245

МЕН

преди 12 години

Всички блондинки са в Герб, скоро бойко и цветанов и те ще се изрусят. ***

244

кооо-коо-кооо

преди 12 години

За тая няма ли деца и семейство, та се бута там за където пипето и е недоносче? Жено остави политиката за къдърни люде и бегай некой да те оправи, че явно си го закъсала като стара мома)))))))))))

243

mda

преди 12 години

ако беше ги похвалил, щеше да е допустимотой народа е казал, за умрелите или добро, или нищо

242

ГЕРБ

преди 12 години

мисли за пенсионерите, асвалтира им гробищата, тъй като мутри от пенсионери нужда нямат, рече русата мутреса

241

от форумите

преди 12 години

...КЕФ МИ ПРАВИ ,КАК *** ВИЯТ НА УМРЯЛО...ХАРЕСВАМ ТАЗИ МУЗИКА !ТОВА Е МУЗИКАТА НА ЗАКЛАНИЯ И УМИРАЩ ,"ЧЕРВЕН ***"...!ТАЗИ МУЗИКА ПРЕДВЕЩАВА , ЩАСТЛИВА КОЛЕДА ЗА ГЕРБ И СВОБОДНИТЕ ХОРА!

240

Анонимен

преди 12 години

Пенсионерите умират от глад и болести.Пътищата са ни като бомбандирани ями.Да им го таковам да мисълта на тая пуйка

239

Анонимен

преди 12 години

Това заглавие малко като брутален виц ми звучи

238

Кучко

преди 12 години

кого мамиш? Народа не е ***

237

възмутен

преди 12 години

Ами то бива ли толкова простотия? От прости по-прости! И да видим - какво прави правителството - първи копки тук и там! Дотук с магистралите! За пенсионерите - ЯДЕЦ! За майките с деца - МРЗ ще се вдигне, но обезщетенията за майчинство - НЕ, също ЯДЕЦ; за онкоболните - с месеци чакат животоспасяващите си лекарства - ЯДЕЦ; откриване на работни места - с всеки ден безработицата расте - също ЯДЕЦ! Това правителство трябва незабавно да си ходи!

236

Анонимен

преди 12 години

То ако Президента не може да прави политически изказвания, какво става с обикновения гражданин. Явно в тази държава само дон Боко може да прави политически изказвания. Що е то демокрация и има ли я при управлението на Герб.

235

Анонимен

преди 12 години

"ДРУГАРИ - ЛАПАНЕТО, МЪРЗЕЛУВАНЕТО И ЛОЗУНГИТЕ СВЪРШИХА !!! "Иде гладуването и безработицата. Герберче измисли нещо по оригинално и не слагай тъпия си коментар навсякъде.

234

aq

преди 12 години

'Мисли за пенсионерите..." мисли за п.тката ти ленена мисли....

233

Анонимен

преди 12 години

Повечето пишещи във форумит мислят единствено с дебелото си черво. Затова и страната стигна тази разруха след 20 г. управление на червената върхушка и сателитните и партийки.ДРУГАРИ - ЛАПАНЕТО, МЪРЗЕЛУВАНЕТО И ЛОЗУНГИТЕ СВЪРШИХА !!! На-който не му харесва ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - прав му път към Анадола или Северна Корея.За Русия не ставате, защото там със закон забраниха КПСС и просперираха.

232

До пешеходец

преди 12 години

Защо в аварийната...направо в най-бързата лента да ни пуснат.То ние и сега сме там и ни смазват!

231

m

преди 12 години

bravo na gerb

230

Пешеходец

преди 12 години

Повечето българи са гладни. Нека да се разреши в аварийната лента на магистралите ходенето пеш!

229

Поредната патица

преди 12 години

А бе, добре заплатена мърло. Аз се чудя как да свържа двата края, ти ми лаздаваш лъжи. Я вземи една гумичко и се изтрий от лицето на Земята. *** и Пульо стана специалист и ми дава акъл, а на две магарета слама неможе да раздели. Като патрона си Дянков. И за овчарка не ставаш, патки да пасеш можеш.

228

Куку

преди 12 години

Мисля, че Боко е мноого близо до момента , в който като Уго Чавес ще започне да ни дава заповеди колко пъти в седмицата да се къпем...А магистралите му ще си стоят чисто нови години наред..Колко българи ходят по-далече от двора си с тези доходи??? ТИКВИ,ТИКВИиииии..........тикви сте избрали

227

4д4нд

преди 12 години

Строят си магистралите, смъквайки и последната риза от гърба на народа, после ще си разпределят концесиите и ще са спокойни поколения наред.

226

аватар

преди 12 години

Българския народ е страдал и ще продължава да страда ако на избори ходи като на футболен мач.На фона на пладнешките обири от БСП,СДС,НДСВ и ДПС то ГЕРБ стои като икона пред тях,така че нека бъдем и признателни и уважим тяхната политическа сцена.