126

Иван

преди 12 години

Какво общо има ПОЧИВКАТА (каквато и да била тя) с 24 часовото нарушаване на общественият ред. Ами да напишем за Слънчев Бряг и др. Закони ! Какво става в Сънчев Бряг, на мен ми е ясно. Рушвети, продажни административни чиновници и мега корумпирани полицаи. Сами си задайте въпроса има ли редови полицай в България назначен по честен начин. Е докато е така няма какво добро да очакваме от тях !

125

Хмм

преди 12 години

Никой не е длъжен да ходи където и да било, щом не му харесва. Нали затова е ПОЧИВКА - за да избере човек къде да отиде и как иска да си изкара. По целия свят има курорти, на които се ходи за забавление и които предлагат изцяло условия само за почивка. И всеки нормален и достатъчно интелигентен човек може да си избере. Кой Ви кара изобщо да ходите в Сл. бряг, да си давате парите, след като знаете, че няма да Ви хареса и след това да се оплаквате?!

124

Иван

преди 12 години

Как щи ги арестувате ли ? Нормално е да им бъдат проверени документите за самоличност и ако не са в тях се сещате ! След което може да им се търси отговорност за нарушаване на общественият ред. Мисля, че има начини да се противодейства на този терор по курортите ни. Пак ще повтарям няма нищо лошо в това да се пие алкохол по заведенията и хотелите, но след като се излезе от тях както пияните така и трезвите трябва да спазват общественият ред, а полицията е тази, която трябва да следи за това.

123

Анонимен

преди 12 години

полицаите ли създадоха хотели ?на какво основание да спра и арстувам пиян турист за това че се е напил идошъл в бг да харчи парите нали не смяташ че пак ще дойде ако ги хвърлим всички в затвора което няма как законно да стане Законът е такъв че полицаят гледа и се наслаждава хотелиера печели ясно ли е на всички недоволни Ако имате пари променете ги с удоволствие ще ги съдим на по една седмица затвор тогава може и ида им хареса и затворнически секс търове да уреждат след тва

122

Иван

преди 12 години

Отново стигаме до извода, че в нашата страна право охранителните органи не изпълняват своите задължения. Какво лошо има да се пийва но защо си затварят очите господата от полицията. Как може пияни тумби да се разхождат по улиците и да навикват. Ами в развитите държави просто щяха да бъдат арестувани и докато изтрезнеят щяха да бъдат и осъдени. А тук какво? Полицията мародерства обикновените граждани по пътищата !

121

Дедка

преди 12 години

То нали ако го направят това, няма да останат туристи там. Не разбраха ли тези хора, че им идват заради шумотевицата и пиенето, а не защото Слънчев е прекрасна туристическа дестинация? Те хората знаят, че това е мястото да пият като *** и затова ходят там. Никой нормален няма да отиде да почива в Слънчев бряг!

120

Анонимен

преди 12 години

Всъщност искането за вечерен час няма нищо общо със спокойствието на почиващите. Идеята на хотелиерите е туристите вечер да не ходят по баровете, а да си пият в хотела :-)

119

Анонимен

преди 12 години

Единственото място на българското Черноморие, където човек може да си почине без да му повръщат по краката и до 5 часа през нощта да му надуват главата с мазни чалгии е Албена. За съжаление навсякъде другаде ситуацията няма нищо общо с понятието "почивка"

118

Анонимен

преди 12 години

В краят на юни бях за 3 дни на семинар в Слънчев бряг. Толкова противно, шумно и мръсно място едва ли има някъде другаде по Черноморието. Някакви чудовищни бетонни конструкции във всякакви варианти на кича са построени една върху друга без грам озеленяване и наистина е пълно с пияни крещяши младежи. Просто не мога да разбера как нормален човек може да си помисли да отиде там на почивка.

117

sokem

преди 12 години

v chas li ste v greece e strashna rabota i vodata kade kade... tazi godina bqh tam i sega ne mi se hodi po nasheto chernomorie nikade da ne govorim pak za pulniq s utaiki slanchev brqg! anabolovi batki da si pokazvat muskulchetata i da ti lazqt po nervichkite nikoga poveche :)

116

до Ицо канадеца

преди 12 години

елементарен си, а и за сметка на това ***!!! Сигурно ти липсва бетончето и чалгичката там, ако изобщо си припарвал...

115

ico canadeca

преди 12 години

abe kakva garcia mi hvalite tuk 99 procenta ot plagovete ca camo kamani ibodlivi givotni da ne govorim ce vseki moment niakoi chte rechi da stackuva tia ca edni falirali bokluci

114

Иван

преди 12 години

От друга страна туроператорите не харесват идеята да се сложи край на алкохолния туризъм.Много от тях участват в организирането на алкохолните обиколки и не им допада идеята тези запои да бъдат забранени или да се въведе пределен час за сервиране на алкохол.Дават за пример Кипър, където навремето забраняването на алкохолния туризъм довело до 12% спад в броя на туристите.-----Това какво харесват туроператорите изобщо не е важно. Може да има и 20% спад в туристите,но да дойдат нормални хора.

113

Анонимен

преди 12 години

"Това е недопустимо за европейски курорт с претенции, пречи на всички, които пристигат, за да почиват и на целия туризъм.----------Госпожо Иванова, Слънчев бряг отдавна е една пумийна яма, това не е курорт. Били ли сте в някой истински курорт (например в Гърция или Италия)? Ако не сте, можете да посъберете пари за билет до там. Идете, вижте и сравнете!

112

piqn sam

преди 12 години

slanchev briag is the best!

111

Анонимен

преди 12 години

Строиха като за световно, сега вият, като на умряло. Държавата трябва да подпомага бизнеса им, да не им търси данъци и веднага да разобличи тези, които "лепнаха етикета алкохолен туризъм". Все пак, нали работят "на ползу роду".

110

Анонимен

преди 12 години

Еми какво да се прави чужденците като не могат да пият ударят 2 водки и са леш.

109

до 114

преди 12 години

Не мога да ги разбера такива коне с капаци които едно си знаят и си циклят от малоумие...е то те са тези които са прецакани "почивайки" си на нашите "чудни" и най-вече "ефтини" курортчета...пък нека "глупаците" да си ходят в Гърция и да им е "зле".

108

Анонимен

преди 12 години

"Европейски курорт с претенции" , малее тая *** европейски курорт, Ами там само пияни *** от цяла Европа се изсипват и като си тръгнат даже не знаят в коя страна са били на почивка. А да не забравя и камарата западни пенсионери , нашенски мутри и селяци от цялата страна... а и е крайно време да го прекръстят тоя курорт на "Бетоннен бряг" ...

107

Анонимен

преди 12 години

Хем сърби, хем боли! Хотелиерите дали ще са съгласни, клиентите да им превеждат пари в сметките и изобщо да не идват? Няма да имат разходи за персонал и подръжка, а проверяващите и семействата им, ще работят и почиват на спокойствие.