45

до 41

преди 12 години

Ама вие наистина ли си мислите, че не са завъртяли далавера със снимките... Просто Фейсбук е на мода сега и затова са и там, за да са онлайн постоянно. При това, тези неща не ги решават сами. Имат агенти, по-хитри и от тях.

44

Анонимен

преди 12 години

Ех, защо Бекъм не е мой баща...

43

exooo

преди 12 години

v bg maikite vra6tat mai4inckite na darjavata,ako deteto im e na zabava4ka.belite drjavi ni ce cmeqt na problemite i imat mnogo deza,za6toto ca bogati i dezata im imat bezgrijno detctvo.ctaclivo dete e i da6teri4kata na bekam.

42

arrogance

преди 12 години

Ама защо го четете като пишете такива *** и изпростели коментари. Подминавайте заглавията, ако може с усмивка, а не с типичните за българския манталитет негативизъм и злоба. Носи си новите дрешки, не се взимай насериозно и си гледай живота. Как може да има толкова комплексирани хора! Да им е жива и здрава дъщеричката

41

Анонимен

преди 12 години

евала, че пускат снимките, а не ги продават за милиони на някое списание, като повечето звезди

40

до 33

преди 12 години

А ти сигурен(а) лиси , че не е креъстена така заради Стефани Харпър ахахахахахаако ще тирбушон да я кръстя какво ми пука.И другите хора имат деца чудо голямо как я били кръстили.

39

тежкар

преди 12 години

Голем ПРАЗ! Да ги е.. и *** нещастни. "Големата" новина.

38

до 26

преди 12 години

Аз лично съм против вмешателството в неща, които трябва да са дело на природата /освен при жизнено важни ситуации/. Но някои постъпват, както намерят за добре /според тях/. Здраве да е - това мога да кажа.

37

чичо Митко

преди 12 години

Защо хората като им се роди дете казват "аз съм горд с нея/него", а не казват "толкова съм щастлив, че имам момиче/момче"? Това да кажеш че си горд с нещо по ми прилича да си изработил някакъв предмет на струга, и много се гордееш с него, или някаква красива картина ако си нарисувал, ама тук си е чиста случайност какво ще се роди, майсторлък няма и каквото и да е все си го обичаш :)))

36

ръфляк

преди 12 години

И сега ще го почешем, после ще го преместим у десния крачол. Мно-о важно.

35

ВМ

преди 12 години

аз лично предпочитам да чета такива новини вместо: - Луд изтрепа 65 деца- Зверска катастрофа отне живота на четирима- Хванаха в корупция министър....- Цистерна разля... тона отровен химикал- живота в Бг поскъпна- Тока и парното се увеличават с ..% ......и определено е по добре хора като Бекъмови да се множат а не гнусните ***

34

Анонимен

преди 12 години

До 33Благодаря за пояснението! Хубаво е , че хората имат любима книга. Ей на ако ББ имаше син щеше да се казва Винету!:))))

33

8-ия ден

преди 12 години

За тези, които искат да научат нещо за името ХАРПЪР на малката дъщеря на сем. Бекъм :Името Харпър не е случайно избрано, това е името на американската писателка Харпър Ли, авторка на романа Да убиеш присмехулник, обявен за най-добрия роман на 20 век от американското списание Library Journal и за най-добрия роман на всички времена във Великобритания. Сюжетът и персонажите са донякъде базирани на живота на авторката, семейството и съседите ѝ, както и на събитията в нейния роден град в Алабама, когато тя е дете.По изявления на семейството на малката Хапър, родителите са се спряли на това име именно заради романа, който им е любим.За седмиците/севън/ вече 24галактика ви каза....

32

до 30

преди 12 години

Лек и на Вас!Човек трябва да си цени времето и да не го прахосва така, и Вие сте прав/а.

31

gkl

преди 12 години

Голямата световна новина!!!

30

до 29

преди 12 години

Прав/а си, за жалост винаги ще има такива индивиди и не трябва да им се нерви човек. То да беше х.й да му го набиеш....то акъл.Лек ден!

29

от 16 до 27

преди 12 години

това са просто показатели, нещо като статистика на мисълта, елементарно е да се разсъждава така

28

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Бекъм е обратен

27

до 21

преди 12 години

В пост 16 си виж последното изречение. Викаш много е интересно да се четат поредните *** изказвания "Абе к'во ме занимавате с тези бе"??? Сякаш са му навряли от екипа само тази тема и няма други на главна страница. Сякаш от екипа са го накарали да кликне върху това заглавие? Това е ***.

26

до галактика

преди 12 години

Доколкото знам, Виктория ражда със секцио, може би и четирите, ако и този път е така, това говори, че са се престарали с "орисването". Ако не знаете, на времето Йоко Оно издокара синчето си да се роди на рожденния ден на Джон Ленън.