102

Владо

преди 12 години

10 мин. разходка в София и се обеждавам как 60% от жените са ***.Ако спорта се възприема като трудност,по-добре се замислете.И оправдания от сорта на много е скъпо и може да пострадаш( 99 това е най-глупавото оправдание ), лицевите опори ,коремните преси ,набиранията и пр. все още са безплатни, бягането в парка също не се таксува. Ако някой мисли бягането за тъпо ,то той определено има проблеми. Проблема стана като с образованието ,на никой не му пука.

101

Анонимен

преди 12 години

що не питате ротшилд и рокфелер колко са работили ай сектир работете вие за 3и 20 в бг то

100

Анонимен

преди 12 години

сега ще взема да пия химии да се бода с хормон на растежа и да блъскам в фитнеса да давам пара и накрая да стана абонат на здравната каса айде файро пускай сифона ще си тренирам каквото си искам и ще си ям каквото си искам на 45 години сам тежа 120 кг имам пулс 68 удара кръвно 120 на 80 и захар 4 и половина благодарение само на това че не си давам зор пия по 4-5 кафета секи ден така че на тия с индексите на телеснамаса и прочие глупости моа им дам едно въже да се обесят на някой фитнес

99

много яко до 95

преди 12 години

внимавайте с тия работи от малки защото за 10-20 лв/ден има толяма вероятност да си прецакате здравето един познат почна по строежи и в гората за дърва после в хлебозавод и на 25год. му пукат коколите и ходи по доктори ---живота не е в това колко джобни ще имаш на 14години

98

X

преди 12 години

Не спортувам, защото в училище направиха всичко възможно, за да ме накарат да НЕНАВИЖДАМ спорта. Не спортувам, защото учителката ми по физическо държи единствено и само на невъзможните нормативи, които сме задължени да покриваме. Не спортувам, защото за мен ползите от спорта са по-малко от рисковете му. Защото когато излезеш в парка, препънеш се в голямата пукнатина на грапавия асфалт, след което ти се наложи да лежиш в болница, целият потрошен, ти винаги ще свързваш спорта с негативното. Мерси.

97

до 87

преди 12 години

След като е и налице и лошо финансово положение ОЩЕ ПОВЕЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ АМБИЦИРАТЕ ЗА СПОРТ:по-добро здраве,визия,добро настроение,което ще е предпоставка за оптимизъм,откъдето ще взимате по-правилни решения.Успех.

96

до 87

преди 12 години

Не искам да Ви контрирам,но Спорта е невероятен помощник и лечител,както и всички др. положителни свойства.Преди 15 години бях много зле здравословно,именно програмата ,която сама си направих:тичане в квартала,30 мин. гимнастика у дома и т.н. ме измъкна от една лоша диагноза.Беше дошлата и зимата,но не се отказах.На пролет бях вече с много добре оформена фигура,здрава и със заразителен хумор,който влияеше навсякъде.Именно отделянето на хормоните може да спаси и хора с лошо настроение.Те стават

95

Jitan

преди 12 години

Хей ти 95-ти ...Браво...аз съм 3 пъти колко тебе ама спортувам носене на торби цимент,пясък и бъркане на бетон от 20г. а освен това и тежкия физически труд наречен секс,почти всеки ден...така че дебелите ако искат да са като теб и мен нека се поизпотят малко, а не да прибягват от сянка на сянка лятото в очакване на спасителната за сланините им зима...Но да са ни живи и здрави дебеланковците щото те са основната тежест на страната!

94

KIM

преди 12 години

Аз съм на 21,работя от 13 годишен понеже родителите не можеха да ми дават джобни и т.н. и все пак намирах време да спортувам, съчетавайки с училище и работа и до ден днешен ВРЕМЕ за СПОРТ ВИНАГИ ИМА!!! А хората,който постоянно се оплакват,мисля че е по-добре въобще да не си хабят енергията за глупости... :)

93

блонди

преди 12 години

Не ме мързи да спортувам. Нямам пари. Обожавам да плувам. Не мога да си купя колело което да карам всеки ден в Южния парк или да ходя на басейн, защото съм безработна с хуманитарно и техническо образование и станах професионален кандидат за работа в последните две години-в държавния и частния бизнес. В държавния печеля конкурси, на които си взимат свои хор а в частния ме е...ват диви селяни. Ако някой иска да ме спонсорира-моля.

92

Азъ

преди 12 години

Най-обичам да спортувам со лъжица!Гребане в чиния с олимпийски размери е нормата за деня:-))

91

водно конче

преди 12 години

Долу исках да напиша "се извършва в специализирани зали". Извинявам се за грешката.

90

водно конче

преди 12 години

Някои от коментиращите са доста ограничени и под "спорт" разбират само нещо, което струва пари и се извършва с специализирани зали. Ходенето пеша няколко спирки, изкачването на стълби не струват пари. Йогата вкъщи на струва пари. Каквато и да е гимнастика в стаята ви не струва пари. Има множество сайтове в интернет с комплекси с упражнения за различни мускули, има хиляди клипове с упражнения в ютуб... Ама вие си мрънкате по навик като стари баби.

89

ves666

преди 12 години

tva koito go e pisal da si eb...e m.......ta a ako ne my dava ,da si sloji edin vibrator v gaza.

88

майнатаим

преди 12 години

бачкай като вол ,даже и извънаредно за благото на он башията си ,и събота и неделя бъхтай ,пък после мисли ако можеш за спорт и гевезелъци

87

От 81

преди 12 години

82, за Ваше сведение: не пуша, на 60 престанах да пия, работил съм 39 години 2-ра категория труд, непрекъснато чета, занимавам се малко с наука; сега съм на 74. Ходя бързо, когато вървя, шегувам се, ядовам се, псувам и се радвам. Съм обикновен човек, който малко се е занимавал със спорт до 50-те, но не много; Запомнете - всяко нещо с мярка е добре за духа и физиката на организма. В момента използувам ДИХАНИЯТА, прочиствайки нервната си сестема и т.н.

86

5q

преди 12 години

Бедните и гладни българи се чудят как да оцелеят, Вие ми говорите за спорт.. Какъв спорт, когато си смачкан от проблеми и беднотия?Какъв спорт, когато зъбите ти падат и нямаш пари да ги оправиш, какъв спорт, когато се чудиш как да си направиш необходимо изследване, а нямаш пари въпрки, че си здравно осигурен и трябва да е безплатно..Боже, какъв батак е в България, а Вие коментирате защо не спортували българите..

85

Анонимен

преди 12 години

КОЙТО Е НАД 133КГ УП

84

Анонимен

преди 12 години

ФАКТ,УВИИИИИ

83

до 79

преди 12 години

Американците спортуват и ще спортуват, защото не се трепят като българите на картофената нива с ралото и мотиката! Стани американец и спортувай на воля!