17

Анонимен

преди 12 години

и мога да ви кажа, че два тона си е нищо и никаква купчинка...

16

Анонимен

преди 12 години

***...на лозето имаме над 2 тона стари железарии, които са събирани повече от 30 години. Сега ако реша да ги натоваря и да ги продам ще ме арестуват, така ли? И ко... да ги закопая някъде? WTF?!

15

ЦЦ

преди 12 години

Трябва да се намали драстично изкупуването на метали и популацията на цветнокожи - "***". Изкупуване само след лиценз, а цветнокожите може а напускат гетото само с пътен лист.

14

джъстис

преди 12 години

Според мен, заловят ли те с цветни метали без лиценз - разстрел.Другото е, заловят ли те да си с цветна кожа - разстрел без присъда.

13

Анонимен

преди 12 години

Ще го гепят разбира се. Щом не си плаща "членския внос"

12

ot pleven

преди 12 години

V PLEVEN VSEKI *** IMA LICENZ I KARUCA PO CIAL DEN VOZIAT ZAKONNO PRIDOBITO JELIAZO OT VILI CHASNI DOMOVE I ZAVODI S ZATIHVA6TI FUNKCII

11

bolka

преди 12 години

Поддържам мнението, че трябва да се спре изкупуването на желязо или поне да се намали драстично броят на пунктовете, които ще имат това право. Не е възможно да се контролират всички пунктове, те са толкова много на брой. А че точно там е мястото, където се пласира краденото и ограбеното желязо, е повече от ясно. А за старите бракувани коли - има фирми за това

10

Кратун

преди 12 години

Не мога да разбера какъв е проблемът, ако е успял да събере 1200 кг железни ***? Ако докажат, че го е крал отнякъде - добре, затвор, глоба, общественополезен труд. В нашият град например е съвсем нормална практика *** бригади да събарят безплатно стари сгради срещу материала - стари тухли, дограми, желязо. Ако човекът се е трудил, защо ще го опандизват?

9

Maraba

преди 12 години

Уха!Помъкнал е стария москвич и ся ще търка наровете.Престъпник!!!Не е като да правиш гонки по софийските сокаци!

8

crus

преди 12 години

предложението ми беше ирония за неразбралите .... неадекватния бг съд вероятно ще това ще отсъди ...

7

До № 5

преди 12 години

Според мен, полицията трябва да е активна и да проверява лица, предали скраб, със съмнителен произход, нали? Защо да не се разкриват и предават на правосъдието извършителите на кражби, а да се санкционират само и преди всичко пуктовете?

6

И на чичо, от село

преди 12 години

И на чичо, от село ли ще вземат "Москвича", че е събрал едни железа, за да ги предаде и си помогне финансово на пенсията!?

5

алумин

преди 12 години

Освен това от пунктовете трябва да докладват на полицията за съмнителни типове, а не *** да занесе нарязана камбана или паметник и да каже "от дедо ми". Ако полицията намери нещо такова в пункта директно да го затваря и яки санкции, тоя цял живот да плаща после.

4

алумин

преди 12 години

Да закрият пунктовете защото някой краде? Дайте тогава да закрием и магазините, защото на някой парите му може да са от крадено желязо, хаха. Трябва да стане така: носиш желязо, носиш документи за произход или описание, пишат ти данните и си ходиш по живо по здраво.

3

crus

преди 12 години

и са 10 години ефективно .... в пазарджишкия за рецидивисти ...

2

Siganin

преди 12 години

по скоро да се закрият пунктовете за метали.

1

Един Българин

преди 12 години

А сега какво ще правим, а? :) Искаме сухо с жилиязу не може.