232

Stan

преди 12 години

Много хубаво решение. Трябва някой да научи младите, че пътя не е писта и не трябва да се доказват на никой.Я да видим как някой ще кара както му дойде, след като баща му до него му зачерви врата. Проблема по пътищата не е само умствен обаче, все пак и пътищата ни са в такова състояние, че не позволяват да се кара бързо. Не мислете че в чужбина не карат бързо и безотговорно, но пък могат да си позволят и пътища, и коли, който да го позволят.

231

инструктор

преди 12 години

що не пък като проходят?от опит разбрах ,че няма НОВИ-СТАРИ водачи има МАНТАЛИТЕТОтносно обучението .то ще бъде такова докато ДАЙ не започнат да си вършат работата.Да сте чули за отнет лиценз на ;УЧЕБЕН ЦЕНТЪР;

230

Анонимен

преди 12 години

Хамериканците на 16 години са вече пилоти

229

Луди ли сте ?

преди 12 години

Поредният,необмислен ход на нашите управляваши!Те не се замислиха,че по голямата част от катастрофите ги причиняват младите шофьори,това дете ще викне приятел на 18 години,който едва ли е с по мъдро мислене и недай си Боже белята е готова.Спрете да се чудите как да прелапате повече парички докато сте на власт,замислете се малко и за ''простолюдието'' уважаеми управници на нашата скъпа родина !!!

228

Анонимен

преди 12 години

Пълна простотия!На деца-автомат!Какво следва-да променят закона и на ромите да ги дават с акта за раждане???Вместо книжки да се взимат след 25-тата година...ШОК!ШОК И УЖАС!

227

2011

преди 12 години

Тук вече имат думата еколозите.... да защитят крайпътните дървета от тези шофиращи непълнолетни....абе на тази територия няма невъзможни неща...на какво ли се ненагледахме и наслушахме...от безумие към по-безумие...

226

Хитлер

преди 12 години

И когато това хлапе да не дава Господ катастрофира да загинат двама така ли ?- какви са тези мислители бе, хлапе с придружител,ами децата от предучилищна възраст защо да не се качат тогава на скутерчета с придружител.Бойко трябва явно пак да се намеси и тогава .........

225

Анонимен

преди 12 години

Моляяяяяяяяя? ГЕРБ ще ни затрият без време. Бягайте в чужбина докато сте живи, хора! Няма оправия!

224

чарли

преди 12 години

Предлагам:Да се либерализира закона.Какви са тия курсове,само ти взимат парите.Купуваш си кола и караш.Какво пречи на петокласника да ходи със собствена кола на училище.Нищо.Какви са тия курсове изпити и т.н.Взимаш колата и започваш да газиш наред.

223

Анонимен

преди 12 години

16 годишен шофьор и да речем 18 годишния му приятел за придружител,малко опасна комбинация нали?

222

Анонимен

преди 12 години

Егаси простотията. Вече не ги издържам тези ***.

221

Анонимен

преди 12 години

И какво като има придружител?Ще реагира вместо пикльото ли?Освен ако не им разрешават само учебни коли да карат.Та придружителите да командват втория комплеккт ***.Пълна тъпотия!

220

darcas

преди 12 години

Нека повече психопати да са на пътя, за да може по-скоро да се изпотрепат по пътищата и като не останат ***, ще може да се кара нормално.

219

Анонимен

преди 12 години

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!

218

Режисьор

преди 12 години

Това е поредната серия на бгфилма на ужасите "Самоубийството на една нация"!

217

Аз пък съм ... N:39

преди 12 години

А не теб пък ще ти кажа понеже ме жигна на една тема :) Статистиката с оръжието е следната.Най много сакатлъци има с бивши военни и полицаи.Така че там си трай :)Последно ще кажа.Аз вярвам в младите ,лошото е че нищо добро не им оставяме. По напористите ,бягат от България и отиват в по нормални,умни общества.Всеки гледам бучи,че били не знам си какви ? Без да схваща че той нищо не е направил за да са по добри .По принцип не пиша в този форум исках да видя има ли надежда? Видях едно злобно СТАДО

216

Шофер

преди 12 години

Предлагам от 14 годишни да сядат зад волана така до 18 годишни ще имат по няколко катастрофи и после ще карат много по-внимателно.

215

Таня

преди 12 години

Минусите ги цъкат точно ей тия разпасани ***, дето само това чакаха, за да яхнат колата на тати и да мачкат хора, коли и да събарят стълбове! Колкото и минуси да цъкате, келешчета, знайте, че с тоя *** закон ставате легални самоубийци и убийци!

214

Аз

преди 12 години

Това ми звучи като - да отпаднат ограниченията за притежание на оръжие, за да има по-малко застреляни... ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ? Не на 16, на 21 трябва да се взима книжка. След СЕРИОЗЕН психотест, и чак след това да важи ограничението първите няколко години да не може да кара само по тъмно или да не вози пътници. Но за целта трябва да изчезне практиката катаджийте да "ослепяват" за 20 кинта.

213

Анонимен

преди 12 години

Пълни простотии. Стане ли и това държавата ни ще се напълни със убийци и самоубийци каращи МПС.За пет години ще се разредим сериозно и ще се освободи територия за нови заселвания.