407

земляка

преди 12 години

Какво и е на залата, скъпа била,не ставала за тренировки и просто други битовизми, ха сега да избистрим темата. Глупости. ЕЕЕЕ хора вижте главното,важното, а не днес пожар а вчера катастрофа.Баламосват Ви а утре на изборите гласувайте за комунистите че доста прегладняха втора година няма да могат да си разпределят четири милиарда а си и искат паметника на бузлуджа.

406

406

преди 12 години

ами така се получава... когато сметките не ги прави кръчмаря, а аматьори-ентусиасти

405

Анонимен

преди 12 години

След шумното и пропагандно откриване и рязане на лентички в спортната зала Армеец Арена в столицата, след като правителството и ГЕРБ се изпотрепаха да си правят пиар, се оказа, че залата е супер скъпа за да се тренират в нея националите по волейбол. И ... се връщат във Варна. Старши треньорът на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев призна, че съставът ще продължи подготовката си във Варна, тъй като тренировките в новата Армеец Арена излизат много скъпо. Много е хубаво тук, но не можем да си позволим залата за тренировките. Във Варна залата ни е предоставена безплатно, коментира Стойчев.Националите ще тренират в Двореца на културата и спорта до 10 август, а ден по-късно се връщат в София за контролните срещи с Чехия и Франция, съобщава Народно дело. И така у нас пак стана ясно, че такива зали като Армеец Арена май са само за мачове и картинка, а всъщност спортните зали не се изграждат за бутици, а за спорт

404

404

преди 12 години

мда, без съдебна система, без система за задравеопазване, без образователна система, без пенсионна система, без икономика, без селско стопанство, за кво ни са наистина, нали си имаме полиция ?

403

Анонимен

преди 12 години

За пореден път се оказа,че съдебната система е най-големият враг на тоя народ.Без нея май е по-добре-не само,че не постановявава справедливост,ами и харчи маса пари.Хората отдавна са казали,че демокрация има при независими три власти-точно затова демокрация в България никога не е имало,даже и преди 9-септ.Но дори и тогава България е била по-демократична от сега.съдебната система е нашият раков тумор.

402

Ало ала бала

преди 12 години

Алоуу, говори Егенето. Ква стана с лука и олиото, махнете пломбите, че съм обещал ...

401

хм

преди 12 години

и кво сега ? какво стана с лозунгите за законите и как важат за всички ? някой не си направи сметката, но то нормално, няма решение, дето да трае повече от ден-два преди да се обърне на противоположното

400

Анонимен

преди 12 години

Всички сме равни, ама някои са по-равни! Вместо да влезе в съда, Златев ще продължава да си печели, а на царя са му върнали брадвата да си сече горите, както се казва в един вестник. И още, и още, и още...Ех, Българийо, каква държава можеше да бъдеш! Ако не бяхме НИЕ вътре в тебе!

399

Пешо

преди 12 години

За пореден път се убеждавам,че България е просто географско понятие а не държава.Тежко ни.

398

copy ..:)))))

преди 12 години

BIG AL ::))))НИКОГА , ама никога не прави компромис с руската мафия ::))ЗА ДВЕ години- НУЛА ЛЕВА ..Нула- за платен корпоративен /печалба/ данък ::))НУЛА лева..Били на загуба ..:)))))

397

copy ..:)))))

преди 12 години

BIG AL :::))))Който НЕ се е оттървал от Империята на ЗЛОТО не е видял БЯЛ ДЕН !!Който иска волските мутри от Правец да го управляват , си е крепостен селянин,роб , по наследство ::)))Тюрмата на народите- и преди , и сега ТОВА е русия ..:)))

396

copy ..:)))))

преди 12 години

Alooooo, Позитано 20 и руското посолство, а и слугите на ЛУК-старите чанти дамянови и волската мутра от Правец , никога от американците НЕ сме били загробвани::)Загробиха ни болшевиките и съветските агенти -не САМО 45 години , но и СЕГА ..За руската КГБ мафия не трябва ли да има Закони в Балхарийй??::))А базата е тази на КГБ- на р.Камчия- за жълти стотинки-стотици декари, като прибавим и плевеките навсякъде в България..:))От тях трябва да се оттървем..АМИН , дай БОЖЕ да се махне руската МАФИЯ и слугите и , от България !!ДАЙ БОЖЕ !!!

395

хгщ

преди 12 години

Абе тоя Танов колко му плащат -толкова голям мъж а редовно хванат за палците- жена съм и ме отвращава..

394

чеше ме главата

преди 12 години

не проумявам колко *** народ се е събрал в този сайт. безброй пъти се е писало как чрез обжалване се спира действието на закона,факт, а тук бабите питат оти ги ручали жабетата...жабета ще си останете до гроб,това е положението.лицензът е отнет, водкажиите обжалват, съдът връща лиценза им, те почват да продават бензина...докато танов не обжалва. тогава пак ще спрат горивото. и така- докато не си инсталират водомерите в нефтохим. после ще се краде на 40% по-малко. просто като за баби.

393

анонимен

преди 12 години

Нека да работи ,ако така е преценило правителството

392

до 390

преди 12 години

Нека да е така! Ама стига вече един да е опирал пешкира за всички! Нека данъчни, митници, НАП, та ако ще и космонавти тръгнат из офиси и цехове на всички фирми до една! Защото докато целия НАП се занимаваше с Нефтохим - другите в Бургас знаеха че няма кой да им дойде на проверка и познай!

391

ДА

преди 12 години

Интересно становище - работеща компания без лиценз. Но всъщност "Лукойл" вече са получили лиценза си. Остава да поставят и необходимите уреди, както следва да бъде по законово установените разпоредби. Ако рафинерията спре да работи, цените биха скочили достатъчно много, че да ни излиза по-евтино да отидем до Македония с тубите и да си зареждаме горивото от там, както правят много гърци. Нека разходите, които так или иначе правим, да се вливат в българската икономика!

390

Амидала

преди 12 години

Закони се създават, за да се спазват. Редно е при нарушения всеки да понася последствията. Крайно време е да се научим да спазваме правилата в държавата.

389

маринова

преди 12 години

Така ще е най-удобно за всички, защото сме наясно, че имаме нужда от Лукойл. Най-важното от цялата ситуация е фирмата да поеме нужната отговорност,а за нас наблюдаващите всичко последните дни беше важно да видим, че закони има и се спазват.

388

Анонимен

преди 12 години

целата гербаджийска работа е такава- всичката пара на локомотива - у свирката