8

Анонимен

преди 12 години

да трябваше да оставят и либия сама да се оправят че една ракета томахоук е 2 милиона а те изтреляха 150 200 000 000 милиона само от ракети томахолк са загубили америка без резултат

7

Анонимен

преди 12 години

GO BRICS !!!!

6

an

преди 12 години

ДОКАТО УМНИТЕ СЕ НАУМУВАТ. МНОГО НЕВИНЕН НАРОД ЩЕ БЪДЕ ИЗБИТ. ТАКАЕ ЗАЩОТА В СИРИЯ НЯМА НЕФТ. АКО ИМАШЕ КАКТО В ЛИБИЯ ДОСЕГА ДА ИМ БЯХА ПРАТИЛИ ПОМОЩ. ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА. СТАРА ИСТИНА.

5

тЪпчо

преди 12 години

За Либия бяха много бързи, ама за Сирия падна едно умуване, едно чудене и маене ... ама нали там е на власт Нашия човек , няма да му разваляме хатъра я! Да ги изтреби набързо там недоволните пък после ние бързо ще забравим!Да ама нещо криви им излязоха сметките: В Либия "бунтовниците" нещо ник'ви ги няма и взеха да се бият помежду си за кокала и хич не им се излиза от Бенгази, а пък Кадафито укрепва позиции и накрая ще излезе по-силен. А Сирия пък цялата пламна и бъдеще за Асад не се вижда.

4

Петьо-Евреи

преди 12 години

Сирия ще се разпадне както и либия. на никой не му трябват силни исламски държави които да тероризират белият свят. РАЗДАЛЯИ И ВЛАДЕИ

3

Анонимен

преди 12 години

Майната му на тоя измислен съвет за сигурност и ООН. Отдавна тези институции не са каквото бяха. Който плаща, той поръчва музиката.

2

Анонимен

преди 12 години

БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай и Саут Африка-ЮАР) започнаха осезаемо да се налагат над франсето Саркози и другите агресори!

1

Анонимен

преди 12 години

Браво на Русия и Китай.