127

Анонимен

преди 12 години

Решението е ясно - да сложат чип на всеки жител на планетата...

126

Патилан

преди 12 години

Очевидно е, че ролята и значението на САЩ в света вече намаляват и ще намаляват още.САЩ имат най-големият ВЪНШЕН ДЪЛГ, като общ размер в целият свят. Голяма част от парите ги дължат на Китай. Как ли? Ами когато американското правителство напечата ДЦК, някой ги купува, интересно е че неприятностите на Строс-Кан са започнали един месец след като той е казал че "вашингтонският консенсус се е изчерпал". Преведено на човешки, той е казал че доларът вече не може да играе роля на световна валута. Доларът няма покритие и е просто една хартийка. САЩ са *** в световната икономика, рече Путин, Чавес нарече САЩ *** за световната икономика също, Интересно,а сега и Китай го казва, (звучи като заговор петрола вече да не се продава с Долари). Това би обезценило долара до цена близка на хартията т.е. едно кило долари=едно кило хартия. Да се молим САЩ да не пуснат HAARP в действие срешу Китайците, че войната, която ще запалят тоя път, ще бъде страшна. Ако се сещате, че класния ръководител на Гърците са САЩ - гледат от тях, плюскат, пият и слушат бузуки, а другите ги кредитират. Ако има по-нагли от Гърците правят стачки да не бачкат да плащат. Докато САЩ....... тези имат и военна сила и по скоро ще направят голяма война вместо да платят. САЩ никога няма да платят дълговете си защото не искат, а и да искат не могат! Долара отдавна е хартия без покритие която се крепи на силата на оръжието на американците. Америка отдавна не произвежда, а воюва за да крепи долара като световна валута. Единственият изход е САЩ да фалира и света да започне на чисто. Ако оцелее. . .

125

допълнение от члена

преди 12 години

"Наближава криза 3 в 1, отсече Гордън БраунБившият британски премиер Гордън Браун отправи необичайна критика към лидерите на САЩ, Франция и Германия, като ги обвини,че не са взели правилните икономически решения и са пропуснали да се вслушат в предупрежденията му.В резултат на това има опасност милиони хора да останат без работа за цяло едно десетилетие."$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$Аз съм сигурен, че за всички тези световни кризи са виновни ББ и ЦЦ и тяхната партия ГЕРБ...И ако наближава криза, както твърди Гордън Браун, пак те са преките виновници. Сигурен съм, че ако все още беше на власт нашият вожд и дизайнер Серж-нежното, нито щеше да има световни кризи, нито щяха да се повтарят. Просто нашия като каза: "КРИЗА НЯМА!" и криза нямаше, ама отде се взе тоя Бойко, та *** мамата на световния ред, още не ми го побира ума?!?

124

Червената помия

преди 12 години

126, спокойно .Борисов има за министър на финансите един безспорен икономически гений-Симеон Дянков.Който беше назначен от световната банка да консултира Виетнам и Грузия.Я ги виж сега, какви икономически тигри са и двете!Цял свят се възхищава на това, как от нищото ги направи нещо, така ще направи и от нищото нещо и у нас.Няколко държави се биха за него да го вземат в екипа си, едвам го пусна световната банка да дойде у нас...Бъди спокоен, стискай зъби и вярвай в силата на икономическия гений!

123

Червената помия

преди 12 години

Продължение на 124.А за книжките-не си прав.Виж човека, прочел само "Винету" до къде стигна, а ние с по няколко тона, не тома, литература в библиотеките си как да не съжаляваме за загубеното в четене време, нерви и за диоптрите?

122

член на БСП

преди 12 години

Аз съм сигурен, че за всички тези световни кризи са виновни ББ и ЦЦ и тяхната партия ГЕРБ...И ако наближава криза, както твърди Гордън Браун, пак те са преките виновници. Сигурен съм, че ако все още беше на власт нашият вожд и дизайнер Серж-нежното, нито щеше да има световни кризи, нито щяха да се повтарят. Просто нашия като каза: "КРИЗА НЯМА!" и криза нямаше, ама отде се взе тоя Бойко, та *** мамата на световния ред, още не ми го побира ума?!?

121

Червената помия

преди 12 години

121,нима казваш, че това, което съм написал е лъжа?И развалям общия оптимистичен дух, витаещ в страната ни?Да, недоволен съм от себе си.Вместо да кибича в някое държавно учреждение, и да правя мили очи на началника, и да сменям на всеки 4 години партийната си принадлежност, към тръгнал повече от 15 години да развивам малък бизнес, и то не с търговия и дистрибуция, а с това, за което са ми "подарили " дипломата преди 1989-та от ВМИ.Как да съм оптимист?Поне Симеоново или Аонсу да бях учил, или ВИФ

120

Към Ястребите

преди 12 години

Явно си доста самотен,много пишеш,но и нивото ти е някъде в храстите.Такива хубави кадънки има навън,такова вкусно кафе....подишвай по-често чист въздух навън

119

Castor

преди 12 години

Да направят минималната заплата 140 евро европейците и ще са финансово стабилни, като нас. Ще си изплатят дълговете за нула време...Само. че там ще падат глави...

118

До 117

преди 12 години

И заради хора мислещи като теб ще е все още трудно за България.Знаеш ли ,че и ти излъчваш нещо с текста си и всички ние го долавяме на мига:ти не си хуманен,ти нещо искаш да настъпваш някой професии-ок,ти не си мил,ти не си съпричастен,но си доста недоволен от самият себе си.Чети повече,но не по форумите,а книги от книжарниците.

117

ИСТИНАТА

преди 12 години

ром= турчин-ФАКТ

116

до 118

преди 12 години

като гледам ти си се обявил за *** бе *** заченат на околовръстното

115

Червената помия

преди 12 години

Спокойно ,народе!Ние сме остров на стабилността, рай за икономиката в момент на криза!Даже Борисов каза, че ще ни вдигат кредитния рейтинг.И за работата си не се плашете-винаги в Гърция, Италия ,Испания и Португалия, колкото и да са зле, ще намерят пари, даже и половин пенсия да дават, за да наемат наш гастарбайтер с висше образование да им коси ливадката, да им мие басейна или да им пасе овцете и да им бере доматите или маслините.Или някоя съкратена учителка да мие *** на някой старец .

114

до 114

преди 12 години

не забравяй и НАЙ-голямата *** ***(турците)

113

Анонимен

преди 12 години

Важното е че наш Боко не го интересуват некви си мнения на неизвестни еврупейци и ние сме встрани и отдолу на кризата и не мое на засяга по никъф начин тва животно

112

келеша

преди 12 години

най-бих се накефил да се избият руснаци-американци-британчета в една мощна война

111

келеша до 109

преди 12 години

1. Русия не ме интересува, от нея България също не е видяла кой знае какво добро..2. Британчетата са ***..3. в *** са..4. кефя се..

110

Анонимен

преди 12 години

Българската и руската политика никога не могат да се съчетаят, защото целта на България е да бъде независима национална държава, а руснаците се борят за империя, в която да претопят всички до нещо, което наричат "россиянин".

109

до 108

преди 12 години

тебе кой ли не те ДРУСАЛ бе ***

108

Анонимен

преди 12 години

Ей,келешче, първо виж как ще запушите дупката в руския бюджет, па тогава се радвай на вританчетата.