че хладилниците са празни!А пък нещо и курортите са пълни, та не знам.....Серьожата СтаниШеф ще трябва спешно да смени репертоара!А може би някой хладилници са наистина празни?Интересно е на кои хора са празните хладилници?Кутев да вземе мерки да се плюе поактивно по ГЕРБ, че нещо пропагандата на комуноидите издиша!

47

Зрител

преди 12 години

Е оня ден по новините казаха точно обратното,че имало пад в продажбите! На кого да вярвам ся??

46

Анонимен

преди 12 години

И какъв е проблема да си купиш нова кола на лизинг ???Даже при заплата от 900-1000 лв................в момента почти всеки работещ може да си купи кола на лизинг.Друг е въпроса дали ще издържиш 5 години да внасяш по 500 лв.

45

правилно

преди 12 години

При боко ,приятелчетата му фирмаджий масово крадат и рекетират народа и дебелеят-кърлежи...!!!

44

wv

преди 12 години

ЕЕЕЕЕЕЕХ 7 гражданино с градско мислене,нещо си объркал статистиката

43

ТЕ , Т"ВА Е ИСТ

преди 12 години

....А, ВИКАТ:.....НАРОДА БИЛ "БЕДЕН"....?????!!!!!ГЛАДЕН ГОШКО ---ЗА КОКОШКА!

42

лизинг

преди 12 години

ХУБАВО начукахте "- "ама четете сделки който са ЛИЗИНГ ама ако спреш да плащаш и колата си отива при банката:))) Смешници върете вижте колко такива коли се връщат от лизинга!!! тва едно време така разправяха тия в Испания си купували апартаменти за 200 000 евра ей така за две години работа а то било да го плаща цял живот:)))БАНКИТЕ И ЕВРЕЙТЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТЪТ!!

41

norm

преди 12 години

Видно от коментарите и оценките им,червенотиквеничковчетата за пореден път не признават фактите,а упорито и тъпо следват съветите на работодателя си Кутев,не е важна истината,истината е в плюенето.Няма ли някога да вземете малко да поумнеете и започнете да мислите със собствените глави,ако нещо още е останало в тях.Какво лошо има в това малко повече българи да се сдобият с нова кола.

40

До 39

преди 12 години

Еми при тези цени на колите втора ръка излиза по-евтино да си купиш нова.